De voordelen van het muay thai.

Fitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives Travel-9

Terwijl ik een beetje van een pacifist in hart en nieren en wil niet het betreden van een mier, ik had een verkwikkende sessie van stoten, trappen, elbowing en kneeing sommige pads HARD – en ik vond het geweldig! Op mijn recente bezoek aan de W Malediven, ik oefende Muay Thai voor de eerste keer in mijn leven, geleid door master instructeur Mark Angeles, een doorgewinterde Muay Thai beoefenaar van de Filippijnen. We geplakt op onze knokkels, donnned handschoenen, en begon te ‘sparren’ over de poeder-zachte, witte zand. Terwijl het was een prachtige, schilderachtige omgeving, laat me je vertellen het is echt een slopende training – de equatoriale zon brandend neer van boven, de instabiliteit van het springen over op het zachte zand, de constante beweging, de concentratie rond de coördinatie, en de krachtige draaien explosieve bewegingen… het heeft me totaal uitgeput! Klik op meer om dit te zien kleine post op wat ik heb gevonden is om de voordelen van het uitproberen van dit prachtige, oude en oorlog, kunst!

Fitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives TravelFitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives Travel-2Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Exercise Training Health Travel Luxury W Maldives Starwood Vacation Active Escape Ideas Review-24Fitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives Travel-5Na een goede 30 minuten blootstelling aan de basis technieken (ik wist niet eens krassen op het oppervlak), ben ik begonnen om samen stuk van combinaties van geheel waarbij bewegingen. Fundamenteel, je staat overal, met alle delen van je lichaam als wapen. Inderdaad, ik heb geleerd dat de discipline die bekend staat als ‘De Kunst van de Acht Ledematen’, waarin wordt verwezen naar de acht punten van contact met het lichaam dat imiteren de kunst van het oorlog. Hoewel ik niet helemaal op dit niveau, handen gebruikt als zwaarden (met inbegrip van jabs, haken en uppercuts), benen en knieën zijn de bijl (een hoge en een lage schoppen, body kicks en hoofd schoppen), de schenen worden verondersteld te zijn wapenen, en de elleboog is een hamer! Brute beelden, en het is inderdaad een simpel YouTube zoeken observeren Muay Thai gevechten in Thailand maakt UFC kijken ontsmet en temmen!

Fitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives Travel-6

Zoals de naam al doet vermoeden Muay Thai is afkomstig uit Thailand op een bepaald punt in het midden van de 16e eeuw, en vandaag de dag is uitgegroeid tot een van de nationale sporten. Terwijl de concurrerende vechten hoek van het beroep niet naar mij, ik hou van de betrokkenheid van het hele lichaam, de vraag van een hele hart-aanpak, en de niet-aflatende focus op airconditioning van het lichaam en spieren om te werken in een meer functioneel sterke manier.

Fitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives Travel-8

Afgezien van dat alles, de training was erg leuk en uiterst vermoeiend, mede door de pure genot afgeleid van ontluchting je frustratie op een focus pad! De volgende dag was ik van de pijn in de meest onverwachte plaatsen. Het is een full body workout, maar ik vooral voelde het in mijn bovenrug en obliques specifiek; het volledige, waarbij de aard van de ponsen en draaien echt de doelstellingen van de minder gebruikte spieren! Ook mijn billen en dijen zeker het gevoel dat het van de trappen en te kraken! Het is ook geweldig voor de motorische vaardigheden en coördinatie en voet werk. Ik heb een beetje moeite de coördinatie van mijn bovenlichaam en onderlichaam; simpel op papier, maar super hard in de praktijk, en die nodig is om serieuze kracht in mijn opvallende… iets voor mij om te werken op :)

Fitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives Travel-7

Enorme dank gaat uit naar Mark Angeles, chief trainer bij de W Malediven, voor het hosten van een geweldig sessie – één om nooit te vergeten!

Fitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives Travel-10

Ik wil echt gaan doen een soort van martial arts regelmatig terug in Londen, maar nog niet te vinden op een geweldige plek. Als je nog tips laat het me weten :) Faya x

Fitness On Toast Faya Blog Girl healthy Importance Benefits of Muay Thai Martial Arts Health Active Workouts Fit Luxury W Maldives Travel-3