Een opmerking van verontschuldiging aan mijn dijen

Lieve dijen,

Ik ben gewoon gaan om te komen en te zeggen – ik heb een lul voor je, en het spijt me dat ik over. Ik wil proberen om goedmaken, want je bent al zo goed voor mij, ondanks al het slechte, gemene dingen heb ik nagedacht over je, en dat je het niet verdient dat.

Ik herinner me dat ik begon na te denken verschrikkelijke dingen over die je toen ik een tiener was, en ik had voor ogen een magische mes dat zou mij laten snijden uit deze hobbels op je buitenste gebieden. Ik haatte die bultjes. Ze waren direct onder mijn heupen en toen hoorde ik de woorden "zadeltassen" voor de eerste keer, dacht ik, ja, dat is wat ik heb – zadeltassen. Geen kwestie hoeveel been liften ik deed of hoe lang heb ik op dat abductor/adductor machine die geeft me het gevoel alsof ik het uitnodigen van de rest van de sportschool te begluren mijn geboorte kanaal, ze kreeg nooit kleiner. (Net als al die crunches nooit een deuk in mijn buik pooch.)

Ik ben blij dat dij gaten werden nooit een groot ding, toen ik jonger was, omdat dat zou zijn een andere manier waarop u bent niet geslaagd voor mij en nog meer reden om te haten.

Ik was van plan in te gaan op de problemen die ik begon met u als ik druk mijn late jaren twintig en ik realiseerde me dat alle spieren die ik had genomen voor verleend als tiener was niet meer direct zichtbaar, maar weet je, ik heb echt niet het gevoel dat het herkauwen dit met u. We weten allebei dat onze beladen geschiedenis. We weten allebei dat de dingen die ik gedaan heb, de gevoelens die ik had, de gedachten die ik heb vermaakt. Ik ben echt sorry voor dat alles, en ik wil ons om door te gaan en de ontwikkeling van een betere relatie.

Ik denk eigenlijk dat we goed op onze manier te ontwikkelen die een betere relatie. Ik ben meer doen om voor jou te zorgen door het cultiveren van je sterke punten, zowel in het gewicht kamer en daarbuiten, en door ervoor te zorgen dat je voldoende voeding te bouwen jezelf na ik werk u extra hard. Ik ben begonnen met een foam roller op u, en het lijkt je het leuk, hoewel je soms een bitch over het te. Ik probeer te strekken u regelmatig om te genieten in een warme baden ten minste eenmaal per week, omdat ik weet dat ik vragen veel van u en ik wil u laten weten dat ik het waarderen.

Ik zie dat u betaalt mij terug voor de zorg die ik geef. Zeker, dat u de touch – en u waarschijnlijk ook altijd zal zijn – en die zadeltassen zijn er nog steeds – en dat ze waarschijnlijk altijd zal zijn – en niemand zal het fout met mij op voor een topsporter, maar zelfs dan, ik zie dat je trots weergeven van die spieren – die quads, die hamstrings en ik voel me een beetje trots voor u ook. Een paar keer Brian heeft me gevangen bewondert u in de spiegel, wijzend naar mijn teen en buigen en te controleren u uit alle verschillende hoeken, maar wat kan ik zeggen? Ik denk dat het vrij rad zie je op zoek naar zo sterk en bekwaam. Damn meisjes, ya goed uitzien.

Zie, de waarheid is dat ik ben dus zeer dankbaar voor je. Je hebt me naar beneden de bergen toen liep ik mijn eerste halve marathon in Ogden meer dan vijf jaar geleden. U hoeft de meerderheid van het werk wanneer ik de drie-bridge loop op de stranden. Toen ik ren zo snel als ik kan, dat is alles.

En vergeet niet toen we voor het eerst trok een superman in pole klasse? Of toen ik voor het eerst deed een paal zitten? Dat was je ook. Je bent sterk genoeg, dat kan ik knijp je samen rond een metalen paal en je houdt me in de lucht. Ik kan u verpakken rond de paal en klim als een freaking aap. Dat is fucking magic, yo. En dat is alles.

Ik ben misschien wel mooiste van wat we bereikt afgelopen weekend, toen ik op weg voor mijn eerste 40 km fietsen. We hebben hard gewerkt op de fiets voor de afgelopen maand of zo, paardrijden consequent op de routes die ons op viaducten en bruggen (waarvan ongeveer alles wat we krijgen als het gaat om de heuvels in dit deel van het land). We hebben gekregen naar het punt waar ik kan uit mijn zadel en beklimmen de heuvels, en hoewel het nog heel hard op ons op het eerste, je hebt aangepast aan de werklast en het is dus langzaam steeds makkelijker. Tenminste ik heb gemerkt dat je niet branden, zo fel als we klaar zijn.

Hoe dan ook, dit afgelopen weekend, ik zag dat je voelde mij sterk en solide tot km 30 of zo, en toen de brand begon. Het was warm buiten en onze flessen water was lauw gekregen en bruto, en je was zo moe, maar je gaf niet op. We blijven gaan voor een ander tien kilometer, op een route die had ons in te gaan dan ten minste zes viaducten in die tijd, en ook al waren we nauwelijks kruipen de laatste (ik denk dat mijn Garmin geregistreerd iets van 6 of 7 km / u?) u gehouden het draaien van deze pedalen, rechts totdat trokken we naar onze oprit.

Dat was u, dames. U deed dat. Weet je hoe leuk dat is? Ik was zo fucking trots op, ik heb zelfs op de hoogte van het op Facebook, en ik heb nog niet op de hoogte van een training op Facebook in maanden.

Dat is de aard van de relatie die ik wil koesteren met u. Niet één waar ik zit en staar je in de spiegel en haten je niet op zoek, zoals de dijen die ik heb gezien in een tijdschrift. (Die, door de manier waarop, ik heb sinds gooide al die tijdschriften, en ik ben er vrij zeker van dat die een verschil hebben gemaakt in onze relatie.) Nee, ik wil dat we de aard van de relatie waar we elkaar aan te kijken in de spiegel en vertel elkaar hoe geweldig we zijn, en dan gaan we op geweldige avonturen samen. Ik wil dat we vrienden zijn, is wat ik zeg.

Dus ik hoop dat jullie me vergeven dat ik al de vreselijke dingen die ik heb gezegd en gedaan hebt in het verleden. U bent zo veel meer waard dan dat, en ik ben gewoon sorry het duurde zo lang om te realiseren. Ik beloof dat ik het nooit zal worden shitty u het nogmaals.

Met vriendelijke groet,

mij