De adductor/abductor machine: een scam gericht op vrouwen

Net wat we nodig hebben — een machine die afvalstoffen onze tijd EN laat bruto jongens check out onze spullen in een keer!

Terug in mijn vroege jaren als een baby gym rat, ik gebruikt om een punt te maken om te raken van de abductor/adductor machine minimaal twee keer per week. Ik dacht dat dat door het doen van een paar sets van elk, kon ik slank de buitenkant van mijn dijen terwijl reducerend afstand van de onderdelen van mijn dijen die aangeraakt. (Let wel, dit was voordat ik geleerd toe te passen kritische feministische analyse om de zaken van lichaam en fitness.)

Het maakte niet uit hoeveel gewicht ik op de machine, maar nooit zag ik een verschil. Mijn benen keek altijd dezelfde – vormeloze, een beetje klonterig, helemaal niet gespierd, zelfs niet in de buurt van wat ik dacht dat zij eruit zou moeten zien. Maar ik heb doorgezet…de hel, ik bleef goed totdat *stem* de laatste paar jaar. Maar in mijn verdediging, ik wist niet beter.

Ik heb eindelijk legde de abductor/adductor machine naar de vuilnisbak van mijn persoonlijke workout routine nadat ik besloot te doen lunges en deadlifts plaats. Maar wat echt een ongelooflijk verschil te nemen van squats, en niet de Smith machine squats, die altijd liet me het gevoel alsof iemand had geprobeerd om te snap mijn rug als een takje, maar wat mijn vriend Toby roept "groot kind squats," in het rek, met de lange halter en alles.

Binnen enkele weken, spier-strepen en definitie begon te verschijnen langs de zijkanten, voorkant en achterkant van mijn dijen. Na een aantal maanden, mijn quads eigenlijk ging op zoek gespierd. Het was precies wat ik wilde, en met het extra voordeel van de werkelijke, werkbare kracht dat was meer dan alleen cosmetisch. (Ik krediet dat soort gewicht-training voor mijn vermogen om te vallen heuvels als een baas tijdens dit weekend 5K.)

Nu knip ik de side-eye om de abductor/adductor machine elke keer als ik voorbij lopen, en doe een spervuur van "ga sterven in brand" vloeken zijn weg voor een goede maatregel. Echter, ik heb het kijken, zorgvuldig voor de afgelopen paar maanden, en het soort verkeer dat ding ziet zorgt ervoor dat het nooit, ooit, ooit, OOIT weg te gaan.

In de loop van mijn niet-op-alle-wetenschappelijk onderzoek, heb ik gemerkt dat de meerderheid van de mensen die gebruik maken van die machine zijn vrouwen. Ik ben er vrij zeker van dat ik precies weet wat ze denken wanneer ze gaan zitten op de machine. Ze denken over hun dijen, hun "zadeltassen" (oy, die woorden, ze doen me sterven binnen) en de manier waarop hun dijen raken als ze lopen en hoe de abductor/adductor machine zal hen helpen bij het scheren hun dijen naar beneden te sylphlike supermodel afmetingen.

Maar dit is het ding – ze zijn verkeerd.

De abductor/adductor machine is misschien wel de meest nutteloze stuk van de apparatuur in de standaard fitnessruimte. Ik kan meer gebruik voor drie pond gewichten dan kan ik voor de abductor/adductor machine.*

Ik ben niet de enige die er zo over denkt. Mensen die daadwerkelijk hebben bestudeerd te worden persoonlijke trainers denken ook deze machine is een groot stuk van metalen onzin.

Uit Precision Training:

In werkelijkheid, de reden waarom mensen gebruik maken van deze machine is het gevolg van het valse geloof dat ze, als ze het werk van de binnen-en buitenkant van de dijen, ze kunnen smelten van het vet uit die gebieden. Als je een van die mensen, het spijt me dat ik je teleurstellen, maar dat zal NOOIT gebeuren!

Vanaf Bottom Line Fitness:

Verbazingwekkend deze machines worden nog steeds in veel fitness-centra en sportscholen. Het is niet erg genoeg dat vrouwen nog steeds gebruik van deze constructies, maar verbazingwekkend ook zie ik mannen met behulp van deze nutteloze machines. Waarom? buiten schuifspanning [sic] luiheid en onwetendheid, heb ik geen idee van.

