Achter de schermen bij het schrijven van je boek

fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-18

Kaarten op de tafel; ik was niet geboren als een auteur, en ondanks deze bloggish schrijfsels, is de gedachte van het schrijven van een boek niet had plaatsgevonden op een post-hypnotische, onbewust, of dronken niveau! De reis naar het schrijven van mijn boek Past In 3: De Scandi Plan [het uit op dec 29, het zou betekenen van de wereld als u vooraf een exemplaar bestellen!] was een slopende marathon van hoge pieken en somber dieptepunten, en zeker een van de meest intense uitdagingen van mijn leven. Ik kan gerust zeggen dat ik heb gegooid alles, en niets op de tafel – het boek is 100% van mij! Maar als je, zoals ik, heb je nog nooit gezien deze mysterieuze proces van achter-de-schermen voor, u mogelijk ook terloops aangenomen dat deze boeken op magische wijze verschijnen, volledig gevormd, op winkelrekken op een dag, opgeroepen door de boek-fee, nooit meer betalen gedacht aan de tientallen mensen die de tijd, aandacht, grind, detail en professionalisme dat gaat er wel in. Maar net als het schrijven van een blog, die de lezer, kan lijken op een macaron-onderbroken vakantie na de volgende, maar vereist een niet aflatende inspanning], een boek is een gigantische inspanning gebruikmakend van tientallen wereld-klasse talenten, alle werken te vouwen hun beste werken in dit kleine verpakking op een plank! Deze blog post tilt de deksel op de hele verborgen proces, zie je precies wat ik ging door, en kan je enkele gedachten over hoe om te gaan over je eigen boek! Als je nieuwsgierig, lees dan verder! Als je twijfelt, lees dan verder! Als je haat het, misschien lezen toch! En als je denkt dat het makkelijk is, denk dan nog eens ! Faya x

fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-32

TEN EERSTE, WAT IS HET BOEK OVER?

Ik ben ongelooflijk opgewonden om te zeggen dat mijn boek Past In 3 hits de winkels op 29 December 2016, net op tijd om uw 2017 unrecognisably gezond – je kunt pre-order jouw exemplaar HIER! Maar eerst een woord van waarschuwing. Slackers pas op: Monteer In 3 is geen quick fix, het is niet een snelkoppeling, het is totaal anders dan elke andere fitness-boek uit, en er is absoluut geen vervanging voor zweet. Dit is de originele fit langzaam regeling! Vergeet de moe noties van jojo-diëten en vruchteloos sit-ups – de wereld is geëvolueerd dan die van een lange tijd geleden. De mensheid heeft een wellness-filosofie heeft ondergaan, een quantum sprong over de afgelopen 5 jaar, maar terwijl obesitas en diabetes stadium van hun wereldwijde overname, fitness 2.0 is geruisloos en snel ontstaan; de fiterati hebben verstoten ‘low-fat’ dieet (die, door de manier, gewoon hoge suiker diëten) en verwierpen die ploeteren uur van lange-afstand cardio (die zowel saai en desastreus zijn voor de gewrichten). Er is een nieuwe formule waarbij early-adopters zijn al hun leven in een onmetelijk meer de moeite waard, duurzame en gezonde manier. Mijn boek laat de 3 pijlers waarop je kunt leven van een duurzaam gezond leven, voor de rest van uw dagen; het hoeft niet te zacht zijn, en het kan betrekking hebben op chocolade!

fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-13

HOE KWAM DIT BOEK TOT STAND KOMEN IN DE EERSTE PLAATS?

Terug in oktober 2015, mijn Agent (een legendarische Glaswegian wie heeft de moeilijke taak van de opvoeding om mijn chaotische professionele inspanningen) schopte de banden rond een Fitness Op Toast boek bij me. Het vooruitzicht was super spannend, maar op een geheel andere, onbekende hoeveelheid aan mij; wat betekent het in de praktijk? Hoe zou het schrijven van dat proces in zijn werk? Zou iemand eens willen lezen?! Na een week van druk te maken over de laatste (ja, ik ben een worrier), begon ik na te denken over alle van de fitness ‘life hacks’ ik zou ontgrendeld in mijn 10 jaar ervaring als Personal Trainer; al het voedsel mythen zou ik afrekende bij het bestuderen van Voeding op de uni; alle willekeurige gedachten die ik ooit had over de montage het allemaal samen. Hoe meer ik noteerde, hoe meer de notities schreef zelf en heb ik helemaal opgewonden. En dan, ik realiseerde me dat ik een boek bij me!

 fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-30

OK, WAT IS DE VOLGENDE STAP?

Wanneer je de team die volledig deel uw visie en terug te komen met een opmerkelijk plan om het leven komen, dan bent u bij Uitgever! In mijn geval, met heel andere manier, die Klein was, was Bruin, de meest creatieve onderneming binnen de Groep Hachette (een van de UK ’s grootste uitgevers, en de thuisbasis van de Gwyneth Paltrow boeken, zowel van die nam een ereplaats in mijn kast voor bepaalde tijd) – bekijk hun geweldige en historische Thames-kant kantoren in de foto’ s hieronder! De uitgever ziet er na de fysieke proces van het organiseren, samenstellen en verspreiden van uw werk, dus het enige wat overblijft voor u is om het te schrijven! Klinkt eenvoudig genoeg…

 fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-20fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-21fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-27fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-26fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-29fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-34fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-28

WIE SCHRIJFT, TOCH?!

