Nee, u hoeft niet te worden ‘lean and hot’ te doen koele, spannende dingen

Ik ben net terug van bijna een week vakantie, gedurende welke tijd ik beperkte hoeveel tijd ik besteed aan het internet. Het kan soms voelen als ik moet blijven gevangen met de oneindige stroom van controverse en advies om te blijven enigszins op de hoogte, maar wat ik heb gevonden is dat ik kan drop-out van de informatiesnelweg – lol onthouden wanneer ze gebruikt om te noemen? – en dan als ik drop terug in alles is vrij veel het zelfde, en dat alleen de details zijn veranderd.

Een ding hebben weten te onttrekken zijn weg in mijn bewustzijn, en terwijl andere mensen hebben vakkundig aan flarden gescheurd, zag ik iets dat ik niet iemand schrijven over dat ik dacht dat het belangrijk was om over te praten. Ik verwijs naar het artikel op Bodybuilding.com met de titel Hoe Lean Moet Je? Het begeleiden van grafische – de Vet vs. Spier Matrix – heb je veel mensen die heel serieus pissed off, en dat is begrijpelijk.

Maar hier is waar mijn hackles echt ging:

"Als ik een vrouwelijke cliënt bij 19 procent lichaamsvet, liet ik haar weten dat ze gedaan. We verschuiven de context fitness-gerelateerde doelen zoals modder loopt, training voor een kettlebell certificering, het runnen van een 5K, het doen van een tactische kracht uitdaging—echt, wat voor leuke dingen die je altijd al wilde om te kunnen doen. Je kan je slanker van, maar het is niet nodig, en het is niet het doel." Ik heb twee grote problemen met deze. Ten eerste is er de praktische kant van de zaak, dat is dat mensen het eigenlijk gaat om veel meer kans aan de stok met wat fysieke activiteiten die ze doen als ze eigenlijk…wait for it…geniet ervan. Gek, ik weet het! Mensen die willen om dingen te doen die ze eigenlijk genieten, en niet te willen doen dingen die ze niet willen doen. Who ‘ da thunk? Ik moet een soort van goddamned genie.

Maar serieus, ik ben zo dankbaar dat ik niet een trainer als deze kerel toen ik voor het eerst begon te proberen om je fit en gezond. Zie, mijn pad was als dit: ik heb gevonden wat ik leuk vond en wilde goed bij, welke uitgevoerd werd, en dus na verloop van tijd, ben ik begonnen met het afstoten van de gewoonten die niet waren me te helpen (zoals roken en overmatig drinken) en het oppakken van nieuwe gewoonten die deed me helpen (zoals het krijgen van voldoende slaap en het eten van veel groene dingen).

Het is al een paar jaar geleden dan, en ik ben waarschijnlijk niet de "lean and hot" volgens de normen van bodybuilding.com doe ik beschouw mezelf verdomd fit en sterk. (En ja, ik hou van de manier waarop ik kijk, is het ook.) Beste allemaal, ik heb getraind mezelf en mijn lichaam te doen wat echt uitdagende dingen in het proces, alles van open-water-zwemmen tot het uitvoeren van een Boston in aanmerking komende tijd eruit gooit pull-ups en push-ups. Dat is de shit die echt pompen mijn ‘nads. Alles is net slagroom.

Als deze zijn gepresenteerd me alsof ik had te bereiken een arbitrair percentage lichaamsvet – en vergis je niet, 19 procent lichaamsvet is volkomen willekeurige – voordat ik mij kon aanmelden voor een mud run? Dat mud run zou blijven vn-tot op deze dag. Hoe weet ik dit? Want elke keer in mijn leven dat ik heb geprobeerd om in vorm te krijgen, ik probeerde te concentreren op het verliezen van gewicht/lichaam vet, en ik zou vervelen en ergeren zo snel dat ik zou stoppen binnen enkele weken.

Maar toen had ik opwindende doelstellingen te concentreren op? Ik vond het een stuk makkelijker om te blijven betrokken en enthousiast over wat ik aan het doen was.Als je probeert om te houden van iemand in deze hele gezondheid en fitness iets voor de lange termijn, bungelend op de leuke, coole dingen" als beloningen in een verre, verre toekomst is waarschijnlijk niet van plan om het te snijden. Het kan werken voor sommige mensen, maar het zou niet hebben gewerkt voor mij, en ik denk echt niet dat ik een soort van anomalie hier.

Mijn tweede probleem is meer filosofisch, dat is, dat ik ben niet echt een grote fan van dit idee, dat mag je niet doen leuke, spannende dingen totdat je lichaam is een bepaalde manier. Het lijkt net zo somber en verdrietig voor mij, en ook zo beladen met de potentieel verwoestende verlies en spijt. Ik bedoel, wat gebeurt er als je altijd al wilde om te leren hoe dat te doen gewichtheffen of je wilde om te trainen op het uitvoeren van een 5K, maar je zet het uit, totdat je dat magische gewicht/body fat doel, en dan eindig je in een soort van vreselijke ongeval, of u bent besmet met een levensbedreigende ziekte, of een aantal van leven-het verstoren van de gebeurtenissen? Dit klinkt misschien dramatisch, maar dit soort dingen gebeurt DE HELE TIJD. Onze levens zijn niet gegarandeerd, en dus als u altijd al willen leren hoe dat te doen aerial yoga of een loper of de trein naar een gewichtheffer, GAAN DOEN.

Wacht niet tot dat magische moment te komen, want als een van ons weet, het kan eigenlijk nooit hier komen. Als je iets wilt proberen, ga je gang en probeer het uit. Als u wilt om een ervaring, ga je gang en hebben het. U hoeft niet te wachten voor je lichaam om op een bepaalde manier, voordat u probeert een koele, spannende dingen. Je leven is van jou en van jou alleen, en de hel met iemand die u anders vertelt.