Q&a met lacy davis, health coach, blogger & veganistisch fitness liefhebber

lacy-lifting

Ik voor het eerst ontmoet Lacy Davis enkele maanden geleden, toen we begonnen met berichten van elkaar over onze grootse plannen om op een feministische fitness-conferentie. Die plannen nooit verliep – hoewel ik nog steeds hoop dat het zal gebeuren op een dag! – maar ik heb verder om te weten Lacy, zowel op Facebook en via haar uitstekende blog, Super Sterkte Gezondheid, waar ze schrijft over veganisme, gewichtheffen, en herstel van verstoord eetgedrag en zelf-destructieve denken. Als u niet het lezen van haar blog al, moet u definitief te bevestigen dat nu.

Lacy werkt ook als een health coach, ik denk dat dat een baan die perfect geschikt is voor haar, ze is een inspirerende dame die hard werkt om anderen te helpen omarmen wellness en kracht in hun eigen leven. Ik hou van dat ze brengt een inclusieve, lichaam-positief, feministische, queer-vriendelijke filosofie in haar werk, dat is iets waarvan ik denk dat is hard nodig in de wereld van gezondheid en fitness. Ze heeft onlangs geplaatst over haar werk met haar vriend Brian, het en hoe het een jaar geleden dat hij rookte, dronk zwaar en aten wat. Nu, Brian eet ton groenten, werkt op de meeste dagen is – en dit is waar ik een pijnscheut van jaloezie – voor het uitvoeren van een zes-minuten mijl. LIEFDE.

Lacy was zo vriendelijk om enkele vragen te beantwoorden voor mijn blog over het gewichtheffen hielp haar met het herstellen van een eetstoornis, haar beslissing te omarmen een plantaardig dieet en waarom ze besloten te krijgen in health coaching.
1. Hoe zou je jezelf omschrijven en wat je doet?

Ik ben een gezondheids-en wellness coach en Super Sterkte Gezondheid. Kortom, de mensen tot mij komen als ze moeite hebben om zelfstandig aan hun gezondheid en voeding van de doelen, en ik helpen. Ik help klanten te breken doelen in haalbare stappen, bieden inzicht en advies, en fungeren als een cheer leader en een event coördinator (wat betekent dat als iemand het doel is om gelukkig te zijn met hun lichaam, ongeacht het gewicht, ik breken wat dat zou kunnen uitzien in het einde, en samen met de klant en ik kan achterhalen mini-stappen om te werken in de richting van dat doel.)

Ik werk met veel soorten mensen, maar mijn passies zijn samen met mensen die moeite hebben met hun lichaam, eetstoornissen en gevoel van eigenwaarde, het werken met atleten, werken met mensen die hulp willen gaan veganistisch, het werken met mensen die zijn getroffen met endometriose (dat ernstig wordt geholpen door een dieet waarbij geen gluten, suiker, cafeïne en alcohol) en het werken met mensen die zich identificeren als queer. Ik werk op de voedselproblematiek en de emoties die betrekking hebben op de tandem. Een cliënt beschreef me als een kruising tussen een voedingsdeskundige en een therapeut, die is niet helemaal accuraat (ik ben gecertificeerd als een health coach!) maar zinvol is.

2. U herstellende bent van een eetstoornis. Zou u het wel goed met praten een beetje over? Wanneer heb je eetstoornis beginnen? Wanneer heb je je realiseert dat je had?

Ik ben het helemaal goed met het praten over de eetstoornis spullen, altijd. Ik denk dat een van de dingen die mij ziek voor zo lang proberen was om het feit te verbergen van mezelf en anderen.

Mijn eetstoornis begon toen ik was 24, na een bijzonder moeilijk breken. Na mijn partner links ik had moeite met eten (slapen!) en mensen om me heen echt gevalideerd het daaruit voortvloeiende verlies van het gewicht-met inbegrip van mijn arts. Want ik voelde me zo ontzettend rot over mezelf, ik soort nam de complimenten en liep met hen. Verlies van het gewicht en voedsel beperking werd de enige dingen die echt gemaakt voel ik me goed over mezelf.

