Als je zou kunnen hebben een goede gezondheid van een pil, zou u nog steeds uitoefenen?

Ik heb de laatste tijd was mijn manier om te voorkomen dat artikelen en berichten die ik voel zijn bewust trollen op het internet, vooral omdat mijn knop die me in staat stelt om een fuck over zulke dingen is gedrukt met zo ‘ n kracht en regelmaat dat is nu gebroken. Sommige media zijn slechter over dan anderen, zoals Leisteen, die in principe bekend voor het draaien van een contrarian opiniestukken die mensen al van verbogen, die leidt hen naar alle schrijf counter-posts van hun eigen, die op haar beurt de rest van ons beginnen met het controleren van onroerend goed advertenties voor hutten in het midden van de vorige wifi-minder plek op aarde.

Ik heb het vermoeden dat het een stuk Leisteen publiceerde eerder deze week was het de bedoeling om dat te doen, en ik zou hebben verzet tegen mijn drang om te counter-post had ik haar niet gevonden argument echt interessant. Zette me af op een interessant gedachte-experiment, en ik besefte dat ik ben benieuwd om te horen wat andere mensen denken over dit.

Het essay is getiteld "het Nemen van een Pil Terwijl u TV Kijkt Net zo Goed als Oefening, Studie Vindt," en is geschreven door de econoom Emily Oster, die laatste dook in de wereld van de internets wanneer zij schreef een stuk debunking veel van de no-nos van de zwangerschap, zoals het drinken van alcohol en het eten van zachte kaas en dergelijke. In haar recente Lei post, maakt zij de volgende argumenten:

Denk terug aan dat onderzoek waaruit blijkt dat lichaamsbeweging en medicatie even effectief zijn in het voorkomen van sterfte. Wat we leren is dat de voordelen van de twee dingen hetzelfde zijn—het voorkomen van sterfte. Voor de kosten: Voor de meeste mensen, het nemen van een pil elke dag is te prefereren boven het aannemen van een strenge oefening programma. In waarheid, is de dekking van deze studie moeten meer als "Oefening is niet beter voor je dan het nemen van een pil en zittend op je kont in de voorkant van de TV."

Ook zij spreekt over de kosten van de oefening in termen van versnelling, "opportunity cost"(of de tijd) en ook het feit dat veel mensen gewoon een hekel aan sporten. Ze gaat verder met te zeggen:

Als we denken dat de oefening is gratis en eenvoudig, en natuurlijk moeten ze. Maar zodra we erkennen dat het een kosten—monetaire, ja, maar ook in plezier voorwaarden—deze is veel minder duidelijk. Laten we stoppen met morele oordelen over de uitoefening, of het ontbreken daarvan.

(Ik vet dat laatste deel, want ik ben het volledig met haar eens. Daarover later meer.)

Voordat we beginnen, wil ik wijzen op een paar gebreken met haar argument:

 • De geneesmiddelen die ze verwijst naar het bestaan van een drug behandeling die gericht is op de behandeling van hart-en vaatziekten sterfte, maar hart-en vaatziekten is slechts één van de voorwaarden die kunnen worden geholpen door regelmatige lichaamsbeweging. Alles, van angst en depressie om osteoporose te metabool syndroom heeft gevonden om te reageren op een regelmatige lichaamsbeweging regime.
 • Het is niet zo eenvoudig als het pop a pil en de gezondheid probleem verdwijnt. De meeste medicatie heeft bijwerkingen, waarvan sommige zeer ernstig. (Vier uur durende erecties, iemand?) Een medicijn dat werkt voor sommige mensen werkt mogelijk niet voor alle, en kan ronduit gevaarlijk zijn voor sommigen.
 • Medicijnen kosten geld. Vaak kost het een hoop geld. En niet iedereen heeft de soort verzekering die hen zal voorzien van betaalbare toegang tot dat soort van medicatie. (En natuurlijk, er is ook het feit dat de verzekering is niet gratis.) Dat zou kunnen veranderen onder de Affordable Care Act, maar het valt nog te bezien.
 • Dit alles zei, ik vind het concept onderliggende haar argument intrigerend, en dus vroeg ik me af, als de medische onderzoekers aan de ontwikkeling van een pil die alle lichamelijke gezondheid voordelen van regelmatige oefening, en dat de pil had geen bijwerkingen, en het was zo goedkoop is als een fles van aspirine – zou ik nog blijven als fysiek actief te zijn zoals ik ben?

  Ik dacht dit voor een tijdje, en hier is mijn antwoord:

  Nu, als mijn idee van fysiek actief was in lijn met de populaire concept van "uit te werken", die in het algemeen lijkt te betekenen "ploeteren afstand op de elliptische tijdens het kijken naar Rechter Alex schreeuwen bij een gescheiden echtpaar vechten over een brak-down Datsun," dan dat de pil niet kon krijgen in mijn mond snel genoeg.

