Het denken over rachel cosgrove ‘ s verdediging van haar nieuwe boek

Rachel Cosgrove onlangs haar tweede boek, Vallen Twee Maten, en de receptie is…nou, van wat ik heb gezien, het is wat je zou kunnen liefdadig call "ambivalent." Charlotte Anderson op Het Grote Fitness-Experiment schreef onlangs een review van het boek waarin ze zei dat ze was "een soort van verlegenheid gebracht te worden gezien." Het is vrij begrijpelijk. Ik heb geen plannen om het boek te kopen, maar ik ben vrij zeker dat ik zou zorgen ervoor dat leg het deksel omlaag telkens nam ik het mee naar de sportschool met mij.

Twee van de voornaamste punten van kritiek die ik heb gezien zijn de titel zelf – die frames gewicht opleiding als een manier van montage in kleinere kleding – en het feit dat het model een vrij standaard women ‘ s fitness magazine model – u weet wel, geen baan mager, maar niet wat ik zou associëren met een trainer en fitness guru die eigenaar is van een zeer succesvolle sportschool. Ik bedoel, het model ziet er prima uit, maar haar figuur is niet wat ik probeer na te streven in de richting van bouwen voor mijzelf. (Nu Cosgrove, aan de andere kant…) Anderson neemt ook het boek om de taak voor haar dieet plan, die valt in de low-cal, lage-vet manier van denken over eten.

Ik had zeker mijn kritiek over Het Vrouwelijke Lichaam Doorbraak, maar ik kan me niet herinneren ooit in verlegenheid wordt gebracht om te worden gezien met het boek. (Door de manier, op advies van een aantal van u, ik ben nu in mijn vierde week van De Nieuwe Regels van het Opheffen voor Vrouwen en ik ben looooving.) Plus, ik ken Cosgrove is legit als het gaat om krachttraining. Ze komt uit de school van gedachte die zegt moet je niet besteden aan een miljard uur het doen van cardio-en dat kun je beter doen samengestelde liften met zwaardere gewichten. Veel mensen respect voor haar, dat is de reden waarom ik denk dat haar nieuwe boek werd begroet met een dergelijke ontzetting van velen.

Vorige week, in reactie op sommige van de kritiek, Cosgrove geplaatst verdediging van haar nieuwe boek met de titel "Maak een Boek niet Beoordelen Door Zijn Dekking." In het, ze details van de redactionele beslissingen die genomen zijn bij de marketing van het boek, waarin de modellen en de titel van het boek. Ik vond het fascinerend, niet in het minst omdat ik ontdekt waarom de Gezondheid van Vrouwen niet sprak me in jaren (want ik heb nog niet in hun doel demo sinds Dubya ‘ s eerste termijn). Het was een inkijk in de innerlijke werking van een van de meest invloedrijke fitness-en-sport-media rijken, en ik kwam er vandaan met een ongemakkelijke mix van emoties.

In eerste instantie, ik was ongelooflijk gefrustreerd. De Gezondheid van vrouwen zegt dat ze zijn gericht op het verstrekken van de "must-have actieplan voor de moderne vrouw," maar hun demografische wordt vrouwen in de leeftijd van 18-24 jaar. Dat is een hele fuckload van vrouwen die geïnteresseerd zijn in fitness die vallen buiten de doelgroep, van wie ik denk niet in aanmerking komen als "de hedendaagse moderne vrouw." Het artikel bevat veel discussie over reframing het gesprek om te voldoen aan deze vrouwen op hun eigen voorwaarden, om de taal te spreken van "skinny jeans" en "afgezwakt" en het vermijden van iets dat lijkt te hardcore. Het deed me denken aan het probleem met het streven naar de laagste gemeenschappelijke noemer, namelijk dat "laagste" is vaak vrij freaking laag.

Maar ik heb ook respect voor wat Cosgrove probeert te doen. Ze wil de toegang tot die grote lezers, ze wil om ze te verschuiven hun manier van denken over hun lichaam en kracht en als ze het heeft te maken met de retorische equivalent van bakken spinazie in brownies te krijgen dat gebeuren, dan kan ik dat begrijpen. Het is misschien niet de keuze die ik zou maken, maar dan is zij degene die het gemaakt heeft en het leven uit het helpen van vrouwen bij het ontwikkelen van hun fysieke kracht, en ik ben gewoon een schmoe met een blog.

Over het weekend, hoewel, ik vond mezelf echt na te denken over dit, met name hoe ik zou reageren op een boek als dit als ik was in die doelgroep. Ik ging door een aantal dozen met spullen en ik vond ton van memorabilia uit mijn tienerjaren en mijn vroege jaren ’20: foto’ s, krantenknipsels, verslag kaarten, awards, mijn dagboeken. Ik heb een paar keer kijken door alles, en ik begon het onthouden van zo veel dingen over die jaren, met inbegrip van mijn relatie met mijn lichaam, sporten en fitness.

