Race verslag: paradise coast international triathlon

Twee weken na een wedstrijd en ik eindelijk eens aan het schrijven van de race report. Ugh, ik ben de slechtste blogger ever. Sorry, y ‘ all. De eerste was het gewoon dat mijn capaciteit voor verantwoordelijkheid (TM Overdrijving en een Half) werden overschreden, wat gebeurt ongeveer een keer per week of zo, maar toen was het nog verergerd door mijn zwakke immuunsysteem, die besloten over te geven aan de ziektekiemen en diverse funk die alles maar lagen mijn kantoor en laat ze in maart recht in mijn sinussen en maken zich thuis in mijn mucuous membranen. De enige manier waarop ik kon gaan met het leven te nemen geneesmiddel dat de letters "PM" ergens in de naam en rol mezelf in een bal op de bank tijdens het kijken naar de uren van mijn favoriete films.

Nu is alles weer goed! En dus laat ik dit verslagje uit de weg, zodat ik kan gaan schrijven over een aantal andere dingen, dat is het bezetten van mijn hersenen de ruimte laat.

Waarschuwing, deze race report of andere manier omgezet in een novelle, dus mijn gevoelens geen pijn doen als je het overslaan van deze post. Ik weet gewoon niet hoe het te schrijven korte. Het spijt me.

Toen ging ik in deze race was met twee doelpunten in het achterhoofd. De eerste was een tijd doel van het breken van drie uur, maar ik voel me altijd een beetje ongemakkelijk over het bedrijf zelf vast aan een termijn doel als het gaat om de triatlon door omstandigheden kan een groot verschil maken. Als de fiets natuurlijk is winderig, het kan echt je vertragen, hoe aero uw get-up kan worden. (En dan is er ook nog het feit dat triathlon race bestuur nog niet leek te begrijpen dat de getallen eigenlijk betekenissen, en dat als je zegt dat een fiets been gaat om tien kilometer, de mensen zullen verwachten dat het tien kilometer, niet de negen en een kwart mijl. Maar ik dwaal af.) Dus ik had die tijd doel, maar ik was niet al te zeer aan gehecht.

Mijn echte doel was bijna volledig intern gekalibreerd. Ik wilde in staat zijn om de race hard en je sterk te voelen terwijl hij weet dat ik aan het doen was het beste wat ik kon doen. Het is een soort van een wazig, niet kwantificeerbaar doel, maar het was het beste wat ik kon verwoorden voor mezelf.

De race werd gehouden op Sugden Park in Napels, dat is echt een mooi park rondom een klein zoetwatermeer. Het meer is populair voor waterskiën en zeilen, en zoals ik later ontdekte, het is ook de plaats waar lokale agentschappen van de wetshandhaving het trainen van hun duik teams. De race directeur vertelde me dat dit de dag ervoor, terwijl Brian was het testen van het water en het krijgen van wat extra zwemmen tijd (Ironman training, je weet hoe dat gaat). Ik had nog nooit gezwommen in een meer voor en ik probeerde de dingen te voelen een beetje, dus ik had een idee van wat ik begon, dus ben ik begonnen met het stellen van enkele vragen. Hij vertelde me dat de plaatselijke afdeling van de politie zonk een bus en een auto in het midden van het meer en wees op een paar boeien die gemarkeerd hun locaties. Hij vertelde me dat het meer was ongeveer 75 meter diep op sommige plaatsen. En dan is Brian uit het water kwam en vertelde me dat het raar was, want het was al donker, en dat de bodem een soort van afgezet op een paar meter van de kust. "Maar het is mooi en warm,’ zei hij, in een vergeefse poging om mij geruststellen.

Moet ik echt niet hebben gevraagd over een van deze. In plaats daarvan, voor de rest van de avond bleef ik stel mezelf zwemmen over een pitch black abyss en freaking out. Slapen was al een ruwe propositie dankzij de hotel kamer lawaaierige airco en de dronken de gasten van het hotel krijgen in gevechten buiten, maar mijn hersenen weigeren mee te werken. Ik legde in bed met mijn ogen dicht, te wachten om af te drijven, en als dan de slaap uiteindelijk kwam te krijgen, mijn hersenen zou de kreet "PITCH BLACK ABYSS ZOMG!" en ik zou wakker in een staat van wanhopige angst, met mijn hart bonken zelf dom tegen mijn ribbenkast.