Ik realiseerde me dat ik had een eetstoornis, wanneer het verlies van het gewicht ging te ver en de mensen begonnen te confronteren mij. Mijn baas op de tijd en de decaan van de leerlingen op de school, ik was het bijwonen van beide geconfronteerd mij binnen een week, en ik realiseerde me dat ik had geen greep op mijn leven (ik had gedacht ik was gewoon "echt gezond" tot op dit punt). Ik was vrij zwaar depressief en ik was gegroeid ongelooflijk bang van de meeste voedingsmiddelen.

Ik ging naar herstel door de tijd ik was 25, maar het duurde drie jaar om daadwerkelijk te starten om zich goed te voelen. Eetstoornissen zijn zeer vindingrijk, ze kunnen het pop-up in verschillende manieren en veranderen in verschillende aspecten van hetzelfde ding. (Dat wil zeggen voor mij, mijn anorexia omgezet in boulimia, dan dwangmatig over doen gelden, dan is de chronische negatieve self-talk en lichaam haat voordat ik daadwerkelijk het gevoel dat ik had van een gezonde relatie met eten en mijn lichaam.) We leven in een cultuur die valideert nauwelijks verholen eetstoornis gedrag, en ik had echt helemaal scholen zelf om te herstellen. Het was een geweldige en onvergetelijke ervaring! Als dan niet te beperken of te gooien omhoog of ellipticizing zelf in de vergetelheid geraakt, besefte ik dat ik moest leren hoe het niet haat mezelf. Het was allemaal hill.

3. U krediet gewicht training bij u op het pad naar herstel. Wat was het over gewichtheffen dat veranderd je kijk op je lichaam en de manier waarop je waren op de behandeling?

Ben ik begonnen met krachttraining op het moment dat ik begon met lesgeven aan de middelbare school, en beide hebben een rol gespeeld bij mijn herstel. Met het onderwijs, ik wist dat ik die nodig zijn om een positieve invloed te hebben op mijn studenten. Met gewicht opleiding heb ik geleerd om na te denken over mijn lichaam in een geheel andere manier. Direct, fitness werd niet over zijn dun, maar over de sterk zijn. Ik ben van nature vrij goed op gewicht tillen, en het uitvoeren van hijs-en meer en meer en meer voelde ik me ongelooflijk. Mijn vooruitgang was voelbaar en meetbaar en ik genoten van het zien van dat. Ik had te kampen met een boulimia terugval toen ik begon met het hijsen en letterlijk van de dag trok ik mijn eerste gewicht, ik liet nooit weer. Ik weet, ik zou het niet kunnen voltooien van mijn werk uit, zonder brandstof, en die echt belangrijk voor me.

Voorspelbaar, hoe meer ik werd, hoe meer mijn lichaam veranderd. Ten eerste kreeg ik een eerlijk bedrag van gewicht en ik overwogen om te stoppen. Maar toen dacht ik bij mezelf: "ben ik echt van plan om iets wat ik excel op en dat hou ik gewoon kleiner worden?" Uiteraard is het antwoord had geen! Uitzoeken dat er iets was voor mij belangrijker dan de steeds veranderende quest te dun was een bevrijding. lacy-snack

4. Je omarmen een plantaardig/veganistische manier van eten. Hoe lang ben je al het eten op die manier? Wat heeft je geïnspireerd om te gaan op basis van planten?