Van Weinig Vlees Fitness:

Eerst laat ik dit zeggen, ER IS NIET zoiets ALS ‘ SPOT REDUCTION! Dames, als u wilt slankere dijen, het gebruik van dit apparaat elke keer dat u uit te werken zal niets doen om u te helpen op weg naar dat doel. Een combinatie van cardio -, algemene krachttraining, en goede voedingsgewoonten zal u helpen toon en vet te verliezen, OVERAL, met inbegrip van uw dijen.

Moet ik verder gaan?

Er zijn twee belangrijke redenen waarom het zuigt als een workout machine vanuit biomechanisch oogpunt. Voor een, de spieren van de machine doelen zijn eigenlijk vrij klein, en bovendien, de klacht dat de meeste vrouwen hebben over dat deel van hun lichaam is niet zo dat de spieren niet ontwikkeld als het ze niet bevalt hoe veel vet is er. Het andere ding dat waait over het is dat de beweging simuleert het is niet precies een vaak gebruikt in de natuur. Zeker, het werkt voor sexytimes maar dat is het wel.

Maar wat misschien krijgt mij het meest van verbogen is de manier waarop het gebruik van de diepe angst van veel vrouwen voelen over hun dijen. Mijn literaire girl crush Roxane Homo onlangs schreef in een recensie van het boek Skinny "ik ken geen enkele vrouw die niet haat zichzelf en haar lichaam, op zijn minst een beetje." Dit is niet precies waar in mijn leven, maar wat ik heb gezien zijn genoeg vrouwen en tienermeisjes – mijzelf inbegrepen – die geobsedeerd over elke kleine rimpeling van hun dijen, alsof elke uitstulping is alleen maar meer bewijs van hun mislukkingen als vrouwen-en mensenhandel.

Die oneindige bron van angst en lichaam haat brandstoffen vraag voor deze machine, dat is waarom het nog steeds in sportscholen alle hoeken van het land, ondanks het feit dat het bijna universeel beschimpt onder trainers en fitness liefhebbers.

Fitnessruimte eigenaren weten wat ze doen als ze de voorraad van deze machine. Van Bodybuilding.com:

Ik vroeg een eigenaar van een sportschool een keer waarom hij investeerde geld in het kopen van nieuwe adductor & abductor machines als hij wist dat ze volkomen nutteloos, en hij legde uit dat het kwam door de vrouwelijke clientèle. In principe, als hij zou gooien die machines, hij zou gooien het betere deel van zijn vrouwelijke cliënteel.

Veel vrouwen al het gevoel dat de kansen gestapeld tegen hen als ze lopen in een sportschool zonder rekening te hoeven houden met het feit dat de professionals die worden verondersteld om te weten beter worden gemotiveerd door iets anders dan het verlangen om hen te helpen fit en sterk. Ik ben de tel kwijt van het aantal keren dat ik heb gehoord vrouwen klagen over de tijd doorgebracht in de sportschool en hoe weinig ze hebben te laten zien. Als ze zijn met behulp van deze machine, dan is het geen wonder dat ze het gevoel dat ze verspillen hun tijd. Maar in plaats van te zeggen: "Hey, dat de machine zowel zuigt en blaast, dus ik ben van plan om te gaan doen wat lunges in plaats daarvan," zeggen zij, "Waarom?" en sluit helemaal.

Dus kortom, de abductor/adductor machine is een verspilling van tijd, moeite en geld, maar het blijft om te bestaan omdat er zo veel vrouwen wanhopig haten hun dijen. En omdat er zo veel vrouwen zijn ook verlamd van angst in het vooruitzicht van steeds te gespierd en sterk, en dus niet meer seksueel aantrekkelijk te maken, doen ze dit zinloze workout, terwijl het snijden van een brede strook rond het meer uitdagend en de moeite waard! – oefeningen.

Het moet duidelijk zijn dat de normen van de vrouwelijke schoonheid, zoals naar voren gebracht door de reguliere samenleving zijn niet alleen niet haalbaar voor de meeste vrouwen, maar ook gebaseerd op een bepaalde mate van lichamelijke zwakte. het is tijd dat we onze eigen normen van schoonheid, dat laten we ons sterk en gezond, met een lichaam dat eigenlijk nemen ruimte in. Niet kopen in de "klein-is-sexy" onzin gevent door de makers van deze ellendige machine. We verdienen beter dan dat.

*Dit betekent niet dat het niet hebben van het gebruik. Iemand die revalidatie na een heup blessure kon gebruiken, bijvoorbeeld. En….dat is het zowat.