Alles is geweldig, alles is cool als je bent onderdeel van een team

The team at Escape from Fort DeSoto.  You can barely see me but I'm there in the back row.

Het team van Escape from Fort DeSoto. Je kunt nauwelijks zien van mij, maar ik ben er in de achterste rij.

(Geef het maar toe, die song is helemaal zitten in je hoofd nu, is het niet? #sorrynotsorry, want ik hou van die film.)

Ik weet dat ik heb gezegd in het voorbijgaan (in sommige van mijn bedroevend paar blog berichten in de afgelopen maanden*) dat Brian en ik werd lid van een lokale racing team, maar ik heb niet geschreven te veel specifiek over. Dat is een vrij grote vergissing van mijn kant, als de team – Kennedy Wet Racing – is uitgegroeid tot een belangrijk deel van mijn leven in de afgelopen maanden, en ik denk niet dat ik kan praten of schrijven over mijn leven als sporter zonder te spreken over de manier waarop de KLR team is uitgegroeid tot een groot deel van dat.

We hebben meegedaan met het team van vorig jaar, een paar maanden nadat het is opgestart. Ik zal niet ingaan op de details van de ontstaansgeschiedenis van het team, maar voor degenen die geïnteresseerd zijn, een beetje achtergrond is beschikbaar in dit artikel door de Tampa Bay Times. We hebben geleerd over het team van de team-manager, Park, die we ontmoet toen Brian gekocht zijn Cervelo P2 een paar jaar terug, en na veel gesprekken en een paar van de groep workouts, hebben we besloten dat we waren.

(Ik ga snel even een moment om te dwaal af op iets dat vind ik echt belangrijk, wat is het ondersteunen van uw lokaal eigendom winkels door het kopen van hen indien mogelijk. Er is een neiging om te kijken naar de kosten-baten van deze zaken strikt in termen van dollars, maar ik geloof ook in het nemen van immateriële zaken zoals het ondersteunen van de lokale economie en het opbouwen van relaties in aanmerking. Voor een kort moment, Brian beschouwd als het kopen van zijn fiets online, want het zou goedkoper zijn, maar in plaats daarvan hebben we het gekocht door een plaatselijke fietsenwinkel, dat is hoe we elkaar ontmoetten Park. Alles wat is ontstaan als gevolg van het kennen van het Park is…ik kan niet eens een bedrag op hoeveel hebben we opgedaan door onze relatie met hem. Het geld zou kunnen besparen door het kopen van de fiets online is slechts een schijntje in vergelijking met alles wat we hebben opgedaan.)

Dat was afgelopen zomer. Sindsdien hebben we zowel gebruik gemaakt van de maandag nacht interval trainingen en de woensdagavond tempo loopt gesponsord door het team. Ik denk niet dat het een toeval dat nadat ik begonnen met het tonen van deze draait, liep ik mijn snelste kilometer ooit, was de eerste vrouwelijke loper van twee lokale 5k ‘ s, PRed in alle drie de halve marathons die ik liep in die winter, en dan liep een Boston in aanmerking komende tijd in de marathon. Ik bracht een groot deel van de afgelopen paar maanden proberen te houden met een aantal van de snelste lopers in ons gebied, en dat was te zien in mijn snelste tijden.

Voor een tijdje, ging ik naar de donderdag avond open water zwemt, die werden gehouden in een bijzonder troebel, grasveld uit de Dunedin Dijk, die mij dwong echt snel te krijgen over mijn problemen met staande op vier centimeter van de slibrijke muck en het zwemmen door het water gevuld met uitzicht op de zee flora. Ik kan bang zijn voor bepaalde dingen, maar ik heb ook heel veel van trots, en deze dagen, pride wint vaker dan angst.

Nu, wanneer mogelijk, ik probeer om het te maken naar de donderdag avond masters’ stekken, die in veel betere omstandigheden, maar niet minder brutaal. Ik heb een veel betere zwemmer als gevolg. Ik bedoel, ik ben geen Chloe McCardel maar ik doe goed voor een vrouw is opgegroeid in de hoge woestijn van Utah. Het beste deel is echter hoe goed ik ben geworden in het water. Je weet hoe zwemmers praten over het hebben van een "gevoel" voor het water? Ik ben beginnen te begrijpen wat ze betekenen, en het is heerlijk.

Park werkelijk betaalde me een heel mooi compliment van een paar weken terug, toen hij zei, dat ik een geheel andere atleet dan toen ik bij het team was, dat ik met veel meer vertrouwen en dat was te zien. Ik weet wat hij bedoelt, want ik voel het. Ik heb geracet twee sprint triathlons tot nu toe dit seizoen, en beide keren voelde ik me het bereiken van dit nieuwe niveau van intensiteit, dat zou ik nooit bereikt voor. Het was harder, ja, en in beide gevallen heb ik over de finish nauwelijks houden van het samen op, maar mijn god, het voelde ook zo lekker. Dat is de paradox van dit alles, hoe het mogelijk is te vinden zo veel plezier in het midden van dit alles zelf toegebrachte leed.

