Hiit me weer

.

Wat een prachtige dag was het in het zonnige Londen – om het te vieren, heb ik een hoge intensiteit interval training (HIIT) zitting vanmorgen in mooie Primrose Hill, die bijna vermoord me! Deze training is niet voor de zwakkeren van hart (letterlijk). Het gaat om de afwisseling tussen intense uitbarstingen van activiteit en relatief ontspannen actie – de constante beweging houdt uw hartslag verhoogd. Stelt u het niveau, maar het belangrijkste punt is dat je een duw in de anaërobe zone. Luister naar je lichaam; als je nog niet opgeleid voor een tijdje kan het zijn dat je een interval training worden afwisselend tussen power walking en joggen. Anderen zullen sprint en uitvoeren. Het vinden van je niveau en vervolgens iets meer dan dat is het hele punt van HIIT voor mij.

Waarom HIIT?
Als je je verveelt van eindeloos rennen op een loopband HIIT is voor u! 15 minuten is alles wat je nodig hebt – het is tijd efficiënt, verbrandt meer calorieën in een kortere bedrag van tijd, houdt de spieren tijdens het roosteren van vet, en stimuleert de productie van menselijk groeihormoon (HGH), dat verhoogt de calorieverbranding nog verder! Je hoeft zelfs niet een lidmaatschap van de sportschool, omdat het kan letterlijk overal worden gedaan en vereist geen apparatuur. Tot slot als u op zoek bent naar een uitdaging die dit met hart-gezonde sessie zal je duwen in de gevreesde anaërobe zone waardoor je hijgend en puffend (waarschijnlijk niet meer!).

Mijn Training:
Ik heb een sprint tot de (steile) heuvel, gevolgd door een super licht joggen terug naar beneden de heuvel. Ik heb 8 rondes die nam c 15min. Dat was c. 30 sec de heuvel op, en dan 60sec de heuvel af. Het laatste stukje van de heuvel opstaan is zeker de slechtste!! Ik zou graag horen wat jullie denken over de in die seconden wanneer alles wat je wilt doen is op te geven. Het is voor mij cupcakes!

Motivatie?
Een ding dat echt over mij gaat, is het luisteren naar de geweldige muziek. Ik ben echt lief van Openbaarmaking op het moment vooral de nummers "What’ s in your head", "Lopen" en "Latch".

Het dragen?
Check out deze zeer tl-licht H&M roze top ik ben dragen. Ik vind het heel leuk, van grote waarde en plus wanneer anders kun je wegkomen met het dragen van Barbie roze ?! Ook H&M running panty ‘ s ziet er uitgerust, voelen comfortabel en ademend, en zal niet breken de bank!