Ik heb de toekomst gezien!

fitness-on-toast-huawei-future-phone-ces-innovation-ideal-phone-mobile-decade-consumer-electronics-show-4

Afgelopen nacht, de CEO van elektronica gigant Huawei gaf de keynote over op de Consumer Electronics Show in the Venetian in Las Vegas. Hij had het leven van tienduizenden mensen over een toekomst waar we verder gaan dan de smartphone, in de richting van de Intelligente Telefoon. Te laten samenvallen met deze Huawei vroeg me na te denken over hoe ik zou willen dat mijn intelligente telefoon om te kijken in 10 jaar tijd, van een health & fitness perspectief. Ik sprong op de kans zo houd ik een uitgesproken mening over. Je kan nu al voelen dat de huidige smartphones zijn god-achtige remote controllers, uitspraak over ons hele leven, en misschien mijn toekomstige ambities voor het geluid is zo gek als het concept van Facebook zou hebben leek in de jaren ’90. Hoe dan ook, mijn mening is dat het een mix van digitale dokter, nano-voedingsdeskundige, mechanische butler, cyber security guard en Kunstmatige Intelligentie apparaat al in uw zak. Het zal ons helpen langer te leven leven, en genieten van een hogere kwaliteit, een veiliger leven. Het zal verzorgen van het triviale, zodat we kunnen concentreren op wat het meest relevant is tot een verrijking van ons leven. Het zal een complete game changer ‘ voor de mensheid. Een gedurfde en dramatische vordering; klik op meer in te zien waarom…

fitness-on-toast-huawei-future-phone-ces-innovation-ideal-phone-mobile-decade-consumer-electronics-show

Fysiek gezien in termen van hoe het eruit ziet, ik denk niet dat het zal worden, dat anders dan in de vorm factor van vandaag; ja, misschien is het je flexibel, volledig gemaakt van glas, of zal worden op het digitale papier (enz… iets futuristisch), maar de indeling van de ‘speaker aan de bovenkant, de microfoon aan de onderkant’ is niet veel veranderd sinds de vroegste dagen van de telecommunicatie. De echte verandering zal zijn wat het kan doen, en vooral, ik denk dat de toekomst telefoon al over de ‘achtergrond automatisering’. Momenteel zijn smartphones VEEL doen als we vertellen hen om het te doen (voorgrond automatisering, als je wil); het proces van instructie kan vereisen vaak complexe/vervelend commando ‘ s en vele aanrakingen van het scherm. Ik denk dat de toekomstige intelligente telefoon leert je gewoontes en patronen om een naadloze verpakking-up van alle mogelijke functionaliteit, samengesteld met handige, op maat gemaakt voor gemak. In essentie, die het nodig heeft om dingen te doen op automatisch om het leven aanzienlijk beter!

"OK, wat dan?" – Hier zijn mijn top 6 hoopt…

fitness-on-toast-huawei-future-phone-ces-innovation-ideal-phone-mobile-decade-consumer-electronics-show-2

1) een GOED GEVOEL: Dit is een biggie. Voor mij is de toekomstige intelligente telefoon zal worden uitgerust met een smart – ‘sequencing’ – sensor (https://nanoporetech.com/products) die automatisch regelmatig een achtergrond monsters van mijn huid/transpiratie terwijl ik houd de telefoon tijdens gebruik. De monsters worden gedecodeerd lokaal op het apparaat, op te sporen vroege tekenen van de ziekte, infectie en ziekte, lang voordat er symptomen optreden. De telefoon kan dan op afstand inloggen en dit delen met mijn HUISARTS, suggereren gezondheid advies of wijzen op over-the-counter medicijnen die ik graag zou willen krijgen bij de apotheek om me te helpen weren van de kwaal. Dit, in combinatie met de hartslag-sensing, fitness kan bijhouden en activity monitoring kan mij helpen om te voldoen aan de doelen effectiever te opereren in mijn omgeving efficiënter te zijn en meer gezond. Het is net als met een digitale HUISARTS die met u het hele jaar door. Voor de 2,3 m mensen met Hart-en Vaatziekten in het verenigd koninkrijk (bijv.), kon het ze te waarschuwen voor de aanwezigheid van de hartaanval chemische Troponin voor een cardiale gebeurtenis. Het kan constant monitor voor Kanker markers in het bloed te zorgen dat de vroegste behandeling en de beste kans om te overleven. De medisch toezicht zou kunnen worden bepalend voor onze kwaliteit van leven, en voor de gezondheid van de diensten van de wereld.

