Ik wou dat ik was niet enthousiast over de olympische spelen

De Olympische spelen van Rio zijn ingesteld om te beginnen in drie dagen, en mijn gevoelens te beschrijven over het "gemengde" zou het understatement van het millennium.

Waar moet ik beginnen? Moet ik beginnen met de dwaasheid van het plannen van een multi-miljard dollar sport spektakel in een land dat economisch verwoest en politiek instabiel? Of de hebzucht, die voorkomt dat de sponsoren van sporters – van wie velen zijn vaak meagerly gecompenseerd ondanks het feit dat de hele fucking punt van het ding – van even zo veel als het vermelden van het woord "Spelen"?

En waar moet ik beginnen als het gaat om doping? Ik weet zelfs niet waar te beginnen. Het is gewoon te veel. Het is verwoest, zodat veel van de sport ik graag. Nu als ik hoor over een fenomenale atletische prestaties, het is moeilijk voor mij niet af te vragen in mijn achterhoofd de vraag of die atleet was doping of niet. Kan je het me kwalijk nemen?

Waar wil je ook starten als het gaat om praten over alles wat er mis is met de Olympische spelen?

Toch heb ik, als een complete dope, zal waarschijnlijk kijken naar ton van de dekking, waardoor mijn impliciete goedkeuring dat, ja dat is prima, ja ik ben OK met deze, iets om me te vermaken. Het IOC en van al de verschillende krachten van de hebzucht en de corruptie die een baan rond het afhangen van die impliciete goedkeuring te blijven doen wat ze doen, en net doen alsof ze dat doet omdat ze de zorg over de wereldwijde goodwill en niet omdat ze hebben ontdekt een heel efficiënte manier om zelf rijk en machtig.

Ik ben zo gefrustreerd, want ik ben iemand die houdt van sport, hartstochtelijk, maar de sport I love vrijwel geen aandacht in de media buiten de Olympische spelen Proeven of de Olympische spelen zelf. Als ik wil zien wat de atleten die ik eigenlijk schelen als ze presteren op de top van hun spel, ik heb naar de Olympische spelen kijken.

En als een fervent voorstander van vrouwen in de sport, dit is met name rekening, omdat buiten de Olympische spelen, top vrouwelijke atleten krijgen geen aandacht in de media. Ja, we horen over Serena Williams – en terecht – en af en toe een women ‘ s college basketbal of het professionele voetbal, maar dat is het wel. Als ik wil zien vrouwen in andere sporten uitvoeren op de top van hun spel, ik heb naar de Olympische spelen kijken.

En ja, er is een kleine kern van waarheid aan alle onzin over global goodwill. Ik heb gewoond in de Verenigde Staten al mijn hele leven en heb het over een totaal van twee weken buiten haar grenzen. De Olympische spelen – in het bijzonder de openingsceremonie – geef mij een kans om te zien andere mensen uit de hele wereld, om te zien hoe trots ze zijn om hun land te vertegenwoordigen, om aan te tonen dat het patriottisme is niet alleen weggelegd voor diegenen van ons die golf de Sterren en Strepen rond terwijl zingen "USA! Verenigde staten!"

Ik heb wettige, eerlijke-to-goedheid redenen om te houden van de Olympische spelen, net als zo velen van ons – en het infuriates me dat dit een kans om te exposeren een aantal van de beste eigenschappen van de mens is zo goed vernederd door een aantal van de ergste.

Dat verlangen te verbinden met onze medemensen rond de planeet in het kader van het gemeenschappelijk mom van sport is een mooi ding, en we zijn allemaal uitgebuit als gevolg van het. Ik heb zeker het gevoel uitgebuit. Niet in dezelfde mate als de sporters, en zeker niet in dezelfde mate als de gemarginaliseerde mensen in Rio en Brazilië, maar ik heb zeker het gevoel alsof dit een onderdeel van mijn betere natuur wordt gebruik gemaakt van door mensen die blijkbaar gebrek aan scrupules en morele karakter.
Ik wil van harte enthousiast over de Olympische spelen, maar mijn god, de Olympische spelen en maken het zo moeilijk.