Innoveren om te motiveren

Ik had een wandeling in Harrods dit weekend en kwam deze glanzende fitness contraption, die de goede naam van de Technogym Kinesis…

Als een terzijde; het onderhouden van de motivatie-factor hoog is (en de verveling-factor laag!), Ik hou van het zoeken naar nieuwe fitness-gerelateerde concepten, de nieuwste apparatuur, een nieuwe ‘groep les’ of zelfs sommige nieuwe ‘superfood’ raken van de supermarkt plank! Kortom, innovatie = motivatie! Echter volledig op de training kan worden, soms moeten we er allemaal een beetje variatie en inspiratie, en ongeacht hoeveel jaren u hebt getraind, er is altijd iets nieuws te leren en het weg te nemen van een andere ervaring. Regelmatig heb ik een kijkje in de sportschool te zien wat andere mensen aan het doen zijn en of er oefeningen die ik nog niet tegengekomen – ik vervolgens stelen ze als ze een goede!

Terug naar Harrods’ nieuwste speeltje, de Kinesis. Het is de hoogste uitdrukking van de ontwerper fitnessruimte meubels. Het is alleen 1sq meter in omvang. Het is uitgerust met drie handgrepen. Het bedrijf is actief in totale stilte. Het vergemakkelijkt meer dan 200 verschillende oefeningen die het doel van alle spiergroepen. Er is een elektronische draaiknop om geleidelijk & precies de weerstand verhogen. Elke arm heeft drie draaipunten dat de kabel dia ‘ s door, waardoor een soepele beweging in alle richtingen. Ik denk dat als ik een van deze thuis, ik het zou gebruiken om kracht op te bouwen, vergroten de flexibiliteit en het verbeteren van mijn houding – onder vele andere toepassingen. En dat allemaal voor slechts € 8,980!!! Ach, het was leuk om mee te spelen!