In een verrassend groot aantal van de boeken, niet werkelijk de auteur; de geest van schrijven is zo wijdverspreid dat sommige Uitgevers’ kantoren zijn in principe haunted houses! Het idee van mij het schrijven van een boek, maar niet daadwerkelijk schrijven van het, kietelde me pink! Ik kan me nog herinneren dat de offerte ‘is er niemand beter gekwalificeerd om te schrijven van uw verhaal dan u’ (kon niet vertellen wie het gezegd heeft, noch kan Google dus misschien heb ik het verzonnen?!), dus ik dacht dat ik wel dacht dat het schrijven van 45.000 woorden. Ik wist niet dat de uitdaging voor de toekomst…

 fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-5

HOE MOET JE BEGINNEN?

Dat was de vraag die bezet 97% van mijn stahoogte voor een goede maand. Dat, en waar moet je beginnen?! Afhankelijk van hoe u betrokken wilt worden is het (helemaal), boeken zijn onophoudelijke golven van de deadline na deadline. En voor een goede reden; ik telde 12 verschillende afdelingen die betrokken moeten worden in het proces. Ik had 8 pagina ‘ s A3 gepleisterd over muren en kasten thuis – bekend als de ‘Master Flatscreen-Plan". Ik geannoteerde alles, kleur gecoördineerd met neon highlighters, probeerde te bevatten wat nodig is om verder te gaan, als was het een enorme spel van Tetris op level 10 snelheid, dan scheurde hij op en begon het weer… een paar keer!

 fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-23

WAT OVER DE ‘PLOEGEN VOORUIT’?

Met uw structuur uiteindelijk op zijn plaats, het is een proces van het werken door, sectie per sectie, en het is heel bevredigend vooruitgang te zien! Maar het is niet alles over het schrijven van…

– Mijn Scandi-geïnspireerde recepten, ik was in contact met een professioneel beoefenen van de Diëtist voor een sterke tweede mening.

– Ik aangedrongen op het maken van diverse uitstapjes naar Zweden, en besteed dagen wassen van de Stockholm archipel voor de beste plekken om te schieten de meest geweldige foto ‘ s die ik eventueel zou kunnen schieten met mijn in-house fotograaf. We kwamen terug met 3.500 vangt, en bleef dat tot het handjevol zie je in het boek! Ik had het gevoel dat de beste manier was om te laten zien wat ik heb het over het meest authentiek, zoals de zweedse ethos heeft het zwaar in de hoofdstukken.

fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-12

– Terug in Londen, we huurden een speciale, moderne keuken locatie om te schieten het recept beelden met een ongelooflijk getalenteerde voedsel fotograaf en team, en heb al geruime tijd aan het maken (en ik) alle 60 van de gerechten over de ruimte van een paar weken. Toen we huurden een andere locatie om te schieten sommige van de rekken en inspanning beelden…

fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-6fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-7fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-10

– We werkten met een geweldige illustrator die de vertaling van de oefening beelden van mij in eenvoudig te volgen silhouetten die echt lijken op kleine contouren van mij!

– Dagelijks zijn er gesprekken met de Editor, Assembler, Uitvoering team, Publiceren Agent, Marketing-en PR-teams, enz. Voordat je het weet, de eerste 10 uur van je dag met je boek! Het is zowel een ontzagwekkende en angstaanjagende in gelijke mate, als je het niet wilt laat het team naar beneden, maar als je progressie boekt u snel vallen in een ritme en beginnen te trek kont!

img_6501

– De aan-en-weer e-mail paden op elk sub-hoofdstuk kan snel spiraal in 30-sterke uitwisseling; vermenigvuldig dat over alle hoofdstukken, en je kan begrijpen waarom heb ik meer dan 1400 e-mails gewoon in mijn ‘BOEK’ map!

fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-31

DAT KLINKT LEUK – WAAROM IS HET MOEILIJK?

Afgezien van het gewicht van de beheerder/organisatie in tegenstelling tot alle die ik heb meegemaakt, het is allemaal op de top van alles wat je hebt gedaan voor jaren. U nog niet gemaakt een extra 10 vrije uren in de dag om te werken aan het boek; je moet eigenlijk om te offeren, het weekend, ‘ s avonds en in een mate, lenen uit de slaap uur om alles klaar te krijgen. Voor maanden! Dat, door de manier, is absoluut de moeite waard…

fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-24fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-25

Maar op de top van dat – en misschien vind je dit gek – ik ben eigenlijk heel verlegen en gereserveerd, en geen zin om me daar te veel. Ja, ik heb een publiekelijk leesbaar blog, maar ik heb altijd al een bron met stof, op de hoogte door mijn studie, opleiding en wetenschappelijk inzicht, gekleurd door waardevolle ervaring, het delen van toepassing wellness met lezers… Een boek als ‘daar’ als het wordt; ik heb veel meer van mezelf dan ik ooit gedacht zou ik in, en om in dat stadium is niet gemakkelijk geweest. Vanuit dat perspectief heb ik meer geleerd dan ik ooit zou kunnen schrijven digitaal; als je schiet foto ‘ s met behulp van een 35mm film camera met slechts 20 kostbare posities, je gaat denken harder over elkaar te vangen dan bij het gebruik van een onuitputtelijke digitale SD-kaart. Het is hetzelfde met elk woord op elke pagina… ik heb geïnvesteerd in het volledige scala van emoties in het boek en ik hoop echt dat je love it!

Faya x

fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-14fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-15fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-17fitness-on-toast-faya-blog-book-girl-fit-in-3-little-brown-behind-the-scenes-bts-london-capital-thames-skyline-view-panoramic-19