Een open brief aan de man die volgde me terwijl ik op mijn fiets

Beste Guy,

Afgelopen weekend was best leuk, niet? We wilden beiden profiteren van het feit dat het niet een moesson buiten, dat is de reden waarom ik nam mijn fiets en u heeft uw motorfiets en we gingen beiden voor ritten die nam ons mee Walsingham Park. Dat park is één van mijn favoriete plaatsen om te gaan, met alle van de bomen die voor schaduw zorgen over de wegen en paden die draaien rond het meer. De schaduw is vooral belangrijk nu de meeste dagen wordt het in de jaren ‘ 90, en dat is het echt warm, ook wanneer je op een fiets met de zelf opgewekte wind waait langs je.

Had ik hit mijn omkeerpunt en was op weg naar de uitgang van het park toen ik hoorde dat de motor komen achter me. Ik dacht dat je wilde geven, dus ben ik overgestapt zo dicht mogelijk bij de rand van de weg als mogelijk, en dan wachtte ik voor u te passeren. En ik wachtte. En dan wachtte ik wat meer. De hele tijd hoorde ik de lage brommen van de motor op slechts een paar meter achter me.

Het was prima voor een minuut of zo, maar als ik bleef trappen en je hebt nog steeds niet door, ik begon me af te vragen wat de fuck je het doen waren. Was je proberen te zorgen dat ik had genoeg ruimte? Ik heb het gedaan, dat is zeker. Er waren geen andere auto ‘ s die uit de andere richting, dus je kon gemakkelijk worden overgedragen. Was je gewoon proberen te genieten van de laatste paar minuten in het park? Heb je een bijzonder mooi eik, misschien met een bromelia in de takken, en het boeide u met haar schoonheid?

Ik heb geen idee. Alles wat ik weet is dat ik probeerde te komen met een heleboel redenen waarom u rijden zo langzaam recht achter mij, en ik op zoek was naar hard voor scenario ‘ s waarin u niet meer eng en bedreigend. Ik hou niet van bewegen door de wereld in de veronderstelling dat de ergste over mensen. Ik geef de voorkeur om te veronderstellen dat mensen onschuldig letten op hun eigen bedrijf en dat zijn ze ook bezig met hun eigen shit op te merken mij tot ik een goede reden om anders te denken.

Maar na een mijl voorbij is en je er nog waren, besefte ik dat ik was het starten van een echt goede reden om anders te denken. Ik begon te overwegen dat het misschien heerlijk van het uitzicht waarmee je zo verdiept was in de ogen van mijn Lyrca geklede kont gebogen over en in de lucht. En ik moet je zeggen, dat was niet iets dat ik voel me geweldig. In feite voelde ik me echt bruto en stom is. Een paar minuten eerder had ik het gevoel vrij en gelukkig, ik op de fiets, in een van mijn favoriete delen van de provincie, en dan al die goede gevoelens verdampt in de ruimte van een minuut.

Begrijp me niet verkeerd – ik weet dat mensen hebben ogen en ze houden ervan om ze te gebruiken om te kijken naar andere mensen, vooral mensen die ze aantrekkelijk vinden. Ik heb geen probleem met deze. Het zou hypocriet van me zijn als ik het deed, omdat ik dit ook doen. Wat ik wel een probleem hebben met mensen die meer doen dan kijken – die opmerkingen maken, die volgen de persoon rond, die maken rare bewegingen en geluiden. Omdat op dat punt, het gaat niet langer om het bewonderen van iemand die je aantrekkelijk vindt en het wordt bijna volledig over het maken van zeker dat de persoon die je aantrekkelijk vindt is zich bewust van en beïnvloed door uw bestaan.

Ik weet niet of je het gemerkt, maar ik begon te trappen een stuk sneller op dit punt. Ik wist dat ik moest ongeveer een mijl naar links totdat ik uit het park, en ik wilde deze ontmoeting dan zo snel mogelijk. Ik was bang dat je zou kunnen trekken die naast me en probeert met mij te praten. Ik heb nog even gedacht dat je zou kunnen proberen om knock me over en doen….Ik weet niet eens wat, maar het zou eng en pijnlijk. Je hebt waarschijnlijk nog nooit aan gedacht dergelijke dingen, maar hoe moet ik dat weten?

Dit is het ding – ik niet. Ik heb geen manier om te weten als u gewoon een willekeurige jongen die clueless over de impact van zijn gedrag op andere mensen of als je drijfveren zijn meer kwaadaardige en slechte bedoelingen. (Zie ook: Schrodinger ‘ s Verkrachter) Al wat ik weet is dat je het soort man die gebruik maakt van zijn motor staart een vrouw op een fiets voor twee mijl in een verlaten park, en dat dit niet in het bijzonder voel ik me vol vertrouwen in uw vermogen om te respecteren mijn recht om met rust gelaten worden. Zeker wanneer ik zin het op deze manier, je kunt begrijpen waar ik vandaan?

Ik heb uiteindelijk uit bij de doorgaande weg en op het fietspad, en vervolgens bleek op de hoofdweg. Wanneer u reed langs me ik hield mijn adem in, in de hoop dat je zou rijden, wat je deed. De hele ontmoeting, die duurde ongeveer vijf ongemakkelijke minuten, eindigde ongeveer net zo goed als ik had kunnen hopen (hoewel eerlijk, ik zou veel liever als je gewoon had gereden verleden en bespaarde me de hele ervaring).

Ik kwam aan de praat met een paar mensen over dit soort controleren mezelf en zorg ervoor dat ik niet waait dit buiten proportie. Iedereen was het met mij – het was griezelig. Iemand suggereerde dat je misschien dacht dat je vleiende mij, die, als dat is wat je echt dacht, laat ik me disabuse je van dat begrip – ik was niet geflatteerd. Ik heb geen goed gevoel over mezelf en mijn kont. Ik was bang.

Dus in de toekomst, zou ik willen vragen dat u overwegen een paar dingen in de toekomst: één, dat het niet noodzakelijk is voor een vrouw om te weten vind je haar aantrekkelijk, vooral als het om haar te laten weten dat vereist dat u zich in sommige schaduwrijke gedrag, en twee, dat uw acties, ongeacht hoe onschuldig kan worden in je geest en je kunt heel anders dan iemand die is opgegroeid in haar hele leven onder de dreiging van verkrachting en aanranding. Ik kan me voorstellen dat geen van dit voelt als dat groot van een deal voor u, maar probeer te leven met mij en begrijpen waar ik vandaan kom en om te begrijpen dat ik niet de enige vrouw die voelt zich op deze manier. Ik weet dat ik het op prijs zou stellen, en alle van de andere vrouwen, die zal worden gespaard voor de twijfelachtige eer gevolgd door u en uw motor.

Met vriendelijke groet,
Caitlin