Ik ben jaloers op vrouwen die “bulk” gemakkelijk

De andere dag was ik het lezen van deze post over concurrerende powerlifting over op xoJane – en by the way, ik hield van de auteur is het enthousiasme voor het hijsen, maar was niet zo gecharmeerd van haar aandringen dat is de sleutel tot gewichtsverlies en ik besloot om zich te verdiepen in de comments, want ik ben een masochist en dit is wat ik doe.

Voorspelbaar was, was ik geschokt binnen twee muis schuift door het grote aantal vrouwen die zeiden dat ze niet willen om gewichten op te heffen omdat ze in bulk te snel. Als de reageerders zijn om geloofd te worden, de vrouw de helft van de bevolking is gevuld met latente ze-karkassen die nodig is om niets meer te doen dan wandelen in de vrije gewichten gedeelte van een gegeven fitnessruimte voordat hun spieren pop uit als een paar van cartoon ogen.

Maar als ik hier de reacties, mijn normale ongeloof en, oké, ik geef het toe, mijn lichte spot, maakte plaats voor een gevoel dat is veel meer ongemakkelijk dan de warme comfort van zelfvoldane superioriteit, een emotie die ik later aangeduid als ‘ jaloers op." Ik lees de reactie na reactie over de zorgen over de "bulk" en door de tijd die ik had gelezen en de 50e reactie in die zin vond ik mezelf willen niets meer dan om te nemen van die vrouwen bij de schouders en schud ze tijdens het schreeuwen, "WEET JE HOE GELUKKIG JE BENT? WEET U WELKE SOORTEN VAN LICHAMELIJKE GAVEN HET MULTIVERSUM HEEFT REGENDE NEER OP JE HOOFD? STOPPEN MET KLAGEN! DANKBAAR!"

Zie, ik hef over drie of vier keer per week. Ik hoef niet te tillen zo zwaar als ik kon, omdat ik niet wil bemoeien met mijn marathon training, maar ik doe het niet uit de weg halters en 25 lb. halters. Ik omarm de mens "oefeningen" zoals push-ups en bench presses. Ik drink eiwit shakes nadat ik de lift. Ik draag hard gekookt ei en eiwit poeder in mijn tas. Ik lees boeken over het opheffen van. Ik programma ‘ s ontwikkelen en ik ze veranderen regelmatig, dus ik kan een uitdaging mijn lichaam. Ik heb gestort kleine oceanen van zweet op halterbanken. Ik heb callouses op mijn handen van het vastgrijpen van metalen staven.

En toch, mijn spieren zijn niet zo groot. Ik ben sterk, maar ik ben niet gebouwd. Ik wens dit niet het geval is. Ik wil de wapens die kunnen worden aangeroepen "wapens" en dijen als dwarsgestreepte boomstammen. Voor welke reden dan ook, maar dit is nog niet gebeurd. Misschien is het omdat ik zo veel? Misschien komt het omdat de hormonale soep die stroomt door mijn lichaam is niet voor grote spieren? Misschien is het omdat mijn lange ledematen uitstrekken welke spieren ik doen ontwikkelen? Misschien ben ik niet iets goed doen? Wie weet. Alles wat ik weet is dat het niet eenvoudig voor mij om te "bulk". Maar man, hoe ik zou willen dat het was.

Als ik hoor dat vrouwen klagen over de manier waarop hun lichaam meer spiermassa, ik kan het niet helpen, maar voel me een beetje jaloers. Voor mij, het is als het horen van iemand die zeggen dat ze een hekel aan lopen, omdat ze net zo snel, of ze niet willen schrijven, omdat ze misschien per ongeluk win een Pulitzer Prize en zou dat niet vreselijk zijn. Hun grootste angst is één van mijn meest vurige verlangens.

Luisteren, dames die bulk-up – je lichaam vertelt je iets. Uw lichaam zeggen, We willen sterk zijn, willen we gespierd, willen we geript! Als je lichaam zet op het spier-dit gemakkelijk, omdat je lichaam wil worden gespierd. Als uw lichaam dacht spieren waren een slechte zaak, het zou niet bouwen zo gemakkelijk.

Maar weet je wat doet denken dat een vrouw met de spieren is een slechte zaak? Onze cultuur. Onze cultuur heeft een groot probleem met vrouwen die fysiek sterk zijn. Onze cultuur zegt dat vrouwen die fysiek sterk zijn mannelijk en aantrekkelijk en lelijk. Onze cultuur zegt dat vrouwen moeten worden in de behoefte aan bescherming van echtgenoten, vaders, vriendjes. Onze cultuur zegt dat vrouwen moeten worden kwetsbaar voor schade ten alle tijden, want als we dat niet waren, waarom zouden we moeten de mannelijke bescherming?

Vergeet niet de volgende keer dat u een hekel aan uw lichaam aangeboren vermogen om gemakkelijk spiermassa. Uw mogelijkheden voor fysieke kracht is enorm. Niet te licht nemen. Niet ontslaan. Gelieve te herkennen voor het geschenk dat het is.