  Dat is niet hoe ik het broodje, dat wel. Ik beschouw mezelf als een duursporter, wat betekent dat de dingen die ik doe – alle de kilometers die ik lopen en fietsen, de gewichten, ik lift, de rondjes kon ik zwemmen – niet alleen omdat ik probeer om gezond te zijn en alle buff-op zoek. (Hoewel ik ben niet van plan te liegen, dat zijn leuke voordelen.) Het is omdat ik het leuk om te doen, want ik ben gepassioneerd over het duwen van mijn fysieke en mentale grenzen, en omdat ik veel plezier bij het testen van mezelf tegen andere mensen die het delen van mijn passies. Trust me, als ik proberen om gewoon gezond te zijn, er zijn een heleboel veel makkelijker en minder tijdrovend manieren om dat te doen dan trainen voor een marathon.

  Niet alleen dat, fysiek actief heeft mij meegenomen naar een aantal geweldige plaatsen. Ik heb lopen langs de Pacific Coast Highway en de noordelijke kust van New Providence in de Bahama ‘ s. Ik heb gesnorkeld met barracuda ‘ s en (slik) een haai uit de Florida Keys. Ik zag de zon opkomen tijdens het zwemmen in de Golf van Mexico, en ik heb in de nacht met een wolk van vleermuizen vliegen boven mijn hoofd. Ik stond in een menigte van duizenden mensen, van ons allemaal gespannen te wachten voor de waarschuwing pistool te klinken, en ik heb geruild stille knikt van herkenning met andere lopers en fietsers op de paden.

  Ik kon gaan en op maar you get my drift. Televisie is echt geweldig, begrijp me niet verkeerd. Ik ben zo geobsedeerd als iedereen met een goede show, en er zijn veel van hen). Maar het is één ding om te zien andere mensen het ervaren van dingen door middel van een scherm, en het is een ander ding om te ervaren voor jezelf. Ik probeer minder te doen van de vroegere en meer van het laatste.

  Ik had dezelfde gedachten tijdens het lezen over de wetenschap leraar die verloren 37 kilo in één maand door het eten van McDonald ‘ s. Dat is geweldig, maar hij is nog steeds alleen gegeten bij McDonald ‘ s voor een hele maand. Ik bedoel, ik kon riem van een tas vol van hun friet op mijn gezicht als een feedbag tijdens mijn maandelijkse, maar soms zou ik als een vis taco, of misschien een stuk lasagna, of wat geroosterde spruitjes, of misschien een soort van voedsel dat ik heb zelfs nog nooit van gehoord. Zeker, ik zou waarschijnlijk een manier vinden om gezond te zijn, terwijl het eten van McDonald ‘ s voor elke dag van mijn leven, maar het zou een eerder beperkte culinaire bestaan.

  Het is nuttig om nummers te meten dingen, maar er is ook iets te zeggen voor de minder meetbare aspecten van het leven, de ervaringen, de gevoelens, de herinneringen aan de dingen die niet kunnen worden verzegeld en afgeleverd in nette pakjes. Dus ja, ik zou blijven als fysiek actief te zijn zoals ik ben, zelfs als er een pil beschikbaar waren die mij zou kunnen geven van een goede gezondheid met geen bijwerkingen.

  Nu, check it out – heb ik legde al mijn redenen waarom ik het zou houden, fysiek actief, zelfs als medicatie gerenderd het betwistbaar. Wat ik niet vermelden, is dat ik denk dat de uitvinding van zulk een ding zou eigenlijk een echt geweldig idee. Voor een, het zou goed zijn voor mensen die niet fysiek actief voor welke reden dan ook, bijvoorbeeld wanneer je een auto-immuunziekte, chronische pijn of een neurologische situatie, maar ik zou ook wel goed, omdat er, als Oster zei dat het zou doen weg met de morele oordelen op oefening. Mensen die echt liever hun tijd besteden aan het lezen of werken op ambachten of wat dan ook, ze zou niet hebben om zelf dingen doen die ze niet gewoon genieten van een gezond lichaam. Ik weet het niet, misschien ben ik gewoon niet Puriteinse genoeg, maar ik geloof niet dat het lijden is een noodzakelijk onderdeel van geluk.

  Dit is een langdradige manier van zeggen, absoluut geen recht aan mijn kant als je reageert en zeggen dat je graag de pil nemen en nooit optillen van een gewicht of het uitvoeren van een meter weer.

  Oké, jouw beurt. Wat zou je doen en waarom?