Down met cankles, batwings en muffin tops!

Oh Tim Gunn. Normaal ik denk dat je het bij de knieën, alle gladde en goed met precies de juiste hoeveelheid van de beet, maar je moet accijnzen het woord "cankles" uit je vocabulaire onmiddellijk.

En dat je gebruikte het woord in verwijzing naar de Minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton, en dat je dat deed, terwijl bekritiseren haar kleding…goed, ik kon gaan en op uren over hoe belachelijk het is dat een van de machtigste vrouwen in de wereld wordt bekritiseerd, niet voor stellingen of standpunten, maar voor haar keuze van pantsuits en haar benen. Ja, Tim Gunn, ik weet dat je een fashionisto en kritiseren kleding keuzes is wat je doet, maar kom op.

Andere mensen hebben gewaxt meer woedend over dan ik, dus ik zal het verplaatsen buiten de outrageousness van de jaarrekening, dus ik kan praten over een van mijn huisdier foppe, dat is allemaal van de schattige-poo terminologie die wordt gebruikt om te verwijzen naar vrouwen delen van het lichaam, die worden beschouwd als gebrekkig en lelijk.

Ik herinner me nog de eerste keer dat ik iemand hoorde gebruik van het woord "cankles," terug in de late jaren 1990, toen deze dame werkte ik aan het praten was shit over van een collega, zeggen ze "cankles." Mijn collega was een Malden meisje tot haar core – gouden sieraden, trainingspakken, vlekkeloze make-up, Betty Boop tattoo, als je hebt geleefd in Massachusetts weet je wat ik het over heb – en ik kan me nog herinneren, de manier waarop ze het zei, "caaankles." Het woord was zo lelijk en zei met een heel persoonlijke aanval, zoals hoe durf Shit-Sprak Collega hebben enkels die niet herkenbaar is in haar kuiten!

Nu lijkt het alsof deze woorden zijn alomtegenwoordig, weergegeven in vrouwen tijdschriften en op die ellendige mode-kritiek geeft op E!, als we alles hebben veranderd in een natie van bratty 12-jarige jongens. Wankele oksels batwings, vet dat overhangen tailleband zijn nu muffin tops en, mijn minst favoriete, FUPA…nou, laten we niet praten over wat dat voor staat.

Deze terminologie bestaat voor een reden, en dat is te schande vrouwen in overeenstemming met de bullshit lichaam normen. De zinnen zelf kunnen worden silly weinig metaforen, maar de bedoeling achter hen is niets minder wreed. Ik heb het gehad met deze voorwaarden, en ik hoop dat anderen hetzelfde voelen.