Leg uit dat de vrouwen in het runnen van tutu ‘ s (en dat geldt ook voor u zelf)

Je hebt waarschijnlijk al gezien dat de lijst van de top tien beroepen die het aantrekken van psychopaten rond te gaan door nu de juiste? Ik heb het een paar keer, vooral omdat ik in cirkels met journalisten en TV-nieuws mensen, en die vrije beroepen, zowel gebarsten in de top tien. Zo veel als ik wil tot het indienen van een protest namens mijn beroep en zeggen dat we niet alle heartless jerks die mensen als weinig meer dan voedergewassen te vullen onze verschillende nieuws-gaten/magazine ruimtes/on-air keer, soms zie ik een beslissing gemaakt door een media outlet dat is zo harteloos, zo wreed dat kan ik niet helpen, maar denk dat de psychopaat-carrière lijst is nauwkeuriger dan ik ben comfortabel met.

Één van die gevallen gebeurde gewoon met SELF magazine. ZELF wordt steeds in een grote weg omdat hier:

Monika Allen zegt dat ze was opgewonden om te ontvangen een e-mail van SELF magazine toestemming te vragen voor het gebruik van een foto bleek dat haar lopen van de LA marathon verkleed als Wonder Woman en draagt een tutu in een volgende uitgave.

Maar wanneer het April nummer kwam uit, Allen zei dat ze was "geschokt en beledigd."

De foto verschijnt in een sectie van het tijdschrift "De BS Meter," met een titel die verwijst naar een "tutu-epidemie" en in principe maakt plezier van de vrouwen outfits, zei ze.

"Een race-tutu-epidemie heeft getroffen new YORK’ s Central Park, en het is allemaal omdat mensen denken dat deze froufrou rokken maken u sneller gaat lopen," het bijschrift luidt. "Nu, als u ons verteld dat ze mensen liet uitvoeren vanaf je sneller, misschien zouden we het geloven."

Allen zei dat de foto werd "echt beledigend voor een paar redenen." De marathon kwam recht in het midden van chemotherapie, en ze zegt dat de outfit gaf haar motivatie.

"De reden dat we waren het dragen van die outfits, want dit was mijn eerste marathon lopen met hersenkanker," Allen verklaard.

Allen gaat zeggen dat de tutu ’s zijn eigenlijk gemaakt van haar bedrijf, en dat het bedrijf doneert de opbrengst van de lopende tutu’ s Girls on the Run.

Hoe zeer Regina George van u ZELF.

Maar weet je wat? Dit verhaal zou zuigen, zelfs als Monika Allen niet hersenkanker en zelfs als ze net had opgehaald, de rok in een lopende expo. Want ik weet niet over u, maar ik ben zo ziek van het horen van mensen mock uitgevoerd tutu ‘ s (en ook, rokken lopen) dat ik het gewoon kan over kotsen bloed.

In het belang van eerlijkheid, ik zal toegeven er was eens een tijd toen ik gebruikt om te snijden sommige side-eye bij het runnen van een tutu. Het leek alsof ze dom en frivool. Ik was een serieuze loper, verdomme, en serieuze hardlopers draag geen tierelantijnen shit rond hun middel! (Never mind de keer dat ik droeg een rok uitgevoerd tijdens het racen…consistentie was niet mijn sterke kant.) Maar rond de tijd dat ik hit mijn dertig was, vond ik het nog steeds onmogelijk om de zorg. En echt, waarom heb ik zelfs niet de zorg in de eerste plaats? Wat andere vrouwen droegen tijdens het hardlopen getroffen mij ongeveer geen procent. Ik was gewoon geestelijk om ze te zien rennen en racen.

Het idee dat een serieuze lopers wist niet dragen tutu was al huilende zijn weg naar een welverdiende dood in mijn intellectuele landschap toen ik ging juichen op Brian tijdens de Ironman van Florida. De dag daarna zijn we in de rij staan voor een paar jonge vrouwen, die vertelde me dat ze had gedragen glitter tutu-rok dingen tijdens de marathon etappe van de race. Ze zei dat ze besloten om ze te dragen, omdat ze dacht dat de mensen zouden meer enthousiast over het juichen voor hen, die zou helpen om hen te motiveren aan de finish. En zeker genoeg, ze beide schopte kont. Een van de dames liep haar marathon in 4:08. Maar laten marineren in je hersenen voor een tweede. Ze droeg een lovertjes uitgevoerd tutu, terwijl ze liep een 4:08 in de marathon been van een Ironman. Wat was dat een "serieuze atleten" weer?

Ik heb te zeggen, dat het niet aan mijn mededeling dat de wedstrijd gear geacht meeste mock-waardig – running tutu ‘ s, rokken lopen, roze en paars gear, bloemen en glitters – zijn bijna altijd dingen die worden omarmd door vrouwen. Het is alsof er deze weigering om een vrouw ernstig als een loper en een atleet, tenzij ze presenteert zichzelf in kleren die lijken op die gedragen worden door jongens. Running rokken en jurken zijn preuts, versnelling met roze bloemen en moedigt vrouwen worden minder assertieve vrouwen die het dragen van make-up tot de fitnessruimte zijn onzeker…de kritiek lijkt eindeloos, maar het einde boodschap is duidelijk: dat de dingen normaal gezien als vrouwelijk zijn van nature frivool, dom en stom. Het is eigenlijk leerboek femmephobia.

Wat meer is, ik denk niet dat het een toeval dat veel van de kritiek die wordt geuit door vrouwen tegen elkaar. Misschien atletische vrouwen zijn moe van het gevoel alsof ze moeten voldoen aan bepaalde quota van girliness te compenseren hun sportiviteit en lichamelijkheid voordat ze worden beschouwd als een goede vrouw? Misschien is het defensieve houding over het feit dat een deel van een cultuur die nog steeds worstelt met het vrouwelijke atleten serieus? Misschien is het frustratie met een grotere systeem van de gedachte dat zegt vrouwen moeten waarderen de manier waarop ze kijken, boven alles, zelfs als het van invloed is op hun mogelijkheden om dingen te doen? Ik weet het niet, dit zijn alle slechts theorieën, en ik denk dat dit zijn alle geldige manieren om te voelen, en ik zou graag verder over praten. Maar waar ik trek de lijn is als die frustratie met grotere maatschappelijke trends en loopt over in het bespotten van individuele vrouwen voor hun kleermakers keuzes, en dat is precies wat het ZELF deed.

Het is mogelijk – en nodig! – om te blijven praten over gender en sportiviteit en vrouwelijkheid, maar alsjeblieft, laten we een manier vinden om het te doen zonder scheuren elkaar naar beneden.