Dat ongemakkelijke moment wanneer je je realiseert dat je een totaal jock

We zijn klaar om te verhuizen naar een nieuw huis, dat is altijd een moment dat mijn innerlijke Boeddhistische monnik begint met kleine freak-outs over hoeveel DINGEN ik ben er in geslaagd om gedachteloos te verzamelen over de afgelopen jaren. Zoals, waarom heb ik nog steeds ontvangsten uit winkelen te Richten dat heb ik in 2010? Waarom zijn er twee beschikbare camera ‘ s in mijn nachtkastje? Hoeveel goedkope drawstring zakken doet één persoon echt nodig?

Niet eens beginnen me op de dingen die ik heb die ik eigenlijk wilde, net als boeken. Mijn man zei dat we, als we eerst verhuisd naar onze condo vijf jaar geleden, hij zwoer dat hij zou nooit naar de zeven dozen met boeken weer. "En ik ben rechts, maar dit keer ben ik het verplaatsen van negen."

De schaamte spiraal. Het eindigt nooit.

Maar een van de meest verhelderende aspecten van eerlijk gezegd de beoordeling van mijn SPULLEN is het zien van wat voor soort persoon die ik geworden de afgelopen jaren. In mijn kast, bijvoorbeeld, ik heb een hele rek, alleen gewijd aan het uitvoeren van schoenen! Een volle lade is gewijd aan running kleding: korte broek, tank tops, panty ‘ s, capri, noem maar op. Ik heb zo veel race-shirts, ik weet niet eens wat te doen met hen, zodat ze zitten in stapels in de schappen van mijn kast en in mijn voetenbank. Ik zou ze uit en gebruik ze als throwaways op koude race ‘ s ochtends, maar ha, het is niet echt koud gekregen in Florida sinds februari, en zelfs dan was het gewoon voor twee seconden.

Vergeet niet de stack van fitness-gerelateerde tijdschriften in mijn leeshoek. Oh, en de stapels boeken over voeding, training, hardlopen en atleet memoires ik kon het niet proppen in mijn al-kreunende boekenkast. Want, weet je, een vrouw kan nooit te veel over de juiste manier om dit te doen super-ingewikkelde shit zoals hardlopen en eten.

Laten we verder gaan naar de logeerkamer, zullen we? De slaapkamer heeft niet een, maar twee fietsen EN een trainer EN een spiffy stand-up pomp. (De band-merken op het beige tapijt zijn werkelijk een lust voor het oog.) De kamer heeft een oefening bal, een yoga mat, twee sets van halters en een aantal elastische weerstand banden ik heb nooit geleerd om goed te gebruiken. De kamer bevat een hele stapel van zwemmen versnelling: bril, zwemmen caps, handdoeken, peddels, pull boeien, zelfs twee wetsuits.

En dan hebben we alle medailles bungelend uit overbelast rekken aan de muur in de kamer, plus alle van de leeftijdsgroep platen en trofeeën we hebben verdiend door de jaren heen, zit toevallig op de TV staan want eerlijk gezegd, we wisten niet wat anders te doen met hen. Er zijn andere platen weggestopt in kasten in de logeerkamer, waar ze weinig meer doen dan het verzamelen van de kat bont en stof.

De keuken heeft een hele kast vol met flessen water. Grote kannen vol proteïne poeder zitten op de top van onze koelkast. Uitgevoerd gels en kauwt hebben hun eigen schap, naast alle van de quinoa-gebaseerd freebie snacks die we hebben verzameld over het afgelopen jaar.

De uiterste jock overheersing blijft zelfs bij het huis, dat is nog niet helemaal de onze. Één van de belangrijke criteria bij het selecteren van het was om ervoor te zorgen het was dicht bij de Pinellas Trail, dus we zouden hebben toegang tot een plek om te gaan voor de lange runs en fietstochten, en dat was dicht bij een park, met de kwaliteit van de paden. Een ander groot criteria was dat het huis in de buurt van een rec center met een master ‘ s swim team.

De waanzin niet eens ten einde. We zijn al aan het praten over hoe we zijn beurt deel uitmaakt van de grootste kamer in het nieuwe huis een thuis fitnessruimte.

WIE HAALT EEN HUIS OP BASIS VAN DE NABIJHEID VAN REC-CENTRA EN-ROUTES? WIE DRAAGT DE GROOTSTE KAMER IN HUN HUIS UIT TE WERKEN? Wij doen, dat is wie. Grote dorky jocks die geld betalen om rond te rennen in cirkels, en die kunnen meer tijd besteden aan het oppakken van elkaar een 5K dan het daadwerkelijk werd uitgevoerd en die van plan zijn hun vakantie rond hun wedstrijden.

Maar hey, als ik dacht dat dit was echt zo slecht, ik zou het te delen op mijn blog? Twijfelachtig. (Hoewel de stofvorming en gebrek aan organisatie zijn nogal beschamend…) ik moet toegeven dat ik het niet kan helpen, maar voel me een beetje trots, als gealarmeerd, om rond te kijken op mijn woonruimte en zie al deze betekenaars van mijn leven als sporter. Ik zal waarschijnlijk worden kinderen het naar beneden in de komende paar dagen krijgt ontdoen van de meeste van de shirts, het gooien van de quinoa snackbars, het inpakken van een aantal van de trofeeën en proberen te achterhalen wat de hel met hen te maken – maar het zal zo leuk om te verlichten van die ervaringen als ik dat doe.