Lieve fitnessruimte oglers – niet

Soms, als ik naar huis rijden van het werk, luister ik naar de Cowhead Toon, dat is misschien mijn eerste fout. Ik hou van Galvin de Open Brief, wat kan ik zeggen? Hoe dan ook, vandaag was ik te luisteren naar de show, en mijn vijf minuten pendelen gebeurd te overlappen met een exchange-dat maakte mijn huid wil kruipen uit mijn lichaam.

Het gesprek had een of andere manier wond het haar manier om dames met zichtbaar butt crack, dan wordt het verplaatst naar de, uh, quasi-zichtbare voorkant kraken (zoals, door middel van yoga broek). Toen de kerels begonnen te praten over hoe ze het leuk vonden om te controleren meisjes in de fitnessruimte en voor deze reden. "Ja, dat is de reden waarom ik ga naar Krommen!" een man grapte.

Weet je wat, jongens? JE ZUIGEN.

Luister, ik ben niet achterlijk. Ik ben me ervan bewust dat mensen – niet alleen jongens, maar mensen, want dat is recht, de vrouwen hebben de ogen te kijken op andere mensen vrijwel overal dat andere mensen. Ik ben er eveneens van bewust dat de sportschool is een van die plaatsen, en dat heeft als bijkomend voordeel dat het een plek waar mensen waarschijnlijk om een klein beetje zien van de huid.

En voor het grootste deel ik gewoon gaan. Ik heb in mijn oordopjes, ik focus op mijn formulier en ik denk niet te veel over na. Ik bedoel, ik zou nooit in staat zijn om een enkele deadlift als ik dacht te veel aan van wat de mensen die achter me zou kunnen zien, want ik zou verlamd worden door zelf-bewustzijn. (Ik denk dat het ook scheelt dat ik ben groot en ik krijg echt intens als ik de lift, het is waarschijnlijk meer kans om freak een kerel uit dan wat anders. Ik veronderstel dat het alleen leuk is om te leer op een vrouw wanneer je denkt dat kon ze niet serieus pijn doen? Ik weet het niet.)

Maar fuck, ik zou het op prijs stellen als degenen die aandringen op de behandeling van de gym als uw persoonlijke ladyparts smorgasboard zou op zijn minst een beetje discreet over. Staar niet. Niet zweven. Niet volg ons rond van machine tot machine. Leun niet over om naar te kijken als we lopen door. En for crying out loud, sluit je mond. We zien wat je doet, en de meeste van ons zijn zich niet gevleid. We zijn net geëxtrapoleerd uit.

Veel van de dames is al te vinden in de sportschool een intimiderende plek, en dat is zonder het nemen van Griezelige Kerel Natie in rekening. Te bukken en doen rare kronkelingen, terwijl het dragen van korte broeken of strakke broek in een gebied omringd door jongens is meer dan een heleboel vrouwen zijn bereid om te gaan met.

Er is een reden waarom er niet één, maar twee-lieve-vrouw-alleen fitnessruimte kettingen die er nu is, en waarom een van die sportscholen, Vormen, heeft een commercial met een Griezelige Kerel leering bij een vrouw in de kont als ze doet een yoga stretch. Fitnessruimte lonken is zo overheersend dat zelfs het kapitalisme herkent.

Dus alsjeblieft, Griezelige Kerels van de wereld, geef het rust. Laat me niet per ongeluk laten vallen van een en twintig pond halter op je voet.

Geen liefde,
Caitlin