Ik denk dat ik over een totaal van veertig zeven minuten van de slaap die nacht.

Dit was dus de toestand was ik in als we onszelf aan het park is de volgende ochtend. Ik kon niet zelf eten meer dan een paar pakjes instant havermout en een hard gekookt ei, ik was oververmoeid en breed wakker en ik was zo bang van dat meer. Ik kon niet eens verwoorden wat me bang zo veel over, behalve dan dat het was diep en donker. Ik heb geprobeerd om intellectualize de angst weg te nemen met een lijst van de positieve: geen zout water, geen surf en GEEN KWALLEN. Maar er is iets over een diep, donker meer opvalt in een bijna oer-angst in de mensen, en mijn kleine hersenen was geen match voor deze DNA-gecodeerde angst die waarschijnlijk teruggaat tot in de dagen wanneer de mens zou werken, naast de kuddes mastadons.

Het was tijd om onze warming-up te zwemmen, en dus trok ik mijn pet en bril op en knipten mijn weg in het water. Als ik dichterbij kwam, realiseerde ik me dat ik aan het maken was exact hetzelfde, huilende geluid dat mijn greyhound Evan maakt om 2 uur toen hij naar de badkamer. Ik voelde me zo beschaamd over mezelf omdat het zo een complete en totale watje, dus ik zei: "fuck it" en de duif in.

Brian had gelijk, het was donker en raar, helemaal niet zoals zwemmen in de Golf, maar het water was ook echt warm en rustig. Als ik zwom, zag ik dat de duisternis was eigenlijk aan het doen is me een stevige, want het betekende dat ik geen idee had hoe diep het was. Het kan zijn zeven voeten, kan het zijn zeventig voeten, het was mij om het even. In feite, de duisternis kon ik na te denken over niets anders dan zwemmen.

Er waren slechts ongeveer zestig mensen concurrerende, van wie de meesten waren mannen, dus we waren samengevoegd in één massa start nam af, terwijl de lucht was nog steeds donker in dat roze ochtendgloren manier, De eerste mass start was een beetje ruw, maar ik was niet geïnteresseerd in ze te mengen met alle dudes, dus ik vond een plek die was duidelijk van iedereen, en begon te zwemmen, met Brian opstellen van me af. We hebben zowel aan het lezen over de Totale Onderdompeling stijl van zwemmen, waar ik van hou want het is al over zweefvliegen efficiënt door het water, en zo snel, ik vond mezelf doen een glad freestyle dat voelde mij sterk en solide. Af en toe zou ik een flits van het verlaten van de bus onder ons of de alligators die waren het meest waarschijnlijk hangen aan de rand van het meer, maar ze werden al snel gewist door het gevoel van zweven bijna gewichtloos in de duisternis, dat vond ik vreemd aangenaam.

Het zwemmen ging goed – goed, afgezien van het feit dat het boeien waren zo ver uit elkaar geplaatst dat moest ik vaak aan watertrappelen, en hef mijn bril zodat ik ze kon zien – totdat we waren ongeveer twee-derde van de weg rond het meer, toen ik werd opgeschrikt uit mijn swimnosis (zwemmen + hypnose) door een scherpe schop aan het borstbeen. "Wat in de werkelijke fuck?" Ik gesputterde. Ik keek omhoog en zag een oudere vrouw in een roze trui zwemmen recht voor me. Ik heb geprobeerd om te zwemmen in het verleden haar, maar ze schopte me weer. Ze was helemaal over de plaats en ik had geen zin om achter te blijven met haar, dus ging ik binnen en begon te sprinten om helder te krijgen van haar. Tegen de tijd dat ik eindelijk geslaagd voor haar had ik alleen nog maar twee meer boeien te gaan, dus ik begon te zwemmen zelfs harder, eindelijk uit het water met een tijd van 36 minuten. (Niet slecht voor iemand die bijna in tranen zijn voor het zwemmen.)