Ik ging veganistisch toen ik 14 jaar oud was (voor mijn eetstoornis.) Ik denk dat veel mensen denken dat een plantaardig dieet met beperking, maar het is voor mij belangrijk om op te merken dat ik zijn veganistisch om ethische redenen sinds het begin. Ongeveer twee jaar geleden, ik heb eitjes in mijn dieet (zoals het eieren van kippen die ik kende, dus ik wist dat ze er niet waren behandeld wreed), want ik wilde meer eiwitten en granen en bonen waren niet verteren heel goed voor mij. Ik was (en ben nog steeds) blij dat ik koos om iets toe te voegen aan mijn dieet in plaats van het nemen van dingen weg, en ik denk dat er flexibiliteit was geweldig voor mijn mindset.

Uiteindelijk besloot ik dat dit echt was voor mij, en ben ik terug naar die manier van eten voor ongeveer een jaar en een half. (Ik dacht dat het weken en kiemen van bonen en granen wonderen doen, plus ik heb toegevoegd, Vega, vegan eiwit poeders aan mijn dieet te huisvesten mijn tillen.)

Sommige van mijn cliënten zijn veganistisch, wat eet Paleo, en sommige eten ergens tussen. Ik voel me het gelukkigst als ik ben gevoed door 100% planten, maar ik ben niet één van die preachy veganisten die er van uit gaat anderen zullen hetzelfde voelen.

5. Wat deed je besluiten om in health coaching? Was dat een natuurlijk uitvloeisel van hetzelfde verlangen dat deed je in het onderwijs? En wie is uw certificering door? Ik heb op de gezondheid van de coaching van het onderwijs. Kortom, ik leerde gezondheid en een heleboel andere dingen op de middelbare school en ik ging beseffen dat het ding dat me gepompt van dag tot dag aan het praten was over voeding, beweging en lichaamsbeeld. Sommige van mijn leerlingen vonden het geweldig, maar anderen waren helemaal vervelen. Ik dacht bij mezelf, "Wat als elke persoon werkte ik met diep geïnvesteerd in hun gezondheid?" Er was geen weg terug. Ik ben gecertificeerd door IIN (Instituut voor Integratieve Voeding) en ja, ik heb geleerd een ton. In feite hebben zij geschoold mijn kont op wat lijkt een miljoen dieet theorieën, en ook hoe een bedrijf uit de grond. In het verleden heb ik heel onzeker over mijn interesses en talenten en voelde me erg ongemakkelijk bij het idee om geld vraagt. Ik heb nu een soort van geleerd dat zeer specifieke mensen aangetrokken in de richting van mij en mijn boodschap van empowerment, en dat de meeste van hen zijn erg enthousiast om me te betalen naar hen te helpen. Mijn werk is het helpen te verbinden mensen om je sterk voelen, geweldig, en geweldig in hun lichaam. IIN me geholpen om te beseffen hoe waardevol dat is. 6. Hoe lang ben je al coaching nu? Hoe dingen werkte tot nu toe? Is er iets dat je verbaasd over coaching? Ik heb de coaching sinds Maart, maar officieel opende ik mijn praktijk op 11 juni. Zo ver is het echt geweldig. Ik denk dat het ding dat mij het meest verrast is hoe verschillend ook, elke klant gaat over het verwezenlijken van hun doelen. Sommige mensen zijn zo op de top van en gemotiveerd dat het letterlijk schokken mij! Anderen zijn erg traag en beschouwd worden in hun voortgang en beginnen bijna aarzelend. Ik weet het bespreken van voedsel en het lichaam spullen (vooral met mensen met een heel diep geworteld en langdurige problemen) kan het echt moeilijk en soms mensen wilt spreken via het maar letterlijk kan het gewoon niet. Ik heb zoveel sympathie voor die klanten, want dat is precies hoe ik was. Als ik naar mijn therapeuten office zo dankbaar te zijn er, maar het afsluiten en niet in staat om te praten. Ik zie dat in health coaching! — U kunt meer lezen van Lacy ‘ s werk bij de Super Kracht van de Gezondheid. Informatie over haar gezondheid coaching praktijk is beschikbaar op haar site. En natuurlijk, dankzij Lacy voor het nemen van de tijd om mijn vragen te beantwoorden.