Mijn haat/liefde verhouding met de dames te tillen tijdschriften

Als u een vrouw bent die graag een lift serieus en te zwaar is, het universum van glossies echt heeft slechts twee tijdschriften voor u: Muscle & Fitness Hare en Zuurstof. In mijn mening, de andere vrouwen fitness tijdschriften – Vorm, het Zelf, de Gezondheid van Vrouwen – zijn weinig meer dan je standaard ladymags, behalve met de mode verspreidt zich gericht op yoga kleding en een vijf-stappen-workout routine met een jonge beroemdheid die ook, toevallig (of niet), heeft een project te bevorderen. In bijna elke andere manier, ze zijn niet te onderscheiden van tijdschriften als Allure en Mademoiselle.

De Gezondheid van vrouwen is met name in dit verband. Ik herinner me nog het moment dat ik besefte dat het blad had een schelp van zijn voorheen bezweet, trok zichzelf, en dat was toen de redactie opgedragen een functie First Lady Michelle Obama ‘ s vijf succesvolle tips voor een gelukkige relatie. Ik ben erg blij dat het Obamas hebben een geweldig huwelijk, maar als ik wilde om te lezen dat soort sentimentele troep, ik zou pick-up Dag van de vrouw. Ik laat mijn abonnement vervalt kort daarna.

De liefde

Dus deze dagen heb ik bijna uitsluitend lees M&F de Hare en Zuurstof. De modellen zijn allemaal knippen en polijsten, die ik heel mooi vind. Geen tieners poseren als busted-up, half verhongerd poppen hier! De vrouwen in deze tijdschriften kunnen hebben lange, koket haar perfect gemanicuurde nagels, maar ze kunnen ook crush je hoofd als een walnoot. Hell yeah.

De redactie ook een paar hijs-routines in elk tijdschrift, dat is goed voor een lifter zoals ik, die weet genoeg van de basisprincipes rond te krijgen, maar heeft niet de kennis om mijn training naar het volgende niveau. Ze introduceren ook meer geavanceerde technieken, zoals de piramide stelt, supersets of negatieve tillen. Ze niet uit de weg bevordering van de stereotype dudely beweegt, zoals bankje persen of krullen, en in feite, zijn zeer enthousiast over het helpen van vrouwen ontwikkelen van ernstige bovenlichaam sterkte.

Natuurlijk, niet alle van hun lezers willen dit zo veel als ik doen. Ik herinner me nog een reader te schrijven in een tijdschrift te klagen over alle van de armen trainingen die zij had met de laatste tijd. "Niet alle van ons wilt om te kijken als mannen," klaagde ze. *facepalm* *headdesk*

Tot slot, misschien wel het beste ding over deze tijdschriften is dat ze niet werken als het gewicht van de opleiding met het doel van het opbouwen van spieren is iets dat kan worden gedaan helft-assedly. Ja, ze doen hun deel van de functies die gericht zijn op het gewicht van de opleiding routines die kunnen worden gedaan in dertig minuten per dag, vier keer per week, voor de meeste van ons, is alleen maar fijn.

Maar ook profiel professionele bodybuilders en fitness concurrenten, die openhartig praten over de enorme investeringen van tijd en energie, en de grote offers die ze maken te hebben instanties als dat. Er is niets van dat "ik verloor de baby gewicht van chasing mijn kinderen rond" onzin. Niemand zegt "Oh, ik eet wat ik wil tee hee!" Deze vrouwen zijn straight-up over het feit dat ze werken buiten de vaste uren per week en dat ze volgen een strikt dieet richtlijnen. (Door de "strenge" ik bedoel niet ernstig calorische restrictie, maar "eet schoon," dat is een filosofie die vermijdt verwerkte voedingsmiddelen in het voordeel van de hele kleintjes. In onze samenleving, dat wordt beschouwd als een strenge, zou ik zeggen.)

In een wereld waar mensen zijn bereid om geld te betalen voor gadgets die bedoeld zijn om letterlijk te schokken uw buikspieren in wasbord heerlijkheid, het is verfrissend om te zien dat vrouwen, die zoals, "Ja, ik werk er hard aan om te kijken als deze." Ik kan me voorstellen dat sommige mensen vinden dit bedreigend, maar ik niet. Ik zou liever horen dat Ava Cowan zeggen ze besteedt twee uur per dag in de sportschool en eet dan maar heel voorzichtig hoort een andere beroemdheid zeggen dat ze niet van alles doen om een maat 0.

Ik denk dat vrouwen het opheffen tijdschriften hebben een groot aantal zeer positieve eigenschappen, dat is waarom ze zijn de enige soort van mainstream tijdschrift gericht op vrouwen, die ik blijven kopen.

Dus waar komt de haat komen?

Dat gezegd hebbende, ik zou het moeilijk hebben ondubbelzinnig te bevelen hen aan elke vrouw die wil krijgen in het gewicht van de opleiding. Eerlijk gezegd, als je het soort vrouw die heeft geworsteld met verstoord eetgedrag, deze tijdschriften zal leiden tot u links en rechts en omhoog en omlaag.

