De olympische spelen in londen: bent u geïnspireerd?

Missy Franklin en Allison Schmitt, twee van mijn vele Olympische inspiratie

Mijn ontdekking dat ik hou van zwemmen zo mooi bij het begin van de Zomer, Olympische spelen, die is ook overigens bij alle van het zwem-evenementen plaats. Ik vond mezelf te kijken naar het zwemmen gebeurtenissen door nieuwe ogen, met een diepere waardering voor wat het betekent om te worden in staat om te zwemmen veel en snel. In de vorige keer ik zou gewoon kijken naar de zwemmers dwars door het water, één oog op de klok, maar nu keek ik naar de manier waarop ze bewegen hun armen, de cadans van hun kicks, de hoek waarin hun handen opnieuw in het water. Ik dacht toen ik zwom rondjes in het zwembad probeerde te nemen van de dingen die ik zag ze doen in mijn eigen praktijk.

Ik had al mijn gedachten om te werken op het worden van een betere zwemmer voor de Olympische spelen zijn begonnen, maar na het bekijken van deze atleten op de hoogte van hun capaciteiten, ik besloot dat ik wilde een stap verder, dus we zijn van plan om bij de plaatselijke meester van de groep van volgende week. Ik wil niet te sputteren mijn weg door het water; ik wil om te leren hoe om te glijden. Ik zal nooit in staat zijn om te zwemmen, zoals Missy Franklin of Allison Schmitt, maar dat is het punt niet. Het punt is om beter te worden dan ik nu ben, en om de beste zwemmer ik in godsnaam kan worden.

Ik merkte dat ik door veel hetzelfde toen ik keek naar de mannen 10K, de vrouwen de marathon, de vrouwen van de wegwedstrijd voor de vrouwen triathlon. Ik was na het kijken van deze gebeurtenissen meer opgewonden dan ooit, en meestal ben ik behoorlijk opgewonden! – om terug te keren naar mijn eigen training te geven en alles wat ik heb. Ik wil uitvoeren, zoals Galen en Shalane, rijden net als Kristen en Evelyn speel je als Sarah en Laura. Ik wil absoluut de beste die ik helemaal van mijn sport.

Ik denk niet dat ik ben de enige die heeft gevonden zichzelf gebeten door de inspiratie bug tijdens het kijken naar de Olympische spelen. Overal waar ik kijk op mijn sociale netwerken, in de commentaren van blogs en status-updates in een informele conversatie – hoor ik mensen praten over hoe ze willen om te proberen deze sport, of dat, hoe roeien ziet er zo cool, of hoe ze kunnen net als judo of misschien moeten ze nemen een duik-klasse.

De Olympische spelen blaast de zichtbare wereld van de sport wijd open, zodat mensen de kans om te zien dat er een hoop manieren om een atletische, dat er zijn sport-voor ieder lichaamstype en elke set van geestelijke gaven. Voor een lange tijd, ik geloofde dat ik was goed in sport omdat ik slecht was in een zeer specifieke vorm van sport, degenen die betrokken zijn ballen. (Er is gewoon geen manier om te zeggen dat zonder het klankbord pervy. Sorry.) Ik speelde basketbal, volleybal, voetbal en softbal en ik stonk er in elke één van hen. Het was niet totdat ik werd een volwassene die ik besefte dat ik kon eigenlijk goed in sport; ik had zojuist het spelen van degenen die verkeerd waren voor mij. Ik vermoed dat veel mensen brengen hun dagen en nachten kijken naar de atleten in Londen zijn met dezelfde soort van openbaring.

Het is ook mogelijk dat mensen kijken naar de Olympische spelen en het zien van sporters met alle soorten van lichamen en het besef dat je niet hoeft te worden gesneden met een lage body-fat percentage van een atleet. U kunt vet en een atleet. Je kan een korte en een atleet. U kunt geen voeten en een atleet. Het populaire beeld van een "atletische lichaam" is precies dat: een afbeelding. De realiteit is dat een atletisch lichaam is gedefinieerd, niet door hoe het eruit ziet, maar door wat het doet. Speel je een sport? Werk je hard? Dan moet je, mijn vriend, een atleet.

Dus ik zou graag een uitdaging aan iedereen die vindt zichzelf na te denken over hoe veel ze graag iets doen na het bekijken van het in de Olympische spelen om uit te gaan en een manier vinden om die sport te proberen. Check out uw lokale rec centra voor volleybal competities en teams en duiklessen. Overweeg deelname aan een master ‘ s groep. Aanmelden voor een 5K. Ga met iemand praten in uw lokale fiets-shop over lokale paardrijden groepen, te zien of er eventuele roeien teams rond. Neem lessen in judo of aanmelden voor een boks-klasse. De mogelijkheden die er zijn. Ze niet ophouden te bestaan als we eenmaal tot volwassenen.

Dus vertel me, ben je geïnspireerd door de Olympische spelen? En wat bent u van plan dit wel te doen met die inspiratie?