Ik liep in de overgang, sloeg een Gu, pakte mijn fiets en ging op weg op de fiets natuurlijk. Een deel van het mtb-parcours bracht ons op de Tamiami Trail, dat is niet in Tampa, noch in Miami, noch een spoor. (Bespreek.) De politie, die deed het uitstekend traffic control, stuurde ons door twee chique behuizing ontwikkelingen, zowel van deze faux-Euro thema ‘ s, dat leek dus een voorbeeld van een stuk dat ik niet graag over nieuwe Florida. De gemeenschappen waren perfect mooi en goed onderhouden, maar Florida ‘ s wetlands zijn ingevuld en verharde over te maken voor honderden van deze gemeenschappen (evenals golfbanen, strip malls en winkelcentra) en het is dus moeilijk voor mij om te genieten van hen op een heel oppervlakkig niveau zonder te denken aan alle problemen die langs komen met hen. Maar ik dwaal af.

De cursus was erg technisch van aard, met veel harde bochten en U-bochten, en sinds ik ben niet bekwaam op mijn tri bike, bracht ik mijn racefiets in de plaats. Ik was blij dat ik die beslissing genomen, want ik ben zo comfortabel op mijn fiets, dat ik was in staat om te navigeren door al deze draait met een paar problemen. Ik heb gedropt door een paar jongens die kwam van achter (dat was vervelend voor mij, want het betekende dat ik moest outswam hen, maar wat), en omdat er zo weinig deelnemers in de race, ik had een paar stukken waar ik was alleen voor de mijl in een tijd, dat kan echt moeilijk zijn wanneer u probeert om zich te duwen. Voor het grootste deel, hoewel ik een goed gevoel over de manier waarop ik behandeld de fiets been. Zou ik echt hard gewerkt aan het verbeteren van mijn fiets fitness en ik voelde het zien. Mijn tijd op de fiets was 1:19, die brak aan 17.75 mph. Niet slecht voor een racefiets met toeclips.

Ik liep terug naar de overgang, sloeg mijn laatste Gu, viel van mijn fiets af en pakte een fles water. De zon kwam op en het was al warm, dus ik was dankbaar voor de extra hydratatie. Het loopparcours was een dubbele lus bracht ons rond het meer, met een kleine uitloper rond een tweede vijver. Een water-stop was opgericht op de kruising met het spoor, zodat lopers voorbij zou het vier keer in de loop van de 10K, maar wanneer het buiten warm is, ik heb graag extra water bij me, just in case.

Meteen was ik in staat om te raken van een vrij goed tempo, met minimale been gekte na het afstappen van de fiets. Vrijwel meteen pakte ik uit een heleboel lopers, waaronder een aantal jonge, fit uitziende kerels die waren schuifelen behoorlijk slecht. Ik, aan de andere kant, voelde me net zo fris als de spreekwoordelijke daisy. Als ik op het water te stoppen en de meisjes daar zei dat ze was weggelopen uit het water en had alleen warm Powerade, ik was als, "Oh goed, blij dat ik een fles water bij me!" Uiteraard is dit niet goed was en hij zoog het voor iedereen anders, maar ik maakte gebruik van de situatie om een handvol mensen die hadden afgeremd tot een wandeling. Gelukkig hadden ze verse koude flessen water op de 5K mark, dus ik pakte een en draaiende gehouden.

Als ik op mijn manier gemaakt door de vierde mijl, zag ik verderop de roze trui van de vrouw die had schopte me tijdens het zwemmen. Mijn hele wereld verkleind tot de grootte en de vorm van haar roze trui. Ik besefte dat ik een kans om wraak te nemen! Dus pakte ik mijn tempo ooit zo iets, en sloot de kloof tussen ons. Als ik dichterbij kwam zag ik een Ironman tatoeage op haar kuit. Ik had het vermoeden dat ze was een badass concurrent gebaseerd op de manier waarop ze aan het zwemmen was, maar de tattoo bevestigd voor mij. Het bevestigde ook dat ik echt, echt nodig is om haar te verslaan.

