(Olympische) meisje love regels

Ik heb het betalen van een veel aandacht aan de berichtgeving in de media van de Olympische spelen, en ik moet zeggen, ik heb over mijn buik vol van kritiek. Als het niet de mensen die kritiek hebben op de vrouwelijke sporters zelf, het zijn de mensen kritiek op de kritiek. Begrijp me niet verkeerd – het is belangrijk dat de mensen dienen als waakhond en klaar om te bellen problematisch berichtgeving in de media wanneer het gebeurt. Maar ik moet ook zorgen dat de diep gewortelde vooroordelen aan de kant van veel van de mainstream media dreigt te verdringen het echte verhaal, is dat er duizenden van vrouwelijke atleten zijn de wereld te tonen wat ze zijn gemaakt van op het grootste podium hebben we. (De media draaien zich in het centrum van het verhaal? Waarom ik nooit.)

In veel manieren, ik denk dat je het argument dat veel van de media commentaar uit de pas loopt met de adviezen gehouden door een groot deel van het publiek. Katie Culver maakte dit in een post voor Eerlijk Spel Nieuws:

Media discussie rond vrouwen Olympische sport is achter de curve, vallen in de bekende sleur met commentaar op bikini ‘ s of niet; adequate kapsels; die had een baby. Maar als je luistert naar kinderen te praten over de Olympische spelen, dat ze op het hart van de Olympische wedstrijd: sportiviteit en doorzettingsvermogen.

En weet je wat? Als een blogger, ik ben deel van de media. Ik heb de mogelijkheid om mijn stem te laten horen, zelfs in dit kleine manier. Dus in plaats van te focussen op de dingen die maken me boos, ik wil schrijven over de dingen die mij vreugde, dat laat mij bedekt met kippenvel en verstikking tranen van geluk. Er is zo veel van dat in deze Olympische Spelen, en ik wil niet dat je verloren te midden van al de rechtvaardige woede gericht op de naar achteren gerichte media-instelling.

Misschien is een van mijn favoriete dingen over de Olympische spelen is geweest van de platonische meisje hou zo veel van de atleten tonen voor hun teamgenoten. Gisteravond keek ik naar Misty May-Treanor en Kerri Walsh Jennings vieren hun derde rechte gouden medaille in het beach volleybal door de stromende over elkaar:

May-Treanor, die zei dat ze klaar is voor haar volgende reis, zei: ‘ik zal je nooit verlaten [Walsh Jennings’]." Ze riep haar tijd in Londen "emotioneel", maar voegde eraan toe, "ik denk dat we zoveel leren over alles wat buiten het volleybal. Dat is wat deze Olympische spelen betekende. Het was de reis uit de hof samen, en het is iets waar we gaan nooit meer te vergeten en we gaan in elkaars leven voor eeuwig."

D’awwww! *veegt tranen*

Ik bedoel, kijk naar deze twee:

Ik denk dat het is tijd dat we coin de vrouwelijke equivalent van "bromance," denk je niet?

Misty May-Treanor en Kerri Walsh Jennings waren niet de enigen die de verhuur van hun lady love-vlag wapperen voor iedereen te zien. Camera ‘ s gevangen turnster McKayla Maroney, waarvan de glimlach gestart met het meest hilarische tumblr van de dag, omhelst haar teamgenoot Gabby Douglas:

En als je keek naar de vrouwen de marathon, u waarschijnlijk werden getrakteerd op het gezicht van twee van de Verenigde Staten’ top marathonlopers, Kara Goucher en Shalane Flanagan, leunend op elkaar als ze hinkte van de finish:

De vrouwen zijn vrij open over het feit dat ze elkaar als rivalen voor meerdere jaren, maar nadat zij beiden gekwalificeerd voor de marathon, begonnen ze samen trainen. Zij waren bang, maar zij werden al snel vrienden.

Als je kijkt naar de AMERIKAANSE women ‘ s team (die je waarschijnlijk werden, omdat ze gedomineerd prime-time voor meerdere dagen), jullie hebben gevangen hun wereld record spetterend optreden in de 4×200 relais. En als je gevangen, je zag waarschijnlijk de vier dames knuffelen elkaar en springen op en neer op het dek:

Misschien moet ik niet zijn superstars tennis Serena en Venus Williams in deze, maar kijk eens hoe lief ze keek nadat ze goud won in het dubbelspel:

Ik daag de klootzakken bij Fox News te vinden iets mis met dit. (Oh, die ben ik voor de gek. Ze hadden waarschijnlijk.)

De AMERIKAANSE women ‘ s roeien team vierden hun gouden medaille in de achten door het gooien van hun stuurman Maria Whipple in het water:

In mijn familie was dit helemaal hoe we lieten liefde – door het gooien van elkaar in grote organisaties van water. Oordeel niet!

En natuurlijk, geen galerij van jubelend gevoel van vrouwelijke atleten kan uitsluiten van de AMERIKAANSE women ‘ s soccer team, zeker met deze foto van Megan Rapinoe het geven van Alex Morgan een huge-ass beer knuffel:

Ik hield het zien van dit alles, omdat het strijdig is met het verhaal waar we zo vaak over vrouwen en vriendschap, dat we kattig en competitieve en gewoon wachten om te gooien elkaar in de bus het moment dat een aantrekkelijke man (of vrouw) aan de horizon verschijnt. Misschien is dit waar voor sommige vrouwen, maar mijn ervaring is heel anders, dat mijn vriendschappen met andere vrouwen (en mijn zus – holla, Williams dames!) steunen mij op een spiritueel en emotioneel niveau. Ze houden me nuchter en steun mij in mijn ambities. Ze maken me aan het lachen en me helpen neem mezelf niet al te serieus, maar ze helpen mij ook bij het geloof in mezelf en mijn capaciteiten. Ik kon gaan en op over mijn vrienden, omdat ze betekenen veel voor mij.

Dus als ik zie al deze sterke, mooie vrouwen zich verheugend in hun vriendschappen met elkaar, ik kan het niet helpen, maar krijg kippenvel. Meisje liefde is een mooi ding, is het niet?

P. S. ik weet zeker dat er nog veel meer voorbeelden van, maar dit is gewoon wat ik heb gezien. En natuurlijk, het is beperkt door het feit dat ik uit de Verenigde Staten en bijna alle van de dekking heb ik toegang tot heeft zich zwaar op Team USA, dus ik verontschuldig me voor het feit dat dit zo zwaar ONS centraal.