Het doen van mijn (klein) deel aan het overbruggen van de fietsen gender gap

Er is al veel geschreven over de wielersport, gender gap in de VS, dus ik zal niet herhalen, tenzij u hier en hier en hier-en – oh hell, kijk maar naar deze Google search. In principe recente onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen met make-up overal van een kwart tot een derde van de fietsers, ondanks dat, weet je, de helft van de natie.

Ook al heb ik besteed veel meer tijd aan mijn fiets in de afgelopen maanden, tot het punt dat ik nu sport de telltale bike-shorts tan lijn beschrijft een vrij Victoriaanse strip van bleke vlees aan de wereld als ik het dragen van een paar van de normale korte broek, ik heb nog steeds niet comfortabel voelt het identificeren van mijzelf als één van hen een kwart tot een derde van de fietsers die met zijn vrouw, in de eerste plaats omdat ik het niet gebruik maken van mijn fiets voor woon-werkverkeer. Mijn redenen hiervoor zijn tweeledig:

 • Het is niet erg veilig. Ik woon in een deel van het land dat is niet bijzonder veilig voor fietsers of voetgangers. Mijn metro gebied scoorde voor de tweede dodelijkste in de VS voor voetgangers en fietsers door het Vervoer voor Amerika ‘ s Gevaarlijk door het Ontwerp-rapport. In feite, de meeste van Florida ‘ s grootstedelijke gebieden zuigen voor iedereen die niet stevig genesteld in een motorvoertuig. Eerlijk gezegd, het is angstaanjagend om te rijden met het verkeer hier, en ik ben er vrij zeker van dat ik zou zeggen dat zelfs als ik niet had reeds een angstaanjagende ervaring klopte mijn fiets door een stoned man in een pick-up truck. (Ik was ongedeerd, behalve voor het feit dat ik nog een deuk in de zijkant van mijn linker kuit, waar de bumper is gemaakt contact met mijn been.)
 • Ik werk in een professionele kantoor baan. Dit betekent dat wanneer ik aankom op het werk, mijn haar niet altijd aan op mijn gezicht, noch kan ik badend in het zweet. Dit wordt beschouwd als "onprofessioneel" en is vooral verboten voor vrouwen. Daarnaast zijn er geen douches hier, dus ik kan niet gaan en gaan en ga vervolgens naar mijn werk-vrouwe kleren en er goed uitziet voor het werk. De situatie is vooral onhoudbare wanneer u factor in de hitte, de vochtigheid en de hevige regenval die pop-up overhead elke dag op ongeveer 4 uur
 • Deze worden vaak aangehaald problemen waarmee vrouwen als het gaat om fietsen, dus ik ben niet alleen in dit opzicht. (Sorry, SkirtBike, maar het duurt meer dan een groep te rijden met een heleboel andere rok geklede vrouwen om deze problemen te ondervangen.) En het is niet zo dat vrouwen niet willen fietsen. Dit artikel citeert onderzoek dat zegt meer vrouwen op weg op de fiets, toen hun steden maken een poging om te verbeteren fiets-vriendelijke infrastructuur.

  Ik heb veel nagedacht over dit in de afgelopen maanden, maar ik vind mezelf te besteden uren aan een stuk rijden op mijn provincie de verschillende paden en wegen. Een groot deel van de reden waarom ik doen rit zo veel als ik doen, want ik heb toegang tot de Pinellas Trail, dat is een verharde recreatieve route van ongeveer 40 km lang, die begint in het noordelijke deel van de provincie en eindigt in het centrum van St. Petersburg. Voor het grootste deel, de trail is veilig, met viaducten die fietsers en voetgangers over drukke kruispunten en oversteekplaatsen met speciale lichten en alles. Als het is gelegen op ongeveer een halve mijl van mijn huis, ik doe de overgrote meerderheid van mijn daar te rijden, met af en toe een kant uitstapje naar het strand van de gemeenschappen waar ik kan rijden over grote bruggen en langs het water.

  Maar de toegang tot de veilige plaatsen om te rijden is echt maar een deel van wat schrik ik op het eerste over fietsen. Het feit is, ik zou graag in staat zijn om te rijden op mijn fiets snel, want ik wil om te racen, en doen zo nodig een beetje een waaghals. Dit is een probleem, want ik ben de tegenpool van "daredevil." Brian mij eens beschreven als de "definitie van voorzichtig," dat is echt een genereuze manier om te zeggen dat ik een grote oude ‘fraidy cat. Nemen van risico ‘ s is niet in mijn aard. Ik bedoel, ik gebruikt om te huilen alvorens in te gaan op achtbanen toen ik twaalf jaar was, in godsnaam.