Mijn pad naar het omarmen van een leven van de fysieke training van het paard was nogal rommelig en raar. Hier zijn enkele hoogtepunten (of liever, lowlights):

  • Leeftijd 17: ik teken voor een gewichtheffen klasse als deel van mijn volleybal. Echter, ik realiseer me dat ik geen idee heb hoe alles gebruiken, dus ik breng mijn klas perioden het doen van honderden crunches en been liften. (Ik was geobsedeerd door het feit dat ik had een buik pooch dat zou nooit meer weg te gaan en buitenkant van de dijen, die niet de vorm van een rechte lijn vanaf de heup tot de knie.)
  • Leeftijd 18: ik ga met mijn vriendje aan de universiteit gewicht kamer. Ik ben het enige meisje. Ik borgtocht voor de cardio-apparaten.
  • De leeftijd van 20: besluit ik dat ik wil zien of ik het kan maken als een model voordat ik kreeg ook veel ouder en dus waardeloos voor de beauty-industrie, dus ik beginnen met het eten van iets meer dan tonijn sandwiches en druiven. Ik doe yoga voor 90 minuten per dag. Ik ontwikkel een systeem van oefeningen dat het gaat om – u raadt het al – crunches en been liften. (Ik heb nooit echt uitgegroeid tot een model.)
  • Leeftijd 20-26: Als ze een Stoner Olympische spelen, zou ik Michael Phelps.
  • Leeftijd 26: ik besluit gebruik te maken van mijn nieuwe college ‘ s gym. Ik gebruik de Nautilus machines en elliptische stelsels. De abductor/adductor machine en ik goede vrienden geworden. Ik breng de rest van de tijd bezig met mijn uitgebreide abs routine. (Door de manier, zie je waarom ik zo over de focus op zichtbare abs? Ik heb een burn-out van de synapsen die in staat zijn om de zorg over dat deel van mijn lichaam. Ik probeer om de zorg en mijn hersenen gewoon worstelt om te draai – klik! klik! klik! – als u een ontsteking proberen om te beginnen met een dode accu van de auto.)
  • Leeftijd 27-29: ik ontdek vrouwen fitness tijdschriften en Pilates Dvd ‘ s. Ik besteed mijn tijd met het doen van veel van de triceps smeergeld. (Ik neem ook draait op dit moment.) Ik heb nog maar aan te raken een barbell, en ik heb zelden wagen in de vrije gewichten sectie.
  • Leeftijd 30+: ik struikel over een schat aan krachttraining informatie op het internet, ik sloot de tijdschriften en ik heb nooit, ooit terug te kijken.

Maar dan dit wordt het echt interessant ding: ik heb nooit eens gedacht dat ik het niet met gewichten, omdat ik misschien in de "bulk" of "er als een man" of enige van die gekkigheid. Het is gewoon nooit bij me opgekomen dat vrouwen zou kunnen of zelfs zou moeten tillen gewichten. Als mijn stiefvader hield van bodybuilding en wordt gebruikt om onderwerpen van Flex liggen en hij zou kijken "Pumping Iron" toen ik jonger was, maar, weet je, ik heb nooit een keer zag hem kijken "Pumping Iron II."

Terwijl ik erkennen dat dit een schitterend gebrek van de verbeelding van mijn kant, ik wil ook op wijzen dat ik had ook geen probleem met het zien van mijzelf als de eerste Mevrouw de Voorzitter, noch heb ik, denk dat de vraag die ik kon astronaut of een regisseur of een burgerlijke rechten en advocaat. Dus ja, ik heb gefaald in mijn verbeelding, maar ik was ook opgroeien in een cultuur die nog in het reine te komen met het idee van de vrouw als wezens van fysieke kracht. Yep, we hadden Mia Hamm en Lisa Leslie en Picabo Street, maar we zagen nooit een b-roll van hen in het gewicht kamer, zoals we hebben met, zeg, de US women ‘ s soccer team. In plaats daarvan zagen we hun shampoo reclames en hun mode-spreads – media-initiatieven die geruststelling van het publiek, dat, zeker, ze zou het kunnen omgaan met een bal, maar maak je geen zorgen, ze zijn nog steeds girly meisjes ook!

