Man + vrouw gezondheid functies!

Fitness On Toast Mens Health Womens Magazine Feature Press Coverage Healthy Nutrition Workout Fashion OOTD

Een super snelle post om te zeggen hoe blij ik ben om te zien in twee van mijn ultieme ‘wellness ‘ bijbels’ deze maand ‘Vrouwen en Mannen’ s Health. Ik ben een enorme fan van beide tijdschriften, en routinematig blader door hen om toegang te krijgen tot nieuwe inspiratie op te doen, dus het is een absolute droom om een deel van hen! In de men ‘ s Health draag ik een mooie blauw-wit gestreepte ‘Leda body suit’ door Lucas Hugh (de oprichter van die ik geïnterviewd HIER) gecombineerd met een aantal witte hoge ingeklemd Converse trainers. In de Gezondheid van de vrouw schiet ik ging al in de herfst, met een asymmetrische top van NikeLab, Casablanca Actieve capri van We Are Handsome, en een gemiddelde paar Y3 schoenen! De tijdschriften zijn nu uit, dus voel je vrij om te pick-up een kopie en laat me weten wat je denkt :) Faya x