2) de SMAAK GOED: ik zou graag voor mijn telefoon om te WETEN wat ik ga eten/drinken en het houden van een aantekening voor mij. Zorgen voor nauwkeurige voeding kan ongelooflijk moeilijk voor iemand die niet getraind diëtist. Hoeveelheden kan onpraktisch zijn om te meten, logs kan lastig zijn en gemakkelijk te negeren, en eerlijkheid met jezelf is een andere overweging. Mijn telefoon staat zijn om te observeren en rustig record wat ik ga eten, dan helpen om te vragen me door de dag wat ik heb niet genoeg van (of wat ik heb te veel van), zou dat ontzettend goed. ‘Faya, het is tijd voor een andere 200ml water – naar de cooler!’. Met als doel het waarborgen van een optimale voeding en hydratatie, dit altijd-op de achtergrond-technologie is precies wat ik wil van een intelligente telefoon. Ik heb geen idee hoe men zou beginnen om dit te bereiken, maar ik heb sterk de hoop dat het zal mogelijk zijn in de toekomst.

3) GOEDE ‘HAL’: afgezien van de zorgen rond kwaadaardige machines omverwerpen van de mensheid, een ideale mijn telefoon zou een pocket op basis van Kunstmatige Intelligentie (AI), de coördinatie van alles wat technologisch in mijn leven. Ik wil alle andere apparaten die spreken om mijn telefoon te groeien, meer intelligente, in een digitale hub-en-spoke-model. De telefoon zal beschikken over geavanceerde AI, zit in het midden en is de hub, terwijl de andere apparaten die raak mijn leven (horloge, centrale verwarming, rookmelders, sloten en alarmsystemen, camera ‘ s, douche, TV, etc) zijn de spaken. Een echt verbonden smart home is gecontroleerd door de externe dat is de telefoon, maar gezien de mate van AI, het is niet alleen u te drukken op de knop en het zien van het resultaat; het is een 2-weg dialoog, met intelligente, gewoonte-gebaseerde oplossingen. Het zal voortdurend te luisteren naar wat er rond het proces van de ongestructureerde gegevens aangetroffen (akoestisch of visueel) en het maken van suggesties rond relevante dingen die ik waarschijnlijk heb gemist in die omgeving; een supercomputer hersenen, het leveren van buitengewone inzichten vanuit mijn jas!

4) SPIDER SENSE: Als er gevaar, toekomst-telefoon kan waarschuwen. Het kan weten dat er een brand in huis, als de aangesloten rook-en alarm-en thermometer hebben geleid tot de camera. Het kan me laten zien dat ik het niet maken want het is niet een inbreker krassen op het raam, maar een super schattige puppy. Het zal zelfs in staat zijn om diepgaande statistische analyse van de keuzes die hij denkt dat ik ga maken, geven mij de kans om een specifieke negatieve uitkomst gebeurt, om mij te helpen om betere beslissingen te nemen.

5) WAKE-up SERVICE VAN JEEVES: Dit is hoe ik zou graag mijn dagelijkse ervaring om te kijken… Mijn telefoon, gekoppeld aan een reeks sensoren, zou zien dat ik heb gewekt, trek de rolluiken en een zacht schakelaar op BBC News, start de douche rennen als ik loop naar de badkamer, mijn koffie machine in actie als ik verlaat de douche, ontgrendel mijn deur voor mij om te vertrekken (koffie in de hand), en het uitschakelen van de verlichting/verwarming terwijl het huis blijft leeg. Op mijn vergadering, is het misschien een live link naar mijn Laptop, die is gekoppeld aan huis, met een ingebouwde projector voor het simuleren van de display, en de andere voor het maken van een touch-toetsenbord op het werkoppervlak. Er zijn allerlei automatisering taken die ik zou willen doen om het leven thuis eenvoudig, en terwijl dit klinkt misschien belachelijk bevoorrechte comfort voor ons op dit moment, zullen ze op een dag zo standaard als de airbags in een auto.

6) MAAK HET BETER VOOR DE WERELD: ik wil het hebben van een ethische voetafdruk. De winning van zeldzame aardmineralen laat een impact op de planeet en het zou leuk zijn om deze uitstoot wordt gecompenseerd in bepaalde capaciteit; zou er zonne-panelen eigenschappen voor toekomstige telefoons, zodat ze kunnen opladen, terwijl ik op mijn uitvoeren? Mijn huishouden / producten voor persoonlijke verzorging worden steeds vaker verkocht in een biologisch afbreekbare verpakking – kon niet mijn mobiele telefoon hebben die ook karakteristiek?

Daar is het, mijn soort-van wacky bekijken, maar alles geweldig begint ergens dat het helemaal ‘af’! Ik zou graag willen weten wat u wilt zien in uw toekomst telefoon ook dus deel het hieronder en laten we dit de toekomst telefoon gebeuren!

Faya x

fitness-on-toast-huawei-future-phone-ces-innovation-ideal-phone-mobile-decade-consumer-electronics-show-3____________________________________

DIT IS EEN GESPONSORD STUK VAN DE INHOUD IN SAMENWERKING MET HUAWEI. ZIE OOK MIJN OPENBAARMAKING PAGINA VOOR MEER INFORMATIE OVER DE REDEN WAAROM IK OP EEN DERGELIJKE PROJECTEN.