Dus ja, ik was zeker een van die vrouwen die moesten gemak mijn weg in de wereld van krachttraining. Zo veel als ik zou willen voorstellen mezelf popping uit de buik van mijn moeder met een halter in de hand, de realiteit is dat mijn pad om krachttraining is zeer typisch in dit verband. Maar niets van dit is echt vertelt mij hoe ik zou hebben gereageerd op het zien van een boek, zoals Vallen Twee Maten, vooral als het mij werd aangeboden, naast iets als NROL4W. De waarheid is dat weet ik niet. (Ik heb nog geen ESPN.)

Maar zelfs al ben ik sympathiek Cosgrove ‘ s besluit, ben ik minder geneigd om dat Vrouwen de Gezondheid van de haak. Ze zeggen dat ze zijn catering aan de verlangens van hun doelgroep, maar er is geen erkenning van het feit dat zij een aanzienlijke rol gespeeld in het maken van deze wensen zijn wat ze zijn. Zij dragen bij aan de focus op het verlies van het gewicht en plat abs en het krimpen van je dijen en lage-calorie-diëten, door verder te zetten dat de inhoud in de tijdschriften en hun media-materialen over en weer. Ik weet dat de verdediging – dat als ze dat niet doen, zullen ze verliezen lezers die naar elders – maar als deze fitness-minded vrouwen, waar ze van plan om te gaan? Om Vorm Te Geven? Zelf? Fitness? (Als een magazine-het kopen van de vrouw is niet het scheppen van alle van hen toch…of was ik de enige die dat heeft?)

Wat ik graag zou zien is een andere benadering. In plaats van te helpen maken van deze wensen en dan gooien hun handen in de lucht alsof ze zijn hulpeloos om iets te doen maar tegemoet te komen aan hen, ik zou graag zien dat de mainstream vrouwen fitness tijdschriften probeert te wijzigen van de voorwaarden van het gesprek. Toon de modellen met een grotere verscheidenheid van organen, en niet alleen voor een reportage over "het vinden van de beste badpak voor je lichaam het type!" Werk harder te deconstrueren deze hardnekkige mythes over vrouwen en kracht-training. Stoppen met de ondersteuning van het idee dat een gezonde, actieve vrouw moet in staat zijn om uit te leven van 1200 calorieën per dag, of wat het magische getal is deze dagen. Iets doen, maar niet handelen zoals u hebt geen inspraak in de materie.

Ik heb troost in het feit dat ik denk dat de perceptie over de lichamen van vrouwen en kracht aan het veranderen zijn. De waarheid is dat de mainstream media – vooral de oudere vormen van hen – zijn, zoals vrachtschepen, en het kost hen veel tijd en moeite voor hen om te zorgen voor een belangrijke koerswijzigingen. Ondertussen, cultuur en percepties kunnen en vaak veel sneller, die is waarom u kunt kijken naar online media en zien een veel meer vooruitstrevende, toekomstgerichte manier van omgaan met vrouwen fysieke kracht. Zeker, er zijn veel mensen duwen ouderwetse ideeën die er zijn, maar er zijn veel mensen die aan het werk zijn om een tegenwicht bieden en om aan te tonen dat er een andere manier om dit te doen.

In feite, was het in online media die ik tegenkwam een verhaal dat geeft mij de hoop dat er dingen drastisch veranderd van toen ik nog een tiener volleybal speler geconfronteerd met de verwarrende, bedreigende wereld van het gewicht van de opleiding. Ik ben een verwijzing naar dit bericht door Gember Calem, wie is de opleiding van een paar "hoge school atletische supersterren." Ze werkt met hen op de Olympische liften en squats en deadlifts en…nou ja, de post was gewoon heerlijk en ik wil niet om het te verpesten dus gewoon gaan lees het zelf.

Ik blijf denken over hoe ik zou vergaan, als jonge vrouw had ik verschoof mijn leven vooruit een decennium en een half. Wat als ik toegang had tot het gewicht kamers met trainers en coaches die in geloofde? Zou ik bleef crunch mijn weg in de vergetelheid? Wat als de tijdschriften die ik opgepikt had me aangemoedigd om te eten om spiermassa op te bouwen, en had nog nooit gebruikt het woord "toon"? Wat als ik was opgegroeid in een media-omgeving die regelmatig toonde vrouwelijke atleten doen het harde werk in het gewicht kamer en niet alleen rond te springen in de hoofden van glanzend haar? Zou die hebben me laten zien dat de gewichten niet genderspecifiek? Ik zou graag de meisjes in Calem het verhaal?

Nogmaals, ik weet het niet. Maar één ding (doe ik met vertrouwen zeggen is dat ik denk dat de meeste mainstream vrouwen fitness media is copping hier, en dat is jammer, want ze kunnen nog veel meer doen met de middelen die ze hebben.