Dus legde ik mijn hoofd naar beneden en is geslaagd voor haar.

Alles was goed tot in de vijfde meter, toen ik begon te voelen van deze hot spots over mijn voeten. Het was een lange tijd geleden dat ik zou blaren tijdens een race, dankzij het koraal rif van callouses ik heb opgebouwd in de afgelopen jaren, maar ik gok dat mijn natte sokken waren niet doet mij een gunst. Ik doorbijten mijn tanden en veranderde mijn pas, maar de blaren te veel pijn doen, en ik remde voor een wandeling dus kon ik neem een slok water. Toen keek ik over mijn schouder, en die heb ik zien komen achter me, maar ROZE IRONMAN VROUW.

Ik begon weer te lopen. De hel met mijn pijnlijke voeten. Voeten te genezen, maar trots niet! En wat is een beetje de pijn onder duursporters? Het is net zoiets als de toegangsprijs voor onze club van de gekken. Je kan niet hangen, tenzij je bereid bent om te lijden.

Gelukkig is de laatste kilometers van de wedstrijd werd er op een stuk van de trail was, met schaduw en licht glooiende, en dus kon ik slechts gebonden mijn weg door de rest van de 10K en over de finish, waar ik prompt liep in een cluster van paramedici voorbereiden wiel een andere triatleet uit de goot afwerking. (Brian vertelde me dat hij zag dat de man instorten, nauwelijks bewust. Later werd hij ingelicht door een race vrijwilliger die de man heeft een gewoonte van het duwen zelf zo erg dat hij medische hulp nodig heeft bij het einde van de wedstrijden. Ik kan niet begrijpen waarom iemand zou er een gewoonte van dat. Het ziet er vreselijk uit, te vermijden, en ook vreselijk duur. Ambulance ritten zijn niet goedkoop!) Ik liep mijn 10K in 52 minuten, voor een totale tijd van 2:52:48. Ik brak mijn drie uur per dag mark, en ik was ook slechts zeven minuten langzamer dan de St. Anthony ‘ s, die, door de manier, gezwommen, dat was maar half zo lang. In alle, ik was heel erg blij met mijn prestaties.

Uiteindelijk heb ik die in de eerste in mijn leeftijdscategorie (maar ik was ook de enige in mijn leeftijd groep – shhh niet verder vertellen) en het verdienen van mij een leuke degustatieglas. Ik gebruikte het drinken van rode wijn, zittend in mijn lavendel geurende en epsom zout bad later op de avond. Ik kwam ook in de vierde vrouw totaal, waarvan ik dacht dat was vrij zoet. En ROZE IRONMAN VROUW? Ze werd vijfde overall en eerste in haar leeftijdscategorie. Toen ging ze naar haar vordering degustatieglas, ik juichte luid voor haar, die blijkbaar nam haar bij verrassing. Ik had zo verdiept in mijn kleine drama met haar, dat ik bijna vergat dat het geheel eenzijdig, en dat ze had waarschijnlijk geen idee wie ik was. Zelfs zo, zonder haar zou ik niet hebben gedaan, zo goed als ik dat deed, en ik was blij om te juichen voor haar, zo raar als het zou zijn geweest.

Het is ongeveer twee weken na de race en ik heb het nemen van het gemakkelijk sindsdien. Ik ging voor een fietstocht van gisteren, de eerste keer dat ik zou gegaan voor één zonder een specifieke tijd of afstand in het achterhoofd. Afgelopen weekend heb ik gezwommen in de golf, gewoon omdat ik dat wilde. Het is een leuke herinnering aan de genoegens van fysieke activiteit die is niet zo goal-driven. Ik ga genieten van deze paar dagen, want voor ik het weet, is het tijd om te beginnen met de marathon training en ik kom terug in het heetst van de training nogmaals.