Heeft de schaal vervangen van het glazen plafond?

Vrouwen zijn geobsedeerd door hun lichaam in de kosten van een bredere maatschappelijke macht? Dat is het argument in een recente New York Times op-ed van Katrin Bennhold. In het stuk, getiteld "Nieuwe Doelstelling voor Vrouwen? Torent Boven Alles," Bennhold schrijft dat de meeste van haar vriendinnen in Londen – zelf inbegrepen – hebben vermeld het verliezen van gewicht als hun hoogste doel voor het jaar. Ze gaat op om te vragen, "vrouwen Zijn slecht in het stellen van doelen voor zichzelf of instelling zich op de verkeerde doelen?"

Ik lees dit stuk een paar dagen geleden, en sindsdien heb ik heen en weer gegaan tussen het denken van het essay is onzin en denken Bennhold heeft een punt, dan terug te gaan naar het denken van de essay is onzin. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het essay is zowel bullshit en dat heeft ze een punt.

Laat ik eerst vertellen waarom ik denk dat ze een punt.

Soms denk ik over alles wat wordt verwacht van de vrouw, om voor ons te worden beschouwd als een respectabele, en ik krijg erg moe. De make-up, het haar, de kleding, de huid te verzorgen, de sieraden, de schoenen, de figuur…het is een hoop werk. Maar het is werk dat moet worden onzichtbaar – we worden verondersteld om te lijken natuurlijk en moeiteloos in alle dingen is – en die gemak paradoxaal genoeg vraagt nog meer inspanningen. Als een resultaat, wij zijn dames die werken bij een poging het tekort in vergelijking met onze heren collega ‘ s.

Nu, ik ben niet van plan om de berg sommige campagne te bevrijden van de dames uit de onderdrukking van de lipgloss en benen-scheren. Nauwelijks! Ik hou van lipgloss en ik heb de neiging om fanatiek over het scheren van mijn benen. Ik denk dat het de moeite waard erop te wijzen dat schoonheid normen verwachten een hel van een veel meer van mij dan ze doen, zeggen, mijn man, en dat al deze extra inspanning leidt tot de loop van de tijd en uiteindelijk verlaat ons met minder inspanning te besteden aan andere dingen. Ik bedoel, het zou mooi zijn als tijd-ruimte zou uitbreiden om ons een uur extra per dag om te gaan met ons haar, maar het hoeft niet. We hebben dezelfde vierentwintig uur per dag als alle anderen, en wij dames hebben de neiging om meer uit te geven van die tijd op ons lichaam en uiterlijk dan mannen.

Nu is. Hier is de reden waarom dit opiniestuk mij hinderde.

Ten eerste, ik ga ervan uit dat Bennhold ‘ s vrienden zijn overwegen het verliezen van gewicht door te sporten en gezonder eten voedsel, in welk geval ik heb een harde tijd te denken dat het een soort van oppervlakkige afval van het leven. In feite, ik denk dat de zorg voor je lichaam – en dat hoeft niet te betekenen dat het verliezen van gewicht! – is één van de belangrijkste dingen die u kunt doen. Goede zelfzorg stelt me in staat om goed te presteren op mijn werk, om een goede vriend en zijn vrouw, om meer van wat ik aan het leren voor het behandelen van stress op manieren die niet zelf-destructief.

Deze dingen worden nog meer belangrijk bij het omgaan met de soort van high-powered carrière Bennhold wil dat vrouwen zich meer en meer geïnvesteerd in het nastreven van. Power carrière zijn ongebreidelde met stress, en de mensen die carrière kan gaan met stress door het roken en drinken, of ze kunnen rennen en zwemmen ronden. Denk dat wat ik denk dat is een betere keuze?

