24 Grote lopende nummers die niet voorkomen op de lijsten van grote lopende nummers

Een goede song is ongeveer net zo dicht bij een juridische performance enhancing drug als het wordt, dat is de reden waarom ik mijn uitgevoerd muziek zeer serieus. Maar soms is mijn afspeellijst kunt krijgen verlopen, dat is waarom ik regelmatig op zoek gaan naar nieuwe nummers toe te voegen aan mijn iPod.

Helaas, hoewel, ik heb gevonden de meeste van het internet niet veel helpen hier. Elke keer als ik op google "running songs" ik vind mezelf bestookt met duizenden lijsten, die allemaal zijn voorzien van dezelfde tien nummers.

Ik bedoel, ik snap het, "Born to Run" is een geweldig nummer. En het heeft zelfs de "run" in de titel. Maar moet dat echt op elke omslag lijst met nummers die ooit is samengesteld?

Dus heb ik besloten om het heft in mijn eigen handen en maak een lijst van nummers die wetenschappelijk zijn bewezen door mij en mijn steekproefgrootte van n=1 tot en perfect geschikt voor bumpin’ terwijl je het raken van de paden of het dreadmill. Zelfs als deze liedjes zijn niet echt vast, ik hoop dat je geïnspireerd om u een aantal vast-waardig nummers op onconventionele plaatsen.

Bonus: geen van hen heeft het woord "draaien" in de titel.

"Party Hard" – Andrew WK

Ik ben een rondborstige Andrew WK fangirl. De man is de filosoof van feesten en ik hou van hem voor.

"212" – Azealia Banks (feat. Lazy Jay)

Als het gaat om het uitvoeren van muziek, de meer godslastering, hoe beter, zeg ik.

"Werk Teef" – Britney Spears

Ik zag eens iemand beschrijven dit lied als Britney eigenlijk te zeggen: "als je hard werkt, kunt u het bereiken van uw dromen." Yep, dat is waarom het de regels voor het uitvoeren van.

"Sinnerman" – Nina Simone en Felix da Housecat

Het is de Felix da Housecat remix. Niets anders zal volstaan.

"Sorcerary" – Future Funk Squad

Ik hoorde dit nummer op de FIFA 2004 soundtrack en meteen hield het. De FIFA soundtracks zijn consequent vol geweldige nummers die zelden hun weg naar de VS.

"Search and Destroy" – The Stooges

Ik bedoel, duh. Ook goed voor harde hijs-workouts die betrekking hebben op zaken als pull-ups en squats.

"Panama" – Van Halen

Dit was het nummer dat gespeeld bij de start van het zwemmen van de Ironman van Florida het jaar Brian deed het, en sindsdien kan ik het niet helpen, maar krijgen hyped-up wanneer ik het hoor. Dat doet me denken, ik weet niet welk liedje WTC gespeeld aan het begin van de Ironman van Florida in 2015, maar ze echt nodig om dit terug te veranderen, want zij was verre inferieur aan "Panama."

"GA!" – Santigold (feat. Karen O)

Deze dames zijn als een wedstrijd in een weirdo indie rock/pop hemel. Ze moet waarschijnlijk een hele album samen.

"Yoga" – Janelle Monae

De moeite waard als alleen voor de tekst "het is niet de politie me zo krijgen uit mijn tepelhof," maar gelukkig is het hele nummer is geweldig.

"Maniac" – Michael Sembello

Dit lied kreeg ik via mile 19 van mijn BQ-marathon tempo. Het gaat op de lijst.

"Deceptacon" – Le Tigre

Le Tigre heeft meerdere albums van grote dance-punk muziek, maar voor mijn geld, het maakt niet veel beter dan het eerste nummer van hun eerste album.

"Cult of Personality" – Living Colour

Dit lied is als een adrenaline shot recht in mijn hart elke keer hoor ik het.

"Smooth Criminal" – Michael Jackson

"Annie, alles goed? Dat kun je wel zeggen, Annie?" Ik ben nu dat dit nummer is op!

"Don’ t Give Up" – De Noisettes

Alles uit de titel om de gitaar en de zang maken het een perfecte song voor als stront wordt hard en je hebt om diep te graven.

"Kyrie" – Mr. Mister

Geloof me op dit ene. Dit nummer maakt me het gevoel dat ik een verdomd eagle wanneer het aankomt op tijdens een run.

"Don’ t Stop the Party" – Pitbull

Pitbull is totaal een kleine Cubaanse opa die gebeurt om grote, sexy party muziek.

"Afvalligen van Funk" – Rage Against the Machine

Rage Against the Machine maakt geweldige muziek voor wanneer u het nodig om ontslagen. Ik ging met dit, omdat de zware, funky baslijn maakt ook mij wilde dansen, dat is een belangrijk element van een goede song.

"Jonge Turken" – Rod Stewart

Geloof me op dit, deel 2.

"Sexy and I Know It" – LMFAO

Ik weet het LMFAO jongens zijn raar maar damn als dit lied maakt me niet wil dansen, wanneer ik het hoor. Bonus: de video is geweldig.

"Sterker" – Kanye West

Ik hoorde dit nummer voor HITS Napels laatste maand, en als er dingen begonnen naar het zuiden te gaan op de fiets, ik zong het koor bij mezelf. Het werd me door. Altijd wordt me door.

"North American Scum" – LCD Soundsystem

LCD Soundsystem beschouwd electroclash? Anyways ik heb echt genoten van electroclash toen was het een zaak voor een tweede terug in de vroege jaren 2000, en dit nummer van LCD Soundsystem is een van de weinige waarvan beroep heeft doorstaan voor mij. (Zie ook: alles van Felix da Housecat.)

"Black Betty" – Ram-Vast

Heb me door 24 km van mijn laatste marathon. God zegene jaren ‘ 70 hardrock.

"Cantaloop (Flip Fantasia)" – US3

Dit nummer is geweldig voor langzamer loopt, want het maakt je willen dansen, maar in een meer ontspannen manier. Plus ik hou van dat Herbie Hancock voorbeeld – goed spul.

"50 Meter Queenie" – PJ Harvey

All hail Koningin Polly Jean.