Maar zo cool als het is om de hele "hey, ik ben steeds sneller!" en begrijp me niet verkeerd, die shit is ongelooflijk cool – wat ik het liefste over een team is, heel eenvoudig, de kameraadschap. Ik heb al liefde om te trainen en te racen, en in staat is om dit te doen met mensen die ik graag heel veel maakt het dat veel beter. We gaan allemaal onze ezels uit, en dan hangen we uit en drinken van Gatorade en soms bier na afloop tijdens het fotograferen van de shit. We gaan racen ons hart uit, dan hangen we onder de KLR luifel en praten over wat dan ook, terwijl we genieten van heerlijk eten en drinken, met dank aan het team.

Het kan soms een beetje vreemd om helemaal in de endurance sport in een cultuur waar mensen aan het bewonderen bent, maar niet bijzonder goed begrip van uw bezigheden (je weet wel, veel van "waarom zou je dat doen voor jezelf?" en "ik heb alleen worden uitgevoerd wanneer wordt achtervolgd" sorteren van toelichting), en dus is het heerlijk om omringd te zijn door de like-minded mensen die het krijgen. En omdat we allemaal delen deze passie, dat wij elkaar ondersteunen in het nastreven van onze doelen. Een goed voorbeeld kwam maandag tijdens de marathon van Boston, wanneer een paar van onze collega ‘ s actief waren en een aantal van ons waren op Facebook te posten over hun tijden en juichen ze op afstand. (Een van mijn teamgenoten, die liep van Boston is Keara, wiens blog is hilarisch genoemd Geen Salade, Extra Gluten. Haar no-salade, extra-gluten-eten zelf liep een PR van 3:13 die dag. Hoe vind je die appels?)

Ik heb deze ervaring zelf in Maart, toen ik keek op mijn telefoon na BQing en zag dat mijn Facebook-account had opgeblazen met lange-afstand-liefde en steun, en veel van die kwam van mijn teamgenoten. Het is verbazingwekkend hoe iets simpels als woorden ondersteund door oprechtheid kunnen houden van dergelijke emotionele kracht voor de persoon die op het ontvangende eind van het. Het lijkt zo klein, maar het betekent zo veel.

Een hardloper of een triatleet kan een nogal eenzame achtervolging op keer, waar je karnen mijl na mijl of ronde na ronde, alle van uw eenzaam, uur na uur. Ik heb ontdekt dat ik als het brengen van andere mensen in de vergelijking, dat, zelfs als ik niet veel praat, terwijl ik hardlopen of zwemmen, gewoon om anderen is genoeg te geven van deze extra sociale dimensie, dat vind ik echt leuk. Het maakt me minder waarschijnlijk om uit te blazen, een training, een training betekent ik zie een aantal van mijn vrienden.

Eindelijk, we hebben al een paar uitstekende kansen als gevolg van dit team. Op zaterdag, de dag voor St. Anthony ‘ s Triathlon – die ik op de race dit jaar, en ik ben zo enthousiast over! – het team is het sponsoren van een koffie schip als in Kona, behalve dit zal in Tampa Bay. Ik ben irrationeel enthousiast over deze, y ‘ all. Tampa Bay is een echt gnarly plek om te zwemmen, maar ik ben helemaal naar beneden om het te doen voor funsies dus ik kan hangen en te genieten van enkele espresso met andere triatleten hoop ik te zien krijgen van een dolfijn. (Serieus, soms kan ik niet geloven dat dit mijn leven is, dat het zien van dolfijnen in het wild is gewoon iets dat gebeurt op de reg.)

En Brian en ik eindelijk de kans om een deel van een Ragnar team in februari, wanneer we op een van de twee KLR teams doen Ragnar Relais naar beneden in de Florida Keys. (Ik krijg om terug te blikken op de site van mijn Sleutels 50 triomf door het uitvoeren van dezelfde paden weer, en ik ben zo enthousiast over, yo.) Het team zit vol met mensen die ik aanbid, dus we hopen dat onze ontluikende vriendschappen kunnen weerstaan 36 uur in een stinkende, zwetende van.

Ik weet dat een team zoals deze zijn misschien niet voor iedereen, maar ik vond het bijna magisch. Niet alleen heb ik het gevoel dat het me te helpen het bereiken van een nieuw niveau van sportieve mogelijkheden, maar zijn op dit team is een hel van een veel plezier, en ik ben zo blij dat ik er deel van uitmaken.

*Ik denk dat ik afwezig zijn geweest zo lang dat ik ben beginnen te roesten, dus vergeef me als de volgende paar berichten zijn in principe Livejournal-persoonlijke stijl te schrijven terwijl ik mezelf terug in de gewoonte van het schrijven van iets belangrijker dan een vluggertje nieuws verhaal over een schietpartij of een auto-ongeluk. Gewoon proberen om het spoelen van de leidingen.