Natuurlijk is dit alles veronderstelt dat Bennhold vrienden wil proberen om gewicht te verliezen door het eten gezonder en sporten meer (en ik besef dat het samenvallen van de twee is problematisch, dus houd je brandgevaar). Als ze denken over het verliezen van gewicht door het doen van een master cleanse of het eten van 800 calorieën per dag of het doen van de grapefruit dieet of wat dan ook, dan vergeet dit punt, want die shit is gewoon belachelijk en niet of nauwelijks in aanmerking komt als "self-care."

Mijn tweede probleem is dat, terwijl Bennhold betaalt wat lippendienst aan een aantal maatschappelijk verankerd ongelijkheden, zoals het ontbreken van de toegang tot de kinderopvang, ondoordringbare oude-jongens clubs en werken culturen die ervan uitgaan dat we allemaal robots, ze volledig voorbij aan het feit dat we leven in een cultuur die verwacht dat vrouwen zich te houden aan bepaalde normen om serieus genomen te worden. Denk na over de recente studie waaruit bleek dat vrouwen die het dragen van make-up worden beschouwd als meer competent dan vrouwen die dat niet doen. Of voor de schoonheid van de redactie die zei dat zwarte vrouwen die droegen hun haar in een natuurlijke stijlen werden "politiek." Of al het onderzoek dat heeft gevonden dunne vrouwen zijn de erfgenamen van alle soorten rechten ontzegd zwaardere vrouwen.

Het is niet zoals wij, vrouwen, doen dingen omdat we zijn flauwe beetje giechelen-bots die kan niet worden lastig gevallen met iets meer uitdaging dan een flatscreen-ijzer. We doen dingen omdat we beloond voor doen. We kunnen kiezen uit de schoonheid van het spel, maar de maatschappij zal uitpakken met een prijs voor onze rebellie. Zeker, de pracht en praal van vrouwelijkheid kan heel leuk en plezierig (zie: lipgloss), maar je kunt niet ontwarren van de "fun" gedeelte van het van het "voorrecht" deel van uitmaken.

Tot slot, ik moet toegeven dat ik het ervaren van een zekere mate van vermoeidheid geïnspireerd door al deze goedbedoelende feministische dames die willen dat de rest van ons feministische dames om te streven onze laser bezienswaardigheden op voorzitterschappen en raden van bestuur en dergelijke. Terwijl ik juist de noodzaak voor het geslacht van de pariteit tussen de machthebbers van de samenleving, ik kan ook niet de schuld van iedereen die kijkt naar de offers die gevraagd te bezetten die regionen en zegt "fuck it." Ik bedoel, je hebt mij vertellen wat ik moet aan mijn carrière eerst altijd? En het overslaan van kinderen en relaties en geen hobby ‘ s hebben en gewoon eten-ademen-slaap mijn carrière? Een carrière in een veld dat is waarschijnlijk iets wat ik zal vinden ziel vernietigen en ethiek-roestende? Gee. Waar kan ik me inschrijven.

Luister, ik krijg dat deze is zeer aantrekkelijk voor sommige vrouwen (en mannen) laten we niet doen zoals ieder mens in de wereld is die schreeuwen om de kans te besteden 14 uur per dag in het kantoor, terwijl zijn gezin langzaam vergeet wat hij eruit ziet), en als dit is wat ze willen, door alle middelen, meer macht aan hen. Ze hebben mijn steun. Maar mijn ambities in de wereld elders liggen, en ik kan niet ontkennen dat ik het gevoel een beetje van wrok elke keer als ik hoor feministen zeggen dingen als dit, als het scherpstellen van mijn inspanningen, bijvoorbeeld een training voor een marathon, in tegenstelling tot het beklimmen van de rangen bij mijn beroep is op een of andere manier afbreuk te doen aan de oorzaak van de vrouwen. Je moet me vergeven als ik wil meer uit mijn leven dan om de beste te weinig economische productie-eenheid die ik eventueel kan worden.

Dus dit zijn mijn gedachten over het onderwerp. Wat denk je? Denk je dat Bennhold essay is vol stront? Denk je dat ik ben vol stront? Ik zou graag weten.