‘Quorn kip korma’ recept

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Exercise Nutrition Recipe Quorn Chicken Dish Pieces Calorie Protein Lean Low Fat Diet Detox Tasty-2

Ingrediënten

Quorn Kip Korma

 • 1. 300g Quorn ‘Stukken Kip’.
 • 2. Een gele ui
 • 3. 1/2 Rode spaanse peper (ontpit)
 • 4. 2 teentjes Knoflook
 • 5. Een duim verse gember
 • 6. 2 kleine stengels Citroen-Gras
 • 7. 300 ml lichte Kokosmelk
 • 8. 10 cherrytomaatjes
 • 9. 1 eetlepel biologische tomatenpuree
 • 10. Verse korianderblaadjes,
 • 11. Een kalk – juiced
 • 12. Een groene peper
 • 13. 100 g van de baby erwten
 • 14. Een vleugje roze zout en zwarte peper naar seizoen naar smaak
 • 15. Twee eetlepels curry poeder
 • 16. 150g witte quinoa (droog gewicht)

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Exercise Nutrition Recipe Quorn Chicken Dish Pieces Calorie Protein Lean Low Fat Diet Detox Tasty-2

Vandaag, ben ik super enthousiast om aan te kondigen een samenwerking met Quorn, die hebben me gevraagd om een reeks smakelijke recepten op mijn blog met behulp van hun producten! Een Pescetarian mezelf (dat is een vis, maar geen vlees) ik heb eerder gekookt met hun vlees gratis gehakt in mijn recepten (meest recent HIER), ik heb altijd graag als een hoog-eiwit, laag-verzadigd vet bron van voeding – iets wat ik persoonlijk beschouw als een van de belangrijkste pijlers van een gezond dieet. Hun producten zorgen voor een regelmatig onderdeel van mijn wekelijkse boodschappen, dus ik was maar al te blij om met hen te werken aan dit project! Quorn sponsoren mij om te produceren deze gerechten met hun producten, en ik heb besloten om de uitdaging aan te gaan, te beginnen met deze gezonde ‘Quorn Kip Korma’ en dat is super snel en makkelijk te bereiden, en die smaakt volkomen heerlijke (als zeg ik het zelf)! Klik op verder lezen om de ‘waarom’ en ‘hoe’…

 

Instructies

Ik ben vaak gevraagd of, als een pescetarian, ik ben in staat om genoeg eiwitten in mijn dieet. Ik vind het niet erg vlees, en je kan zelfs gezien het oneven vlees recept op mijn blog. Maar met een stof, ik heb altijd de bron van hoogwaardige producten. Ja ik kan mijn eiwitten uit peulvruchten en vis, maar je kan het gewoon niet maken een goede Bolognaise met schelvis! Jaren geleden, toen ik opgroeide in Zweden, mijn Mama ontdekte de Quorn merk en het is een vast onderdeel van mijn dieet sinds hoewel ik kook mijn eigen maaltijden van deze dagen! Quorn is, aantoonbaar, een gezonde bron van eiwitten van hoge kwaliteit* en tegelijkertijd zeer laag in verzadigd vet, waarvan ik denk dat is ideaal als je het nastreven van een gezonde levensstijl.

Hieronder vindt u mijn ‘Quorn Kip Korma’ recept! Of u nu een groente of niet, het is de moeite waard om het te proberen, want het is zo vol in de smaak, maar toch gezond tegelijk! Ik heb ook het vervangen van de witte rijst component met witte quinoa, zodat de carb component is een beetje complexer!

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Exercise Nutrition Recipe Quorn Chicken Dish Pieces Calorie Protein Lean Low Fat Diet Detox Tasty-3

INGREDIËNTEN (2)
1. 300g Quorn ‘Stukken Kip’.
2. Een gele ui
3. 1/2 Rode spaanse peper (ontpit)
4. 2 teentjes Knoflook
5. Een duim verse gember
6. 2 kleine stengels Citroen-Gras
7. 300 ml lichte Kokosmelk
8. 10 cherrytomaatjes
9. 1 eetlepel biologische tomatenpuree
10. Verse korianderblaadjes,
11. Een kalk – juiced
12. Een groene peper
13. 100 g van de baby erwten
14. Een vleugje roze zout en zwarte peper naar seizoen naar smaak
15. Twee eetlepels curry poeder
16. 150g witte quinoa (droog gewicht)

HOE
1. Begin met fijn snij de ui, en vervolgens te bakken (olijfolie) op middelhoog vuur in een grote pan tot ze zacht zijn.
2. Voeg de fijngehakte pepers, knoflook, gember en sereh toe en bak nog een paar minuten.
3. Voeg een eetlepel tomatenpuree en wat gehakte tomaten, de kerriepoeder en ten slotte de Quorn Stukjes Kip.
4 voeg Tenslotte de kokosmelk en laat het geheel sudderen voor ongeveer 7-10 minuten.
5. Voor het serveren voeg je de groenten naar keuze – paprika ‘ s en baby erwten voor mij.
6. Dien op in een diepe kom met wat gekookte quinoa, verse koriander en limoen.
7. Bon ap!

Fitness On Toast Faya Blog Girl Healthy Exercise Nutrition Recipe Quorn Chicken Dish Pieces Calorie Protein Lean Low Fat Diet Detox Tasty