Het interviewen van pussycat doll kimberly wyatt

Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-14

Vorige week interviewde ik de prachtige Kimberly Wyatt (‘Pussycat Doll’ en Monster Producten ambassadeur bij de Londense Marathon Expo in het Excel Centre. Mijn doel voor onze chat was om een inschatting van wat nodig is voor je lichaam om te functioneren op de top van een dergelijk beroep onder druk. Dit bericht documenten haar fascinerende gedachten en ervaring op het gebied van voeding, training, motivatie en hoe ze heeft gezocht lichaam vertrouwen…

Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch COMPILATION

In het begin, moet ik erop wijzen dat ze is dan fit – met een ballet dans achtergrond, ze heeft bereikt een lichaam dat kunt u alleen maken na jaren van training. Ze is sterk en krachtig, maar toch flexibel en wendbaar, allemaal op hetzelfde moment. Als u nog niet gezien haar YouTube-video (die samenviel met de lancering van de Monster iSport draadloze hoofdtelefoon ze was het bevorderen), neem een kijkje om te zien wat ik bedoel! Ze is een geweldige inspiratiebron voor het ethos van ‘duurzaam sterk, fit & gezond’. Hier is wat ik heb geleerd:

PROEF: Wat doet uw oefening routine bestaan en hoe vaak train je?
KW: ik doel op de trein 3-5 keer per week, en ik vind om het te mengen zo veel als ik kan. Hot yoga is mijn nieuwe Ballet! Het helpt echt met de elasticiteit van de spieren, de diepe rekken, alsmede het bouwen van de innerlijke spieren zo veel als de buitenste. Ik hou echt van een goede zweet, de hitte helpt mij om te herstellen beter, en ik over het algemeen meer calorieën te verbranden als ik ben zweten mijn kont uit!

PROEF: Wat is ballet?
KW: ik heb gedaan ballet van mijn hele leven, mijn heupen en enkels zeker hebben betaald. Ik heb builen, blauwe plekken, gebroken botten… De hot yoga helpt verlichten en het herstel dat voor me waar ik wil zijn.

PROEF: Wat zijn uw trainingsdoelen te bereiken en wat u wilt bereiken met uw lichaam dan wat je al hebt bereikt?
KW: Voor mij fitness is over consequent gezond te blijven en het hebben van een positieve kijk over je eigen lichaam. Het bezitten van uw eigenwaarde is heel belangrijk voor mij. Ik vind om het te mengen tot mijn trainingsdoelen, zodat ik nooit vervelen. Ik hou gewoon van verkeer en doe ik veel conditietraining, cardio, yoga etc. Het verlicht stress en houdt mijn lichaam in vorm op hetzelfde moment!

PROEF: In termen van het lichaamsbeeld, voel je je druk in de entertainment industrie om te kijken op een bepaalde manier, etc.?
KW: ik denk dat er druk op vrouwen of je nu in de entertainment-industrie of niet; het is gewoon meer ‘in your face’ in mijn bedrijf. Je kunt niet ontkennen dat het er is, en het is echt belangrijk voor mij om te erkennen, strijd, niet bezwijken voor de ‘niet eten’ en ‘ongezond mager’ – modus… ik zou graag helpen met het snijden van een nieuwe regeling voor mezelf en voor alle vrouwen die er zijn, gezond zijn, fit blijven, en om te zoeken naar een levensstijl die werkt. Ook, ik was rond de druk van het ballet veel toen ik opgroeide, en ik heb vrienden die hebben problemen gehad met het eten van wanorde, gegeven de normen die de ballet wereld stelt. De vrouwen in die wereld hebben een standpunt in te nemen voor zichzelf te leiden van de volgende generatie!

FOT: Hoe veel van een deel doet dieet spelen in de vs oefening?
KW: ik zou niet zeggen dat ‘dieet’, zou ik zeggen ‘gezond leven’. Het is zeker een levensstijl. Het kiezen van fruit, groente, salade… het verblijf op de top van de dosering, niet gorging jezelf, en ook niet ontkennen jezelf de dingen die je liefde, in het leven… gewoon met mate! Een beetje cheat behandelen elke zondag werkt voor mij!