  Echter, als ik heb gekregen ouder, ben ik steeds meer comfortabel met het nemen van berekende risico ‘ s, in het bijzonder wanneer iets wat ik echt, echt wil, ligt aan de andere kant van de risico-golf. Neem bijvoorbeeld mijn open water zwemmen ervaringen. Ik wilde een triathlon te doen zo slecht, dat ik in feite mezelf gedwongen om mijn angst te overwinnen in het water langs mijn taille. Ik bleef werken, en nu ik hou van tijd doorbrengen in het water zwemmen en hebben eigenlijk….nou, niet precies goed in, maar ik denk niet zuigen.

  Mijn proces is een soort van ham-handed stijl van wat Brian oproepen exposure therapie, waar u zichzelf bloot aan iets dat je bang in een gecontroleerde en veilige manier, en je blijft doen, gaat het een beetje meer elke keer, en hopelijk in het proces van het leren van dat wat bang van jou is niet zo slecht als je dacht dat het zou worden. Het werkt prachtig met betrekking tot zwemmen, dus ik heb besloten om het met fietsen.

  Toen ik begon met fietsen, ik voelde me zo ongemakkelijk op mijn racefiets, die heeft dunne banden en kooien voor mijn voeten. Ik wankelde, kon ik niet in mijn voeten in de clips, en ik moest stoppen met elke keer wilde ik neem een slok uit mijn flesje water. Ik kon niet achterhalen hoe beheer ik mijn tandwielen, en dus heb ik reed de hele tijd in mijn twee grote tandwielen. (Pro tip: doe dat niet.) Als ik moest naar beneden viaducten of bruggen, hield ik mijn vingers gebald strak om de remmen, raken ze elke keer mijn Garmin snelheid geslopen ten noorden van 18 km / u als het oog van mijn geest flitste met visioenen van mijn voorwiel vliegen uit en mijn gezicht wordt de grond in de hamburger op de weg onder mij.

  Ik vond de hele zaak zo intimiderend zijn, vooral wanneer de kudden van felgekleurde cyclebros zou blow me voorbij alsof ze op hun eigen persoonlijke Tour de Florida, dat was ik terughoudend om te rijden met mijn fiets voor meer dan 10 km aan een stuk. Voor iemand die de ambitie heeft om goed in triathlon, dit is gewoon onacceptabel. En dus, omdat mijn verlangen om goed bij triathlon was sterker dan mijn verlangen om niet te zien visioenen van mijn gezicht wordt de grond in de hamburger op de weg onder me, dus heb ik besloten dat, nogmaals, ik was van plan om mezelf dwingen om te heersen over mijn angsten.

