Laat ons nu lof: vrouwen gericht avontuur tijdschriften

The Fall 2013 cover of Women's Adventure' /2014/04/womensadventure.jpg 386w, /2014/04/womensadventure.jpg?w=116 116w, /2014/04/womensadventure.jpg?w=232 232w

De Herfst van 2013 cover van de Women ‘ s Adventure

Als een media-junkie, ik heb een neiging tot het ontwikkelen van krachtige gevoelens voor dingen zoals tijdschriften, TV-shows en boeken, tot het punt dat het soms voelt alsof ik een relatie heb met deze media product. Meestal zijn die relaties zijn solide en wederzijds vervullen. Weet je, ik geef ze mijn geld en mijn aandacht, zij vergelden mij met entertainment en informatie. Meestal werkt het.

Maar soms is de relatie wordt ingewikkelder, ruimend naar frenemy grondgebied of misschien zelfs iets wat lijkt op een onbeantwoorde verliefdheid. Een goed voorbeeld van de laatste relatie die ik heb met Outside magazine. Ik denk dat er zo veel geweldige dingen over Buiten: uitstekende lange-vorm journalistiek, prachtige foto ‘ s, interessante reizen te schrijven over plekken waar ik graag zou willen zien voordat ik shuffle off this mortal coil. Maar het probleem is, ik denk niet dat Buiten houdt van mij veel. Eigenlijk, "like" wordt ervan uitgegaan dat er Buiten nog weet dat ik besta, dat ik vaak het gevoel krijgen het niet. Ik denk niet dat het denkt over mij of vrouwen zoals mij.

Het is niet alleen het feit dat de vrouwelijke atleten zij profiel zijn bijna altijd in bikini ‘ s, of de sport warrants of niet. Het is dat ze een functie op korte sportbroek en alleen shorts voor mannen, of ze maken een poging om vertakkingen in vrouw-vriendelijke content met een stuk over de stijl trends op de Marathon van Boston. Ik heb niets tegen een functie op korte sportbroek voor mannen of lijsten van stijl trends op de grote marathons, maar het is slechts een onderdeel van een totale gestalt die vertelt me Buiten aan zichzelf denkt meer als een magazine voor mijn man en niet zo veel voor mij.

Dat is de reden waarom ik was zo geestelijk te vinden Vrouwen het Avontuur van enkele maanden geleden. De Colorado-based magazine zichzelf aanprijst als "de enige sporten, reizen, fitness en lifestyle tijdschrift dat wordt uitgegeven speciaal voor actieve vrouwen." Ik heb een paar uur rond te kijken op de site en meteen heb ik een abonnement. Ik heb twee problemen tot nu toe en ik moet zeggen, ik ben er ontzettend blij mee, dat ik besloot om het op te rapen. Absoluut de moeite waard de $20 voor mijn abonnement en dan nog wat.

De redactie heeft betrekking op een breed scala van sporten en avonturen, alles van wandelen, speleologie, stand-up paddleboarding. Ze schrijven over de elite atleten zowel als vrouwen, die zijn gewoon bezig met bijzondere dingen. Een onvergetelijk verhaal was voor mij één over een vrouw die hadden gediend in het leger en die liepen de Appalachian Trail als een manier van het herstellen van PTSS, evenals een geschreven door een journalist die tijd doorgebracht met de Afghaanse vrouwen cycling team.

Het magazine niet gewoon publiceren journalistiek en persoonlijke essays. De informatie over uitrusting is van onschatbare waarde voor mij tot nu toe, in het bijzonder de artikelen over vrouwelijke hygiëne tijdens de lange wandelingen en het kiezen van de juiste fiets zadel. Dit zijn de echt belangrijke dingen die ik niet weet dat het ooit daadwerkelijk besproken in de sport en avontuur tijdschriften die zogenaamd zijn gericht op alle mensen, omdat ik denk dat vagina ‘ s zijn icky of iets. Ik weet het niet. Uiteraard is de gehele magazine niet alle vagina ‘ s de hele tijd, maar ik waardeer dat Vrouwen Avontuur erkent het belang van het houden van een aanbesteding bits in goed werkende staat en wijdt redactionele ruimte aan het helpen van de doelgroep dat ook te doen.

Een paar maanden later, mijn vrouwe-avontuur lezing werd nog beter toen ik leerde over de Lotgevallen, een online magazine met de volgende missie: "de Lotgevallen champions vrouwen die het omarmen van creativiteit, risico’ s te nemen, en uit te gaan en daarbuiten. We spotlight inspirerende prestaties en cijfers, mooie ruimtes, eerlijke-to-goedheid avonturen en ontdekkingen van alle soorten." Toen ik zag hun oorsprong verklaring, dat naar Buiten is schijnbaar toevallige dude-centricism, ik wist dat ik het had gevonden een andere stam van mijn volk. Ik helaas hebben niet zo veel tijd om zich te verdiepen in Tegenspoed, maar het ziet er interessant uit, plus ik hou van het ontwerp van de site, dus ik wilde om het te vermelden en in de hoop van het versturen van meer verkeer zijn weg.

Ik moet zeggen, de werkelijke inhoud is niet het enige ding dat ik graag over deze tijdschriften. Ik hou van dat de redacties achter elke publicatie zagen een gat in het bestaande medialandschap en vervolgens in te zetten om iets te maken om dat gat te dichten. Ik hou van wat ze aan het doen zijn, zowel als een vrouw die houdt van outdoor-sporten en als media professional, en ik zou willen dat ze blijven doen wat ze doen, of dat is door het kopen van een abonnement of over schrijven op mijn blog of geven ze pageviews.