Programmeren opmerking: fit en feministische is nu op facebook!

Dit is even een bericht om u te laten weten dat Fit en Feministische is nu op Facebook! Ik heb het account gebruiken om links te delen naar mijn posts zo goed als de verhalen die de vangst van mijn fantasie de hele dag. Ik weet zeker dat ik nog andere redenen om het te gebruiken, snel.

Ook zijn er een paar andere veranderingen in het hier plaats. Ten eerste, ik heb een domeinnaam geregistreerd voor de blog – OMG het is alsof ik eindelijk aan een inhaalslag 2008 met dit ding! – en nu kan je me bereiken door een bezoek aan fitandfeminist.com.

En als u één van de mensen die daadwerkelijk kijkt naar het blog zelf en niet via een RSS-reader of iets, heb je waarschijnlijk al gemerkt dat ik een mooie nieuwe layout en header. De kop is ontworpen en gemaakt door Erin Hawley van de Dingen die Je Zegt Distro. Ik hou van wat ze deed, en ze was zo gemakkelijk om mee te werken. Als je ooit behoefte aan een web designer, sloeg haar. Ze is geweldig!