Help mij geld in te zamelen ter ondersteuning van vrouwelijke atleten in afghanistan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA' /2016/02/p5311649.jpg?w=470 470w, /2016/02/p5311649.jpg?w=940 940w, /2016/02/p5311649.jpg?w=150 150w, /2016/02/p5311649.jpg?w=300 300w, /2016/02/p5311649.jpg?w=768 768w

In juni 2015, nelofar hebben en Zainab voltooid een 250km self-ondersteund hardloopwedstrijd over de Gobi-woestijn in China. Daarbij maakten ze de geschiedenis in als Afghanistan ‘ s eerste ultramarathon team. (Met dank aan: Vrij om te Draaien)

Het mag geen verrassing zijn voor iedereen die dit leest blog dat de atleten die ik het meest bewonder zijn niet alleen degenen die kick ass op hun sport, maar ook degenen die gebruik maken van hun sport als een platform om terug te geven.

Ik probeer te emuleren die ik bewonder, dat is waarom ik ben met behulp van de Marathon van Boston als een kans om geld in te zamelen voor u Gratis uit te Voeren. Gratis Uitgevoerd is een non-profit organisatie die gebruik maakt van hardlopen, fysieke fitheid en outdoor sport als een manier van empowerment van meisjes en vrouwen in conflictgebieden.

Nu doen ze de meeste van hun werk in Afghanistan, maar volgens hun site, ze hebben plannen om uit te breiden in Zuid-Soedan. U kunt een lijst van de programma ‘ s die ze hebben gemaakt op hun site, alles van de training en het ondersteunen van de eerste Afghaanse vrouwen ultramarathon team te maken van yoga en boksen clubs voor huiselijk geweld overlevenden in Kabul. Alles is gericht op het creëren van een betere wereld door het helpen van meisjes en vrouwen in bezit nemen van hun lichaam door middel van sport en fitness.

In het kort, Vrij om te Draaien is de letterlijke belichaming van alles dat mij heeft geïnspireerd tot het schrijven van deze blog in de eerste plaats. En dat is waarom ik het inzamelen van geld om hen te ondersteunen.

Het is logisch dat ik de Boston Marathon als mijn haak voor fondsenwerving, als er geen andere sportieve evenementen die in het bezit van zo veel betekenis voor Amerikaanse vrouwelijke duursporters.

Vrouwen zoals Bobbi Gibb en Kathrine Switzer niet zeggen dat het een vooroordeel over wat damesachtig en correct houden van het testen van hun fysieke grenzen op een van de meest legendarische race cursussen in alle van het hardlopen. Nu, veertig jaar later, vrouwen maken meer dan de helft van de afstand lopers in de VS. We hebben veranderd het gezicht van het lopen, en langs de weg, waarop is veranderd ons.

De Marathon van Boston was ooit een symbool van de beperkingen op vrouwelijke atleten, maar nu is het een symbool van wat mogelijk is voor vrouwelijke atleten. Ik denk dat het alleen maar goed dat ik van deze gelegenheid gebruik maken om te proberen te helpen andere vrouwen en meisjes hebben de vorm van kansen die anderen hebben die ze me gaven.

Dat is waarom ik vraag aan iedereen die dit leest om bij te dragen aan mijn eigen fondsenwerving Gratis uit te Voeren. Ik probeer te verhogen van $1.000, tegen de tijd dat ik de teen in Hopkinton op April 18, en ik hoop dat je samen met mij in het maken van dit gebeuren. Omdat ik geloof in wat Gratis is te doen, en ik wil mijn deel doen om te zorgen dat ze kunnen blijven doen.

En zo weet je, mijn race vergoeding heeft al rijkelijk gedekt door Kennedy Wet Racen, en ik heb al betaald voor mijn reiskosten, zodat 100% van de donaties gaat naar de ondersteuning van de vrijheid om de programma ‘ s.

Als u wilt doneren – en ik hoop dat u dit kunt u doen door hier te klikken.

Nogmaals bedankt.