Body image warrior week: we hebben geen ‘probleem gebieden’ (gastpost)

”Body Image Warrior Week

Hier is nog een geweldige gast post voor Lichaam Beeld Warrior Week, waarin ik deelneem in als een onderdeel van de National Eating Disorder Awareness Week. Dit is een van Patti van Nog Niet Dood Stijl, een collega Floridian wiens blog is gewijd aan het idee dat alle vrouwen verdienen het om te worden stijlvol en mooi, en dat mode is niet alleen voor de jongeren. Ik hou van deze post, en ik hoop dat u hiermee akkoord gaat.

Afbeelding via DollMakersJourney.com

Oh boy, dit is een huisdier ergernis. Ik hoor het meestal op de home shopping-kanalen (gulp, als ik ooit, um, toevallig de TV afgestemd op één van hen, terwijl ik ben, errr, polijsten tot een artikel voor de New York Times). De vrolijke gastheer of model verwijst naar de laatste tuniek top (twee eenvoudige betalingen!) en levert het goede nieuws: het heeft betrekking op alle van die probleem gebieden!

Ik weet dat ze bedoelen dat onze midriffs, in dit geval. Andere kledingstukken gelukkig cover over ons probleem heupen, "derrieres", dijen en bovenarmen. Soms zijn de verkopers weinig ontevreden gezichten als ze noemen het overtredende lichaam regio, of ze lachen met spijt en pat hun eigen (keurig) heupen.

Natuurlijk, ik wil niet bloot mijn hele lichaam geheimen van de wakker publiek. Wat een wereld zou worden. Ik hou van te draperen kleding over mijn lichaam voor een aangename lijn. Want ik heb een relatief smalle taille, ik draag graag kleding met een middel, en/of voeg ik een riem. Ik draag geen kleding die klauwen op mijn heupen en dijen omdat het 1) ongemakkelijk en 2) onprofessioneel in mijn werk.

Mijn dijen zijn niet een "probleem" maar! Soms is mijn financiën zijn een probleem, mijn kat allergieën kan een probleem zijn, en de nieuwe constructie waardoor ik te laat op het werk is . . probleem. Mijn bleke, licht golvend dijen zijn alleen het mijne. Mijn bovenarmen hebben verloren een beetje van hun strijd vs. zwaartekracht, maar ze zijn niet een probleem. Ze zijn . . . interessante. Ik kies ervoor om ze te laten zien of niet, en voor werk ik kies niet.

Ik hoor nauwelijks enige kleding voor mannen, van elke grootte of vorm, aangeprezen als het afdekken van hun lastige stukjes. "Dit polo shirt zal niet vastklampen aan dat probleem buik, jongens, dus pak er maar twee!"

We willen kleden om er beter uitzien, of zouden we niet lezen en posten op fashion blogs. Het is natuurlijk te willen er goed uitzien, we zijn gebouwd op die manier. Klink ik chagrijnig? Ik ben het niet. Ik ben een gelukkige vrouw die objecten aan de probleem-ification van mijn lichaam delen. Betekent dat dan dat ik heb . . . probleem?

Patti is een 50-iets blogger en geestelijke gezondheid professional van Centraal-Florida. Haar blog viert de 40 vrouw; bezoek haar Nog Niet Dood Stijl, en volg haar op Twitter @PattiNotDeadYet.

Heb je iets te zeggen hebben over hun eigen lichaam en eetstoornissen? U kunt bij ons door het grijpen van deze code en plakt deze op de bovenkant van je post:

””

En alsjeblieft, door alle middelen, het delen van een link naar uw post in de comments! Ik zou graag lezen wat je te zeggen hebt.

Al Vrij | Zag | Decodering Jurk | Jurk met Moed | Eten Verdomd Cake | Fit en Feministische | Geneesmiddelen Marsepein | Nog Niet Dood Stijl | Rosie Molinary | Virginia Zool-Smith | Gewichtloos