Adidas ambassadeur + ultraboost loslopende!

Fitness On Toast - Cannes Images-14

Terug in januari 2015, ik was zo blij om samen met mijn vrienden bij adidas voor de wereldwijde lancering van de UltraBOOST, die sindsdien uitgegroeid tot de populairste casual running schoen in de wereld! Nu, 18 maanden later, ze hebben ontwikkeld generatie 2.0, de UltraBOOST Loslopende; een nieuwe en verbeterde versie, die is een reactie op de manier waarop deze werd aangepast gewijzigd door liefhebbers! Als een zelf-biechtte schoen booswicht; ik voel me bevoorrecht te zijn een van de eerste test deze als deel van mijn ambassadeurschap met het bedrijf.

Opgroeien ik was meedogenloos in smeekte met mijn ouders voor een paar trainers! Dus, toen ik eindelijk houd van mijn lang gewilde Stan Smiths, zou ik koester ze en draag ze elke dag, tot ze uit elkaar vallen, maar het kon me niet schelen. Ik ben nu bezig met het merk dat ik heb bemind en bewonderd vanaf zo ‘ n jonge leeftijd, en als oubollig het ook klinkt het is echt een droom die uitkomt. Ik heb altijd sterk in sport en het leven van een gezond leven, en te werken met een bedrijf met zo ‘ n sterke, complementaire ethos is ongelofelijk! Voor mij, adidas vertegenwoordigt een passie voor sport – functionaliteit, stijl, kwaliteit; het spreekt van zoveel erfgoed, terwijl het voortdurend innoveren en het leveren van nieuwe technologie om de atleten die er zijn! Enorme dank aan de adidas team voor het toestaan van me om het kanaal in mijn binnenste enthousiast 8-jarige sportieve zelf! Om de aftrap te nemen, deze post is een verzameling van gedachten over de nieuwe schoen, evenals enkele foto ‘ s die we geschoten op het prachtige Croisette in Cannes, waar ik liep elke ochtend om mijn paar (in Ray Red camo) door hun schreden!

Fitness On Toast - Cannes Images-9

In mijn mening, het gevoel moet geplaatst worden boven al het andere. Toen ik voor het eerst mijn voet in de originele UltraBOOST ik voelde een geheel nieuwe sensatie met een running schoen; het was alsof mijn voeten werden ervaren dat aangename gevoel post-geeuw, een gezellige behaaglijkheid die puur functioneel schoeisel niet had bereikt voor me in het verleden. Deze schoen ontwikkelt op dat gevoel, en meesterlijk verbetert. Dit Loslopende schoen is [en ziet er bijna] als een sok, waarin de voet gewoon zachtjes zinkt. Het is naadloos, met geen tong of schurende labels te ageren de voet, en is aangepast van ‘track atleet’ foot technologie om te zorgen voor meer ondersteuning. Dat zorgt voor veel beweging in de voorkant van de voet, maar heeft nog steeds de rigide brace om uw voet stevig op zijn plaats aan de achterzijde.

Fitness On Toast - Cannes Images-13

Ik denk dat het resultaat is ongeëvenaarde comfort in combinatie met de geweldige energie van de boost technologie; het is onmogelijk bedragen van de lente in elke stap, en een uitstekende tractie (je bent in principe uitgevoerd met Continental premium banden aan de onderkant van de schoen!).

Fitness On Toast - Cannes Images

Ook, ze zien er mooi gemiddelde! Het is een meer eigentijdse esthetiek (met inbegrip van die geweldige geribbelde gebreide gedeelte rond de enkel), met een gestroomlijnd profiel en hun adidas Primeknit bovenste die laat mijn voeten voelen belucht maar niet koud.

Fitness On Toast - Cannes Images-8

Terwijl ik bezig geweest met het adidas team in een officiële capaciteit voor 6 maanden of zo nu heb ik koesterde een echte passie voor dit bedrijf voor meer dan een decennium. Van een bezoek aan hun geheime showrooms, te interviewen leden van hun Raad van bestuur, aan touring van hun HQ in Herzo, ik heb het verkregen inzicht in wat draaide ze in de sportkleding van het merk met de meeste wereldwijde momentum, en I love it! Ik kijk ernaar uit om u achter de schermen meer inzicht in hun innovaties, coming soon!

Faya x

Fitness On Toast - Cannes Images-2Fitness On Toast - Cannes Images-10Fitness On Toast - Cannes Images-12 Fitness On Toast - Cannes Images-4 Fitness On Toast - Cannes Images-3 Fitness On Toast - Cannes Images-5 Fitness On Toast - Cannes Images-6