FOT: Hoe vind je het evenwicht tussen de eisen van een hoge-druk werk en uw fitness-doelen te bereiken?
KW: Het gaat over het maken van zeker dat de twee hand in hand gaan, tijd maken voor beide, en vooral wetende dat fitness geeft u de ruimte om te worden in staat om het werk zo goed als ik kan. Ik moet zorgen voor mijn week bevat genoeg uit te werken. Het is van cruciaal belang om manieren te vinden om het werk in is, en waar er een wil is, is een weg. Op een echt manische dag, ik zal het op zijn minst proberen te krijgen 20 minuten van HIIT oefening gedaan in de vroege ochtend, want 20 minuten is zo veel beter dan niets!

PROEF: heeft u de dans te blijven in de toestand, of in staat om te dansen?
KW: ik zou zeggen dat de meeste van mijn leven was over het dansen te blijven in goede conditie. Maar ik blijf in goede conditie, nu ik ben ouder, dus dat ik in een plaats is om te kunnen dansen nog steeds. Dansen is een tol op mijn lichaam, vooral het buigen van de weg, die ik doe, en het dragen van 6 inch stiletto ‘ s… voor mij is het over het integreren van andere stijlen van de oefening met het ontwikkelen van mijn spieren op de juiste wijze.

PROEF: Wat trek je op om je te motiveren als je werk uit?
KW: Muziek. Muziek IS de motivatie. Het is de leidraad voor mijn trainingen. Je begint met een paar langzame liedjes om op te warmen, ga dan verder naar de wat meer up-tempo huis en halen het tempo verder aan het bereiken van een beetje Dubstep en Drum ‘ n Bass als je echt er voor gaan. Als ik cooling down, ik hou van het luisteren naar klassieke muziek – cinematic orchestra ‘to build a home’ zijn een bijzonder favoriet!

FOT: volg je een website of social media accounts te vinden fitness inspiratie (andere dan Fitness Op Toast, natuurlijk!)?
KW: ik vind mezelf gaan thru heel veel van Instagram accounts willekeurig voor citaten en foto ‘ s en de verschillende soorten motivatie. Ik denk ook dat Jennifer Lawrence heeft een aantal geweldige tips over het leven en wat zij gelooft in, dus als er iemand is die echt van de inspirerende mij op het moment, dat het haar. Voor degenen die het moeilijk ‘ s ochtends wanneer ik wakker word en bang dat ik gewoon niet kan doen, krijg ik in de Rocky Modus, ik sta op en begin met mijn kleine boksen jog, en roepen: ‘nee, ik ga daar en ik ben gonna kill – geen uitdaging, geen verandering!’ – Ik heb echt de corny boksen jog, maar het werkt, ik zeg u!

VOOR: Solo training of groepsles?
KW: groepslessen, elke keer weer! Ik heb een zeer competitieve geest, als ik vind dat ik de concurrentie met de mensen om mij heen ook al weten ze dat zelf niet. Ik hou van dat vuur, het prikkelt me op te branden, meer!

PROEF: Wat zijn je Top 5 favoriete workout tunes’ ?
KW: Oooh moeilijke… ik denk dat:
– Droideka – ‘Hyper’
– Major Lazer – Bubble Butt
– Feelin zelf Wil.iam en Miley Cyrus
– Werk b*tch door Brittney Spears
– En misschien een beetje old-school hip hop!

Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-10Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-11Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-5Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-8Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-1Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-6Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-4Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-7Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-12Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-9Fitness On Toast Faya Blog Kimberly Wyatt Pussycat Dolls Interview Health Dancer Ballet Yoga Workout Tips Music Monster Headphones Audio Wireless Product Launch-13

Hoop dat je vond dat interessant. Ik vond het plukken haar hersenen op het :)
Faya x

ALS JE GRAAG DIT BERICHT, DAN HEB JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Fitness On Toast Faya Blog Girl Morocco Beach Cafe Melissa Odabash Charo Ruiz Ondademar Eden Healthy Bikini Shape Spring Summer Marrakech Sunny Holiday SQUARE

KRIJGEN KLAAR VOOR HET STRAND!

Fitness On Toast Faya Blog Girl Health Recipe Nutrition Diet Healthy Skinny Low Fat Calories Apple Dessert Strudle Crumble Granola Honey Coconut Oil Baking Lighter Ideas - SQUARE

LICHT APPEL CRUMBLE

SweatyBettySS14PressPreviewOutfit-Faya-Fitness-On-Toast-Blog-SQUARE

BEZWEET BETTY SS14

Fitness On Toast Faya Blog Healthy Workout Sleep Ethos Good Night Relax Restore Refresh Better Febreeze Serenity Dr Guy Meadows School- SQUARE

BETER SLAPEN!