Het veroveren van de de push-up

Met de zomer op ons – en voor ons Floridians, dat betekent niet ‘warm en vochtig’, maar betekent ‘heet en vochtig is 24 uur per dag met af en toe een tropische bui van’ ik heb gekozen weer een beetje op mijn lopen en ben meer gericht op krachttraining.

Ik ben geïnspireerd om terug te gaan naar de basis, om zo te spreken, door te werken op de aard van de bewegingen die vaak over het hoofd gezien in de meeste work-out programma ‘ s. Ik heb het over oefeningen zoals push-ups, pull-ups en squats. Je weet wel, het soort dingen die we vroeger in de lagere school als onderdeel van de President van de Fysieke Fitheid te Testen. (Kom aan het denken, niet het hele idee van een "President’ s Fysieke Fitness Test" u slaan als in plaats van de Koude Oorlog-ish? Ik heb net uitgecheckt de geschiedenis van het op Wikipedia en sho’ nuff, het werd uitgevoerd door Eisenhower in de jaren 1950.)

Ik herinner me die tests levendig, hoe ik het hele jaar voetballen of kick ball of af en toe een vertakking naar de square dansen (dat was altijd een ramp voor mij, want ik was een monsterlijk hoge kind en geen jongen ooit wilde dans met mij en dus ik was meestal gepaard met de leraar), en dan zijn alle van een plotselinge we werden verwacht om te doen pull-ups. Pull-ups, voor fuck ‘ s sake! Waarom niet gewoon ruk ons uit de vijfde leerjaar wiskunde en vragen ons uit te voeren differentiaalvergelijkingen terwijl u bij het bent?

Hoe dan ook, ik denk dat het eindresultaat van deze verplichte oefeningen in groep vernedering is dat veel mensen automatisch associëren dingen zoals push-ups en pull-ups met shamefacedly bungelend uit metalen staven, terwijl de klasse pestkoppen tease je over de mogelijkheid dat zie je maandag onderbroeken ook al is het donderdag, en hoe bruto bent u niet dat u ooit verander je ondergoed? Eerder dan de bagger die onaangename associaties, veel mensen gewoon voorkomen dat het doen van deze oefeningen in de eerste plaats.

Het is zo jammer, want ik ben aan het leren dat er geen effectievere manier om het werk uit meerdere spiergroepen en om dat te doen met een minimum van apparatuur, ook dat is een voordeel voor de fitness-zoeker op een budget – dan doen deze elementaire bewegingen.

Neem de push-up. Een correct uitgevoerde push-up richt zich op je borst, je schouders en je armen, en zal ook de werven van uw core, rug en benen. Vertel me, wat andere oefening kan je dat doet, brengt uw hele lichaam in spelen? Als je er één weet, vertel het me, dus ik kan verwerken in mijn routine!

En dan, natuurlijk, is er iets te zeggen over het feit dat het doen van push-ups maakt je voelen als een totaal bad-ass met een lichaam gemaakt van gegalvaniseerd staal en graniet:

Demi Moore as G.I. Jane

Jack Palance wie?

Moet ik nog meer zeggen?

Maar het komt me voor als ik push-ups die ik ben bezig met een oefening die is super-geslachtelijk, misschien meer dan enige andere oefening die ik doe. De push-up is dus bepaald door het geslacht van de persoon in te voeren die de meeste mensen kennen de aangepaste versie van het door de naam "meisje push-up." By the way, ik roep niet gewijzigd push-ups "meisje push-ups" meer, om redenen die ik hoop dat duidelijk zijn.

Zeker een gewijzigde push-up is een geweldige manier om je wegwijs te maken in de volledige push-up, omdat de volledige push-up is zeer uitdagend en vereist een zekere mate van upper-body kracht. Maar het lijkt wel of veel van doen de vrouwen van de gewijzigde push-up en dan blijven er, bijna alsof ze denken dat de manier waarop een vrouw moet doen, zonder te beseffen dat de enige dingen houden ze van een volledige push-up is het tijd, toewijding en doorzettingsvermogen. (En dan natuurlijk eindig je met jongens die dat niet doen gemodificeerde push-up omdat ze denken dat het "girly," zodat ze uiteindelijk doen deze cock-eyed monstrositeiten met hun kontjes steken in de lucht die eruit zien alsof ze meer kwaad dan goed doen.)

Ik gebruikt te worden als deze. Ik heb gewijzigd push-ups voor vrijwel mijn hele leven, simpelweg omdat elke keer dat ik probeerde een volledige push-up, ik vond het waanzinnig moeilijk en dingen te doen die waren waanzinnig moeilijk was het niet mijn stijl. Deze dagen als ik kom iets tegen vind ik fysiek uitdagend, mijn houding is om het aan te vallen en te werken aan het door tot het niet meer zo moeilijk als het ooit was, die ik heb gevonden om een veel meer voldoening aanpak voor het nemen van het leven van de verschillende uitdagingen. (Klinkt als een no-brainer, ik weet het, maar voor real, ik dacht eerst dat het nemen van de weg van de minste weerstand, in alle dingen was eigenlijk de slimmere manier om te gaan met het leven.)

En net als dat ik nauwelijks in staat tot het uitvoeren van een enkel blok zonder verdubbeling over in pijn om te kunnen half-marathons zonder te lopen, ben ik in staat geweest om te gaan vanuit nauwelijks het beheren van een volledige push-up te kunnen doen drie sets van acht volledige push-ups. Ik ben van plan te blijven tot ik kan doen vijftig push-ups zonder te stoppen en misschien zelfs af te trekken van de Heilige Graal van push-ups – de eenarmige push-up! En niet dat het een fuckin’ reis wanneer het gebeurt. Want, oh ja, het zal gebeuren. Ik zweer het.

P. S. Als je kijkt naar video ‘ s op YouTube te vinden, vindt u ton van de clips van bad-ass vrouwen doen alle soorten push-ups. Gewoon niet lezen van de reacties, zoals ze lijken te worden ingevuld uitsluitend door jongens die nog steeds denken de grappen over te vertellen vrouwen om "terug in de keuken" zijn de hoogte van de komische hilariteit. Serieus, dudes, als je gaat om te seksistisch twerps, wees in ieder geval niet fucking lui en niet creatief over.