De voordelen van het paardrijden

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-11

Op een recente blog de reis naar Coworth Park, maakte ik gebruik van de bijzondere manege door te rijden voor een paar uur op een ochtend door de glorieuze Ascot bossen. Het is iets wat ik elke dag doe opgroeien in het zweedse platteland; de manier waarop het maakte me voelen, zowel fysiek (mijn arme adductoren) en mentaal (lumbago) deed me denken sterk van de redenen dat ik gebruikte om het te doen zo veel – er zijn zo veel voordelen voor de gezondheid van paarden; dit bericht was een onvermijdelijke formaliteit… ☺️

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-5

Opgroeien in Zweden, paardrijden was een groot deel van mijn leven. Ik gebruikt om uren door te brengen in de stallen verzorgen van paarden, het schoonmaken van hun vakken en paardrijden. Ik viel talloze keren en het is nooit echt gefaseerde mij, maar toen ik 14 was, ik nam een vrij onervaren paard naar het bos met mijn neef, en plotseling ging in ‘kattenkwaad’, en ik belandde op de snelweg, het versnellen van head-first in tegemoetkomend verkeer, in de rij regen in de nacht! Ik zag een bocht te komen en gerealiseerd op een gladde donkere weg die het verkeer zou mij niet zien in de tijd; ik laat de teugels, opgehangen aan om de hals van het paard, telden tot 3 en gewoon laten gaan! Ik was OK indien niet ernstig geschokt, maar het paard kort daarna stopte draaide zich om keek me aan en soort zei: ‘ben je niet te komen?’

Het krijgen van Oscar (mijn paard voor de ochtend) op Coworth was mijn eerste keer in een lange tijd. Ik was bang dat ik niet zou kunnen genieten, maar ik ben zo blij te kunnen zeggen ik vond het geweldig. Mijn gids Kate was geweldig – ze volledig hielp me om te ontspannen en zette me op mijn gemak en mij helpen om te vertrouwen in mezelf op een paard opnieuw. Het is een van de meest verfrissende sport is die je kunt proberen. Je voelt meeslepende en dicht bij de natuur, met een heerlijk gevoel van vrijheid! Galopperen, met de wind in je gezicht is zo een epische adrenaline kick. Evenzo, net aandraven, in de zon is een natuurlijke endorfine release :)

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-13

… Het is ook een van de weinige sporten waar je niet egoïstisch; je moet luisteren naar een ander levend wezen, het interpreteren van de lichaamstaal en bewegingen, en respectvol, maar gezaghebbend. Wanneer u verbinding maken met zo ‘ n mooie, krachtige dier het is echt vernederend. Ik ben zo een dier, persoon, en ik denk dat als je echt kennis maken met een paard dat je het ontwikkelen van een sterke band en vriendschap dezelfde manier als u zou doen met een dierbare huisdier.

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-7

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN PAARDRIJDEN???
Ik heb mensen horen zeggen paardrijden is geen training. Onzin. Probeer steeds op krachtige paard en het beheersen van de geest en het lichaam met inferieure sterkte en zie hoe je op. Er zijn een aantal ernstige sterkte winsten worden als coördinatie, balans en core stability. Na het rijden voor een luttele 2 uur, voelde ik de fysieke effecten in mijn spieren, en de volgende dag mijn lichaam deed pijn in plaatsen had het niet voor de jaren. Ik heb constant de trein, maar paardrijden herinnerde mij is het vrij hardcore op een ongewone manier. Maar het zal je niet in je bikini body, het is een geweldige aanvulling op uw normale fitness-regime – mijn dijen waren wrede, pijnlijke, alleen van de klemmen op het paard lichaam. Mijn buikspieren en obliques waren vermoeid van galopperen. Hieronder mijn 5-punt analyse van deze prachtige activiteit…

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-6Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-9

1) DE KERN VAN KRACHT:
De kern van de band van de spieren in overdrive aan het stabiliseren van je bovenlichaam op een onvoorspelbare dier, en op ongebruikelijke terrein op willekeurige plaatsen. U kan niet traag of hyper-breiden, zoals een slechte houding zal een belemmering vormen voor de bediening van het paard. Wanneer het paard trekt naar het recht dat u niet met hem meegaan omdat je uiteindelijk op de grond, zodat u vast een stabilisatie in tegenstelling beweging. Uw centrum van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht constant veranderen, je bent nog hoeft te houden dezelfde rechtop. Als u op zoek bent naar de ultieme six pack, het paard zal u niet gericht op uw obliques, rectus abdominis, en uw serratus anterior. Of je nu probeert te zijn of niet, je doet gaan alle van de juiste spieren. Dit zal ook vertalen in andere fitness activiteiten en zorgen voor een betere balans en stabiliteit.

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-15Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of RidingFitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-14
2) SCHOUDERS EN ARMEN
Als je op het paard, je armen nooit echt de kans krijgen om te rusten op een willekeurig punt; ze worden ofwel in een statische verhoogde positie (die op zich al vermoeiend na een tijdje) of trekken aan de teugels, het helpen om te navigeren in de richting die voor het paard. Dit klinkt eenvoudig, maar in de loop van een lange periode van tijd, het zeer snel wordt het vermoeiend!

3) BENEN
Wanneer u nu draf langs, je bent eigenlijk op zijn hurken op een continue basis op en neer op het paard. Als je in galop, je bent balde uw dijen over het paard, duwt uw lichaam in de stoel tijdens het rollen met de paarden in beweging. Deze adductoren (de binnenkant van de dij spieren) een pak slaag, dat is zeker! De quads, hamstrings en bilspieren alle ondersteuning van het werk van de adductoren, en krijgen allemaal een stukje van de actie voor de squat beweging!

4) COÖRDINATIE
Hoewel dit deels techniek en iets wat je leert in de tijd, er is veel van multitasking; proberen over te slaan in elke vlak op een bewegende ondergrond, terwijl iemand is trekken aan je touw. Er is ook een element van het leren ‘voelen’ op jouw manier. Ik herinner me het opgroeien en het zien van veel van therapeutisch paardrijden voor blinde kinderen. Het is een geweldige manier om te helpen bij het ontwikkelen van een betere coördinatie vaardigheden – zuiver leren door te voelen. Hebben geïnterviewd vele atleten spreken ze vaak over de juiste ‘feel’ ik denk betrekking tot het lichaam bewustzijn; met paardrijden er is de toegevoegde bonus waar je het hebben van inzicht in uw eigen lichaam, de bekendheid en de paarden. Dat is wat maakt een fantastische ruiter als ze echt te communiceren en te luisteren naar hun paard. Het is een team effort!

5) FLEXIBILITEIT
In termen van flexibiliteit, je kunt niet stijf-als-een-board en verwachten te rijden. Strakke hamstrings of de bilspieren zal belemmeren u van het kraken in de klassieke paardrijden positie. Super-strakke adductoren, zoals u zich kunt voorstellen, zijn een beetje van een ramp te zijn als je gebruik maakt van deze spieren veel te stabiliseren jezelf op het paard. Verbeterde flexibiliteit zoals met alle sporten zullen helpen bereik van de beweging en verminderen het risico van persoonlijk letsel. Zo strekken, voor en na!

Tot slot als iets het voegt een verscheidenheid aan uw fitness-regime en zijn dus veel plezier! Als u nog niet geprobeerd, ik kon het niet raden aan het meer :)

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-10Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-12Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-3Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-8Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Workout Idea Riding Coworth Park Equestrian Center Horse Fit Health Calorie Burn Muscle Tone Benefits of Riding-2