Ik weet nog dat ik iemand schrijven in Zuurstof om te klagen over de media-uitbeelding van "First Lady" van Obama als een fitness rolmodel, want haar lichaamsvet percentage te hoog was. En de uitgever eigenlijk overeengekomen met de LW! Ik weet niet wat het universum waar zij wonen, maar in degene die ik bezetten, Michelle Obama is een mooie, sterke, gezonde vrouw, die, eerlijk gezegd, heeft veel meer belangrijke dingen om te gaan dan met het verminderen van haar body-fat percentage een paar punten.

De taal die in de meeste nummers van deze tijdschriften – ‘je beste zelf", "het ontwikkelen van een beter" – is ook zeer frustrerend, aangezien dit soort retoriek komt overeen met de aard van de persoon die je bent met de manier waarop je kijkt. Ja…nee.

Het is geweldig om net als de manier waarop je kijkt en het is geweldig om je sterk te voelen en ik zal de eerste zijn om te praten over de manier waarop afstand lopen getransformeerd mij als persoon, maar om te zetten in een zaak van een "beter" of "het beste uit jezelf" zegt dat iedereen die niet deze dingen doet, is het niet nakomen van hun potentieel als mens, en dat is niet alleen verkeerd – het is beledigend voor mensen die, om welke reden dan ook, gaan met dit soort dingen.

Het eten heeft ook een aantal vrij ernstige tellen van calorieën. De tijdschriften bieden vaak eten van de plannen die worden compleet geleverd met een gedetailleerde calorieën en de voedingswaarde telt. Nu, ik ben van twee geesten over. Aan de ene kant, het eten van de plannen ze de lay-out eigenlijk niet al die verschrikkelijke – ze hebben drie maaltijden plus snacks, die is al bezig met de manier beter dan, zeg, Tracy Anderson ‘ s 700-calorie nachtmerrie.

Daarnaast is de calorie telt zijn aangevuld met eiwit overeen, dat is belangrijk als je probeert om spieren op te bouwen, en zij kijken ook naar vet en natrium, niet met het doel van het snijden van deze dingen helemaal maar te beperken tot gezonde bedragen. En tot slot, als je dat al, net als mij, en helemaal onwetend als het gaat om de werkelijke voedingswaarde van de dingen, kan het zelfs nuttig zijn om alles te zien en parasols. (Dit is deel van de reden waarom ik ben een enorme fan van voedings-vermeldingen in de restaurants. Ik ben gewoon niet geschikt is voor het meten van deze dingen, door ze te bekijken.)

Maar aan de andere kant, als je al het soort persoon die obsesses over calorieën, dit is niet om je te helpen. In feite, zou het heel goed duw je terug in de afgrond van verstoord eetgedrag.

De lijm die alle samen dit zijn de alom aanwezige advertenties voor die afschuwelijke vet-brander "supplementen." Je weet wel, degene die een Voor, met een gemiddelde vrouw in haar bikini, misschien op zoek naar een beetje verdrietig en washed-out, en een Na, met dezelfde vrouw, glanzend en met een glimlach en het tonen van rock hard abs. Dit zijn de advertenties die belofte meer energie, verminderde eetlust en een euforisch gevoel. (Goh, waar heb ik dit eerder gehoord?)

Wanneer ik zie deze advertenties, ik ben altijd te denken van dit:

De afschuwelijke ding over deze advertenties is dat je weet wat het totaal, regelrechte onzin dit allemaal, en toch zie je die glinsterende Voor & Na foto ‘ s, en u begint te denken, hmmm…misschien moet ik dit eens proberen. Dit gebeurt ondanks het feit dat elke rationele deel van je hersenen is schreeuwen NOOOOOOOOOOOO!

Het doet me denken aan de Photoshop-effect, waarbij je weet verstandelijk dat een model is voor de huid is gespoten in porselein gaafheid, weet je dat niemand het ziet er eigenlijk niet op die manier, maar iets diep van binnen nog steeds ziet die foto ‘ s en denkt over je eigen rimpels en bobbels en littekens en laat je je lelijk en vies is, zelfs al bent u in wezen het vergelijken van jezelf tegen een tekening.

Dus waarom houd ik het lezen van deze dingen?

Ik ben zeer gelukkig heb ik het op dit punt relatief ongeschonden door de enorme druk op vrouwen om te haten hun lichaam. (Let op, ik zeg "relatief." Ik kan me slank en ik kan atletisch, maar deze dingen zijn niet inentingen tegen slecht zelfbeeld en afkeer aan het lichaam, niet door een lang schot.) Ik voel de steken van zelf-twijfel en ik hoor die destructieve stemmen van kritiek, die wijzen op de dingen die ik ervaar als "mis" met mijn lichaam, maar ik heb beter om niet te focussen op de dingen die het versterken van de stemmen en dat zelf-twijfel. (Vandaar dat mijn weigering om te lezen ladymags.)

Ik zou het fijn vinden als een aantal ondernemende uitgever zijn om een magazine voor vrouwen die met gewichten nog niet opgehangen worden figuur concurrenten. Ik zou graag als dat het magazine niet werden doorzeefd met body-hatende taal of ablist retoriek. Maar, helaas, ik ben ook een realist over de status van de publicatie in dit land, en ik weet dat een dergelijk magazine nooit zou overleven. (Naar wat ik zeg, dank het universum voor blogs zoals Stumptuous.) Dus neem ik het goed en gooi de shit, en ik probeer altijd te blijven bewust en kritisch ten opzichte van wat ik lees en zie. Dit is verre van perfect, maar het zal moeten doen voor nu.