Mijn man is meer voor mij dan een levende jar-opener

Als u op het internet bent geweest in de laatste week, je hebt waarschijnlijk al gezien dat de Vrouwen Tegen het Feminisme tumblr rond te gaan, of op zijn minst over te lezen.

Ik dacht er niet te veel van toen ik het zag, om twee redenen. Voor een, de meeste van de vrouwen had een ijle greep (op zijn best) op de definitie van feminisme, dat leek alsof het was geïnformeerd in zijn geheel door Rush Limbaugh en Jessi Spano, en ook het geloof dat "misandry" grappen zijn echt serieus.

De andere reden was dat de meeste van de "vrouwen" en eigenlijk leek tienermeisjes. Gezien het feit dat ik was super in Ayn Rand, toen was ik een tiener meisje, kan ik niet te veel op mijn hoge paard met betrekking tot de medewerkers. Laten we gewoon zeggen dat als Tumblr rond in de late jaren 1990, ik ben er zeker van dat er maar een foto van teenage mij het houden van een bordje "is Een A."

*huivert*

Hoe dan ook, ik was de inhoud laat de WAF Tumblr heeft haar moment van schande voor fizzling uit zoals zo veel van het internet flash punten van controverse, maar dan wordt deze post van Vice stak mijn Facebook feed, waarin de volgende afbeelding:

Het deel dat de sprong op me is in de richting van de onderkant:

"Ook hoe de f*@k moet ik het openen van potten en til zware dingen zonder mijn man? Ik ben dankbaar voor onze verschillen!"

Uhhhhh, ik heb een idee hoe je zou kunnen bereiken die dingen zonder de hulp van je man. Ik schrijf een hele fucking blog over.

Allegra Ringo, die schreef de Vice-post, wijst erop dat veel van de inzendingen op de Tumblr te maken hebben met het openen van potten:

Een verontrustend aantal van hen gewoon hulp nodig hebt bij het openen van potten. Een vrouw hoeft niet feminisme voor onuitgesproken redenen (maar ik denk dat we veilig kunnen aannemen dat het in verband met potten). De pot probleem is welig genoeg dat ik ben een beetje bang voor deze vrouwen hebben ernstige, niet-gediagnosticeerde gespierde problemen. Jongens, raadpleeg een arts. Het kan een mannelijke arts!

Dit moet poseren echte moeilijkheden voor de Vrouwen Tegen het Feminisme die niet samenwonen met mannen. Doen ze net voorkomen dat augurken en andere potten voedsel helemaal? Als een recept voor iets in een pot, noemen ze een mannelijke vriend om langs te komen en te openen? En als die mannelijke vriend niet beschikbaar is, voert ze naar buiten en vraag de eerste man om het te openen voor hen? Zoveel vragen!

Maar serieus, afgezien van het feit dat jar-opening is dringende zorg voor de Vrouwen Tegen het Feminisme, een van de eerste dingen die me opviel aan deze is, hoe triest dit ook is. Ik bedoel niet dat het is triest dat ze het niet kan openen hun eigen potten; hel, ik had Brian help mij het openen van een pot van artisjok harten de andere dag. Mijn grip kracht is niet helemaal waar ik zou willen zijn, en dat is goed.

In plaats van, wat maakt mij treurig is dat de Vrouwen Tegen het Feminisme de bedoeling om tegen het feminisme, want ze houden mannen zo veel, en toch, zoals zo vele openlijke anti-feministen, ze lijken te waarderen mannen voor de functionele rollen die zij vervullen voor de WAFs – als aanbieders van salaris, openers van potten, folie van zware shit – en niet voor de werkelijke menselijke wezens die ze zijn.

Een groot deel van de reden waarom ik ben een feminist is omdat ik niet wil hebben betrekking op Brian gewoon als een aanbieder van salaris, een opener van potten, een lifter van zware shit. Ik wil in staat zijn om hulp te bieden het salaris. Ik wil in staat zijn om mijn eigen potten en open ze voor hem ook. Ik wil in staat zijn om te helpen bij het verplaatsen van zware bank in plaats van zitten om naar hem te kijken strijd op zijn eigen. Ik wil zijn partner te zijn in onze relatie, en voor mij betekent dat het werpen in en helpen met alles, niet alleen de taken die niet vergt veel van de spieren.

Als je vroeg me om een lijst van de top miljoen dingen die ik graag over Brian, zijn vermogen om open potten en tillen van zware dingen kunnen zien ergens in de 990,000 s. Hier zijn de dingen die zouden komen opdagen lang voordat: want hij maakt me aan het lachen, want wij hebben de beste gesprekken op de zondag ochtend koffie, omdat ik hou van de manier waarop hij ruikt en de manier waarop de huid rond zijn ogen kreuken als hij lacht naar mij en de haren op de rug van zijn handen, omdat hij besloten om te lezen Oorlog en Vrede deze zomer, want hij pakte "De Punk Zanger" voor ons om naar te kijken op een avond, omdat hij niet grappig dansen gewoon om mij te laten lachen, hij heeft namelijk een manier over hem, dat maakt mensen wilt openen om hem binnen een paar uur van de ontmoeting met hem. Er zijn zo veel dingen die ik leuk vind aan mijn man, en bijna niemand van hen hebben te maken met zijn grip kracht.

Ik denk dat als je praat met een van ons recht-dame feministen, dat is alles wat we willen van onze romantische relaties met mannen te beschouwen elkaar als gelijken, uit een plaats van wederzijds respect en steun, zodat we kunnen dan graag en hou van elkaar. Niet alleen als een verzameling stereotypen streven zonder resultaat om te voldoen aan de onmogelijke gender rollen, maar als menselijke wezens.