Kom zelf zien dat ik dit weekend op de chicago zine fest!

czfDus je zou kunnen hebben gemerkt dat de inhoud kreeg reallllly langzaam op de blog (en misschien zelfs op de Facebook pagina!) de afgelopen maand of zo. Ik heb een goed excuus voor. Het is, want ik was klaar voor de Chicago Zine Fest! (En ook het werken en trainen voor een ultra, en over het algemeen een leven weg van mijn computer…je weet wel, van die dingen.)

Voor degenen onder u die niet weten wat een zine is een definitie van ZineWiki:

Een zine – uitgesproken zeen afgeleid uit magazine is een onafhankelijk of zelf-gepubliceerde brochure, vaak gemaakt door een enkele persoon. Zines zijn gewoonlijk gemaakt door fysiek knippen en plakken van tekst en afbeeldingen samen naar een master vlak voor het kopieerapparaat, maar het is ook gebruikelijk om het produceren van de meester door te typen en opmaken van pagina ‘ s op een computer. Het eindproduct is meestal gevouwen en geniet. Zines kunnen worden gedrukt en gebonden in welke wijze dan ook.

Waarom doe ik dit? Nou, ik heb het maken van zines voor ongeveer twaalf jaar, die is veel langer dan ik had deze blog, dan heb ik gewerkt als professioneel journalist, dan heb ik zelfs al een loper voor hard huilen. Het is een soort van een groot deel van wie ik ben, hoewel mijn betrokkenheid heeft de neiging om eb en vloed, afhankelijk van wat is gaande is in mijn leven.

Ik zal in het Chicago van donderdag tot en met zondag voor de Chicago Zine Fest, waar ik zal deelnemen als gast uitgenodigd (dat is, door de manier, met een enorme eer). Op vrijdag, ik zal het lezen van één van mijn essays van de Exposant te Lezen, die zal plaatsvinden op 7 uur op de Haarspeld Arts Center, gelegen op 2800 N Milwaukee. Op zaterdag, zal ik onder de 200 exposanten indiening van 11 uur tot 6 uur aan het Columbia College, gelegen aan 1104 S. Wabash. Ik zal op de achtste verdieping, omgeven door enkele van mijn favoriete zine makers.

Zal ik de verkoop terug problemen van mijn zine Alles wat ik Wil Is Alles, en ook de twee gloednieuwe problemen heb ik samen net voor de zine fest. Alles wat ik Wil Is Alles #4 gaat vooral over mijn leven als journalist en schrijver. Het middelpunt is een monster essay dat ik schreef over dekking van de 2012 Republikeinse Nationale Conventie. AIWIE #5 is een enkel essay waarin ik verken de ingewikkelde relatie tussen vrouwelijkheid en kracht in mijn leven, en het is geïllustreerd met foto ‘ s die ik geleend zonder toestemming van boeken zoals Venus met Biceps. Ik ben erg trots op beide projecten, om eerlijk te zijn.

Ik ben ook van plan om te verkopen feministische fitness thema 1" – knoppen, die ik had een ton van plezier maken. Maak je geen zorgen als je niet kunt maken – ik zal alles verkopen, binnenkort online. Ik hoop ook voor het uitbreiden van de soorten merch ik in de zeer nabije toekomst, want ik had zo veel plezier het maken van de knoppen dus waarom niet proberen mijn hand op andere dingen?

Ik moet zeggen, het zou de moeite waard CZF, zelfs als ik er niet was. Ik ging in 2012 en het was een bijzondere ervaring om in dit gebouw met al die creatieve mensen die kunst maken, strips en literatuur met een totaal DIY gevoeligheid. Ik vond het heel inspirerend, en ik moet zeggen dat de DIY-ethiek heb ik opgehaald van alle andere mensen die ik heb ontmoet via zines heeft mij beïnvloed in een echt positieve en zinvolle manier. Dus als je in de buurt woont, stoppen door, groeten en misschien een deel van de inspiratie oneffenheid op je!