Girl crush chronicles: first lady michelle obama

De First Lady oefeningen haar Tweede Amendement rechten – het recht om te blote armen.

Er is geen manier voor mij om te schrijven over de Eerste Dame zonder stromende, dus ik ben niet eens gaan proberen. Ik denk dat ze erg goed. Ik hou van hoe intelligent ze is, en hoe zwaar. Ik hou van die toespraak gaf ze aan de Democratische Nationale Conventie, en ik vind het echt geweldig dat ze schreef het zelf. Ik hou van de kleine glimp die we krijgen van haar relatie met de President, en ik hou van dat ze zijn opgegroeid in een paar slimme, goed aangepaste kinderen. Wanneer ik lees alles door haar of haar horen praten, ik heb altijd kan het niet helpen, maar stralen van trots.

En ja, ik heb echt bewondering voor haar gevoel voor mode, ook. Ik ben niet beschaamd om toe te geven dat ik hapte naar adem toen ze liep op het podium dragen dat roze-zilveren halter jurk. Intrekken mijn Officiële Feministische Referenties als je moet, maar de dame keek smashing.

De manier waarop mijn grootouders misschien voelde over Jackie Kennedy is de manier waarop ik me voel over Michelle Obama. Ik ben duidelijk niet de enige zoals ze is één van de meest populaire publieke figuren in de V.S. deze dagen. Het is een lange weg afgelegd sinds de dagen van de zogenaamde "terroristische fist bump," denk je niet? (Moet ik er op wijzen hoe goed het is dat een zwarte vrouw heeft deze positie in onze samenleving? Nou, ik zal. Hoewel ik niet tot een minimum wilt beperken het feit dat racisme blijft een ernstig probleem in onze samenleving, ik denk ook dat dit één van die momenten waar ik kan het niet helpen, maar ga, "Holy shit, de First Lady is zwart! De President is zwart! Holy shit!" Het is een herinnering dat de vooruitgang gebeurt, zelfs als het is frustrerend traag.)

Aan het einde van Obama ‘ s fantastische DNC spraak, bedoelde ze zich op de "Moeder-in-Chief" – die, door de manier, lees dit als je een van de mensen (en dat zijn er veel) die nam probleem met die verklaring – maar ik zou willen vragen dat ze rekening houden met een andere titel: ‘Atleet-in-Chief." Immers, is er ooit een andere First Lady die is zo atletisch en trots op? Die pronkt haar zuurverdiende biceps met een dergelijke stijl en elegantie? Die lijkt zo comfortabel doen van push-ups, aangezien zij in staat diners?

Als een fitness-junkie, ik hou van dat ze er het bevorderen van gezond leven en eten onder kinderen. Ik denk dat het geweldig is dat haar opkomst in de publieke sfeer werd gevolgd door een gelijke verhoging van de in de artikelen over de "Michelle Obama Arm Workout," en in het proces het tonen van de AMERIKAANSE vrouwen, die Groot is Mooi, vooral als het gaat om de Biceps. Ik hou van dat ze vertelt over hoe ze doet dat niet het tellen van calorieën of diëten en dat ze het leuk om gewichten op te heffen.

Niet iedereen is het eens met mijn visie. Ik heb eens gelezen een brief aan de redactie van Zuurstof tijdschrift dat eigenlijk kritiek op het feit dat Obama is als een fitness-rol-model, te zeggen dat het een schande omdat ze "te veel lichaamsvet" of iets van dergelijke onzin. Wanneer de uitgever van het tijdschrift schreef dat hij het eens met de briefschrijver, ik wist was dat het einde van mijn relatie met dat blad, en ik heb niet gekocht een probleem aangezien.

De aard van de offers, single-minded intensiteit en het fysieke vermogen nodig zijn voor de ontwikkeling van een fitness-model lichaamsbouw buiten het bereik van de meeste vrouwen – inclusief mijzelf – en ik denk dat we allemaal veel beter gediend door realistische rolmodellen die laten zien dat het mogelijk is om gezond en fit terwijl nog het hebben van een carrière en een gezin, in plaats van het besteden al onze tijd met een gewicht van kipfilet en werken aan onze triceps, weet je wel?

Dat is één van de dingen die ik graag over Obama: ze geeft een idee van de fitness, die ziet het als een middel om een meer vervullend leven. Fitness is als een hobby is cool voor sommigen van ons, maar de meesten van ons gewoon rollen niet op die manier, en die van ons, die niet geobsedeerd met het ontwikkelen van de perfecte six-pack nodig fitness rol-modellen.

Bekijk dit citaat uit een column schreef ze voor de Vrouw Dag:

"Een gezonde vrouw is niet over het krijgen van een schaal of meet uw taille—en we kunnen ons niet veroorloven om op die manier denken. We moeten ons gaan richten op wat van belang is—op hoe we ons voelen en hoe we ons voelen over onszelf."

Ik kon het niet beter kunnen zeggen.