Help mij geld in te zamelen voor meisjes op de vlucht!

Ik ben het onderbreken van mijn stroom van het Lichaam Beeld Warrior Week de gasten berichten – die, door de manier, hebben ze het niet zijn geweldig tot nu toe? – uw hulp vragen, lieve lezers. Ik ben aan het proberen om geld in te zamelen voor de plaatselijke afdeling van de Meisjes op de vlucht wanneer ik de Big Sur Internationale Marathon op April 29, 2012.

Als u niet bekend bent met de Meisjes op de vlucht, de organisatie van de vrijwilligers coaches groepen van de meisjes over een 12-weekse periode, die vervolgens uitmondt in een 5K race dat alle meisjes nemen deel in. Langs de manier waarop ze leren hoe de zorg voor zichzelf en voor elkaar, hoe op te staan voor wat ze geloven en hoe te herkennen van hun eigen kracht. Het is een vrij goede organisatie en het is totaal verdienen onze steun, vooral als je net als ik en jij bent een vrouw die heeft gevonden waar empowerment door middel van sport en fysieke activiteit.

Het geld gaat naar de ondersteuning van Meisjes op het Uitvoeren van het Zuiden van Tampa Bay. Alle middelen die ik verhogen door het uitvoeren van deze marathon zal worden gebruikt voor de aankoop van medailles, benodigdheden voor het programma sites en als ik raise genoeg, het zal helpen om te betalen voor studiebeurzen voor meisjes die zich niet kunnen veroorloven de kosten te betalen om lid van de organisatie.

En omdat ik niet verwacht dat u geeft gewoon uit de goedheid van uw hart (hoewel het zou leuk zijn als je dat deed!) Ik ben het aanbieden van een kopie van een zine ik ben werkzaam op aan iedereen die doneert € 10, – of meer. De zine, met de voorlopige titel "Queens of the Road" is over de begin jaren van de vrouwen de afstand uitgevoerd, waaronder een geschiedenis van vrouwen en duursporten, de pioniers die heeft geholpen bij het breken van het asfalt plafond en meer. Zie? Nu je helemaal wilt doneren, denk je niet?

Om een donatie te maken, klik op deze link en klik dan op de link in de rechterbovenhoek dat zegt "Doneer Nu". Wanneer u uw donatie doen, stuur mij een e-mail op saltonmyskin at gmail dot com, en ik zet je op de lijst om een kopie te ontvangen van de zine zodra het klaar is.

Bedankt, iedereen!