 • Ik moest wennen aan mijn fiets. Eerst heb ik geleerd hoe het gebruik van de versnellingen. Mijn gear schakelaars bevinden zich op de onderbuis, en het duurde en ik shit je niet kijken naar een video van een tiener Lance Armstrong concurreren in triathlon om erachter te komen een efficiënte manier om ze te gebruiken. Ik geoefend hoe te verschuiven door middel van de versnellingen op het grote kettingblad, vervolgens ben ik begonnen met de integratie van de kleine kettingring naar mijn heuvel en de brug klimt. Ik had ook om erachter te komen hoe ik mijn flessen water en eigenlijk te drinken zonder te crashen op mijn fiets. Ik heb nog steeds langzaam naar beneden een beetje meer dan ik zou willen – maar ik ben tenminste niet te stoppen. Beide van deze vaardigheden zijn nog steeds wordt beoefend, door de manier waarop. Maar zowaar, na maanden van paardrijden, mijn fiets gestopt gevoel als een dood val en begon te voelen als een verlengstuk van mijn lichaam. BIONIC WOMAN FTW.
 • Ik moest leren hoe te rijden met het verkeer. Ik gebruikte om te stoppen bij elke kruising en soms zou ik zelfs mijn fiets af en lopen over, het gevoel als een grote doofus de hele tijd. Nu heb ik een beter idee van hoe snel ik kan wegen oversteken op mijn fiets, dus ik heb zelden de behoefte voelt om dat te doen meer. Ik begon ook te wagen op wegen met fietspaden en rijden er een beetje, ook al was ik in principe plassen dat ik met angst de hele tijd. Ik krijg nog steeds bang als een auto borstels te nauw voor mij, maar ik heb ontdekt dat, over het geheel, de overgrote meerderheid van de mensen zal gaan van hun manier om te voorkomen dat nog komt dicht bij het raken van fietsers (zelfs als ze zouden kunnen fantaseren over). Ik heb nog steeds geen vertrouwen in bestuurders en rijd defensief en voorzichtig, maar ik tenminste kan rijden.
 • Ik ben bezig met het veroveren van afdalingen. Going up-hills, terwijl niet precies aangenaam, is niet echt eng. Het gaat bergafwaarts, die freaks me out. Maar het probleem met het rijden van mijn remmen tijdens de afdaling is dat te doen in een race is in principe benadeling van mezelf. Dat is de vrije snelheid, en ik was gewoon dat het terug! Dus ik begon geleidelijk aan de versoepeling van de mijn in. Eerst probeerde ik het raken van mijn remmen tweemaal op de helling van een viaduct, dan maar een keer. Dan heb ik scheerde helemaal van de top naar de bodem. En dan heb ik nam een grote sprong en begon te trappen naar beneden. Zodra dat werd goed te doen, ik begon te oefenen op de nabijgelegen brug aan het strand (die zie je hier, hier en hier). Ik ben nog bezig met naar beneden gaat deze bruggen, omdat ze zijn steil en eng, maar ik heb gekregen een stuk beter.
 • Ik probeer het goed te doen met snel te gaan. Soms zal het gebeuren dat ik ben hard rijden rond als een raket van vlees en bot met weinig meer dan een stuk plastic bescherming mijn hoofd van spetterende open als een rauw ei, dat is niet een bijzonder nuttig dacht te hebben tijdens het rijden een fiets. In plaats daarvan probeer ik om waakzaam te zijn en gericht tijdens het rijden, dus ik kan op de hoogte zijn van de mogelijke dreigingen of gevaren (schichtig eekhoorns, onjuiste takken van een boom, onvoorspelbare kleine kinderen) en vertragen in de tijd om ze te vermijden. Ik krijg veel van de praktijk met dit als ik op snelheid intervallen op de fiets, want ik ben eigenlijk te trappen voor vier minuten aan een stuk en proberen om het te doen terwijl het niet doden van mezelf of van iemand anders. (Hier meer tips van Sam bij Passen, Feministische en (Bijna) Vijftig over steeds sneller op de fiets. In feite, ik eet vrijwel alles wat ze schrijft over fietsen, want ze is snel en ervaren en ze weet what ‘ s up.)
 • Ik probeer te accepteren dat er sprake is van een zekere mate van risico in de wielersport. Ik kan doen wat ik kan om het minimaliseren van deze risico ‘ s, maar het feit is dat mensen gekwetst worden, soms heel slecht. Het gebeurt veel, eigenlijk. Maar ik houd ook in gedachten dat er iets anders doe ik de hele tijd in die mensen gekwetst en soms zelfs sterven en dat is rijden. En toch, ondanks het feit dat het rijden kan een riskante zaak, ik neem voorzorgsmaatregelen, ik rijd defensief en ik probeer geduldig te zijn en veilig. Het beste wat ik kan doen als een fietser, is de houding die ik heb gekweekt in de auto en breng deze naar de fiets.
 • Net als met zwemmen, ik heb ontdekt dat het meer rijd ik op mijn fiets, de meer comfortabele word ik op, en de meer ik ben gekomen om te genieten. Het is echt een cool gevoel om te weten dat, met de hulp van een lichtgewicht stuk van de apparatuur, ik kan dekken afstanden van vijftig kilometer of meer in de ruimte van een paar uur. En de opleiding lijkt goed te werken, ook als ik er niet alleen in geslaagd om er in te komen in het midden van de groep in het afgelopen weekend triathlon (dat was een primeur voor mij), maar mijn benen voelde zo fris en sterk het afstappen van de fiets dat ik was in staat om gemakkelijk een 24-minuten 5K. In feite, ik ben er vrij zeker van dat fietsen is mij het maken van een sterkere loper, periode.

  Ik krijg voorzien voor mijn tweede fiets – een gebruikte 2010 Voelde S32, dat is een tri fietsen met klikpedalen – morgen, en ik weet dat ik ga moeten weer leren al deze vaardigheden weer, en dat zou het heel goed zijn rommelig en onhandig, maar dankzij het vertrouwen dat ik heb opgebouwd op mijn racefiets, ik ben opgewonden bij het vooruitzicht van een stijgende naar een nieuwe uitdaging met een nieuwe fiets, en in het proces, steeds een sterkere, meer onverschrokken fietser.