Een moment van nostalgie op nationaal meisjes en vrouwen in de sport dag

Afgelopen zaterdag, Brian en ik ging naar de plaatselijke rec center te zwemmen een paar ronden, en toen we aankwamen, vonden we onszelf in het midden van een horde van tienermeisjes in bijpassende tops, korte spandex shorts en kniebeschermers. Ik wist niet eens hoeft te zien stoten en instelling ballen naar elkaar om te weten dat ik op zoek was naar volleybal club spelers.

Zien ze gaf me een gevoel van weemoedige voor mijn eigen puberteit, toen speelde ik volleybal op mijn middelbare school is het varsity team. Het is moeilijk voor mij om uit te drukken hoe erg ik het vond om in dat team. Zelfs de vreselijke dingen, zoals uitgescholden door onze coach of verliezen door een pijnlijk aantal punten of gedwongen worden tot het uitvoeren van de trap in dat drassige veld huis in Oklahoma in augustus…het verschrikkelijk van die dingen verbleekt in vergelijking met het gevoel dat ik deel uitmaakte van iets dat een beetje groter dan ik. Als we last, we hadden samen. Wanneer we achter, we zegevierde samen. We waren een team.

Nu, wees niet denken dat alleen maar omdat ik op de varsity team, dat ik geen goed. Ik kan niet overdrijven hoe middelmatig was ik bij team sport. Eigenlijk, "middelmatige" is een echt royale manier om het te stellen. Het zou nauwkeuriger zijn om te zeggen dat ik was verschrikkelijk, met uitzondering van een paar stralende momenten van genialiteit – een string van ace serveert of het blokkeren van superstar hitters die bestemd waren voor de Hele Staat. De één ding was ik goed in het blokkeren – bovendien is het ene ding dat heeft de minste hoeveelheid van de vaardigheid.

Maar ik leerde al vroeg was dat ik niet hoefde te noodzakelijkerwijs worden geweldig in de sport om lief te spelen. Ik hield van het hebben van de praktijk na school. Ik hield van het kijken naar de blauwe plekken bloeien als verdorven bloemen op mijn knieën. Ik hield het dragen van uniformen en de team partijen en hobbelige twee uur met de bus rijdt over de Oklahoma vlakten. Ik hield zelfs vroeg opstaan op zaterdag voor de toernooien, hoewel ik nooit zou hebben toegelaten dat hardop. Er was zoveel om lief te hebben over het spelen op een volleybal team dat ik kon worden middelmatige en zelfs ik kon zuigen en het was vaak pijnlijk, maar zolang ik maakte deel uit van een team die de rol van de sport die ik hield, ik was gewoon fijn.

Ik weet dat ik moet praten een beetje over de positieve invloed van sport op het leven van de meisjes zijn, hoe ze zijn minder waarschijnlijk om drugs te gebruiken en om zwanger te raken, terwijl ze tieners en al die dingen. Dat is allemaal erg belangrijk is, zonder twijfel. Maar kunnen we praten over hoe leuk het is? Hoe goed het kan zijn om op een team? Hoe het kan worden, zodat het leven-bevestigende om omringd te worden door teamgenoten die met dezelfde dingen als jij? U hoeft zelfs niet te worden beste vrienden met alle van hen – de hel, je hoeft niet eens om ze te graag – maar wel een verbinding met hen, die niemand anders begrijpt.

En zeker, het kan soms moeilijk. Wanneer de coach is de stekelige ballen op je neer uit een trapladder, zodat uw onderarmen zal verharden of het hele team heeft om zelfmoord te plegen, omdat ieder van jullie keek naar de tegenstander liet dienen na dienen recht op dezelfde plek met niemand zo veel als in beweging, het zeker zuigt. Maar ik wilde nooit ergens anders te zijn.

Soms heb ik het gevoel dat de manier waarop we praten over meisjes en sport is een beetje aan het praten over het eten van de groenten. Het is goed voor je, het zal je sterk maken, het zal je taai. Als dit is wat je houd je neus dicht en doen zelfs als u liever niet voor het simpele feit dat het "goed voor je is." Ik wil om te praten over het plezier die inherent zijn aan deze dingen Gewoon zoals ik denk dat broccoli is heerlijk, ik denk ook dat het spelen van sport kan zo verdomde leuk. Ik bedoel, ze niet noemen het "spelen" voor niets.