Nieuwe dingen die gebeuren bij fit en feministe

Ik heb veel nagedacht de laatste tijd over het uitbreiden van de blog en om te zetten in meer van een gemeenschap-type zaak, omdat zo veel als ik hou het typen van mijn random manifesten en sturen ze naar buiten in de reeks buizen, wat ik echt liefde is de vorm van het geven-en-nemen, dat komt over als je een echte gemeenschap in de plaats.

Dus ik stel twee groepen, in de hoop van het verspreiden van de fit-en-feministische geest een beetje rond.

De eerste is een groep die Fitocracy. Nu, ik moet toegeven dat ik nog niet zo consistent over Fitocracy als ik zou willen, vooral als ik al een een account bij Dagelijkse Mile en ook op Training Peaks, maar ik vind dat Fitocracy is een tool die u toelaat om het maken van gemeenschappen. Ik ben nu mikt dit als een plek waar we kunnen gaan gooien naar een aantal uitdagingen voor elkaar, elkaar steunen als we de trein richting van onze doelstellingen, en in het algemeen geven ons een plek online waar we kunnen praten fitness zonder te ontwijken eet-stoornis tips vermomd als "gezond leven" – of fat-hatende of iets dergelijks. Ik ben een open oor hebben voor andere suggesties!

De tweede is een online boekenclub over op Goodreads. Ik heb een hele bibliotheek van fitness en sport boeken die ik over wil praten met andere mensen, en zo ik zelfzuchtig dacht, waarom niet een boek van de club? Ik ben het denken van een boek een maand, die alles van atleet memoires tot de historische boeken van de culturele kritiek op fictie. Ik heb al een boek in gedachten voor de kick-off van de discussie in Maart, dus als iemand anders is geïnteresseerd in deze, laat het me weten en ik zal deze post in de groep.

Dus dat is het voor nu. Ik heb ook nog wat andere blog posts stoven in mijn hersenen, die volledig is uitgerust en ontspannen en jeuk terug te krijgen. Verwacht te zien, die al snel. En zoals altijd, bedankt voor zo een rad heleboel reageerders/mensen/vrienden. Een van mijn favoriete dingen over bloggen, is de mogelijkheid om te voldoen aan zoveel fantastische mensen (van wie ik overweeg nu vrienden!) en ik kijk ernaar uit om meer weet van u door middel van deze groepen.