Nieuwe gear – dankzij de kerstman

                         

Kerst-ochtend, de voorbereiding voor een dag van feest-eten, dus besloten op een snelle 30 minuten overslaan en strekken, terwijl het uitproberen van mijn nieuwe all-zingen dansen training kleding. Ze zijn van een winkel die is pas net geopend in Londen (vlak bij Sloane Square), de zogenaamde Lululemon Athletica die zijn groot in Amerika, en hun kleren zijn perfect voor wat ik wil; comfortabel, uitgerust, ademend, 4-way stretch, enz. Ik ben helemaal gek van de vennootschap look – vrouwelijk, sportief en toch heel praktisch, dat vind ik vrij zeldzaam in de opleiding van kleding. Klik op ‘meer’ om te zien wat ik draag. Vrolijk Kerstfeest iedereen! Faya x

Ik ben het dragen van een te Definiëren Jas in de polar room, de iconische ‘Wunder Onder’ yoga broek met blauwe details en een Snel Tech Korte top in blauw, alle Lululemon Athletica.

ALS U GRAAG DEZE POST, DAN ZOU U OOK GRAAG…

HIIT ABS MOUGINS square

SALDO + ABS ?!?

Monreal in Monaco square-1

MONREAL TENNIS FASHION

Beetroot Salmon Salad square-1

RODE BIETJES MET ZALM SALADE

Fitness On Toast Vevie Fashion Sport Gym Square-2

VEVIE TRAINING KIT