Alles wat ik wil is alles #2

Check het uit – een nieuwe editie van Alles wat ik Wil is Alles klaar, net op tijd voor het einde van Internationale Zine van de Maand!

Deze half-size zine, met als ondertitel "Reizen Met Mijzelf en de Ander," is een verzameling van persoonlijke essays geschreven over een periode van zes maanden van mijn leven toen ik reisde over de hele Verenigde Staten met mijn man. Join me als ik het gevoel overweldigd door verwondering en afgunst in New York City, de strijd zeeziekte tijdens de reis van Key West naar de Dry Tortugas in het midden van de Golf van Mexico, ben minder dan onder de indruk van het Hollywood sign in Los Angeles, geld te verliezen, terwijl zelfvoldaan haten Las Vegas en hebben een crisis van het niet-geloof in Salt Lake City, en meer.

De zine is 44 pagina ‘ s en kost $2.50. Kunt u mij het geld via PayPal te saltonmyskin at gmail dot com, of je kan het kopen van vreemden Distro.

(En zo kan ik bind dit in het thema van mijn blog weten dat ik schrijf over niet één, niet twee, maar drie lange-afstand-road races!)

Alles wat ik Wil is Alles #1 is nog steeds verkrijgbaar via de volgende distro ‘ s:

  • Vreemden Distro
  • Bestrijding Van Verveling Distro
  • Dingen Die Je Zegt Distro
  • Klik Klak Distro
  • Riot Grrr Distro
  • Vampier Sushi Distro
  • Parcell Druk Op
  • Sticky Instituut