Roddelbladen maken mij sterft een beetje van binnen

*zucht*

Voordat we beginnen met een bekentenis:

Ik lees in de roddelbladen. Ik ben niet trots op, maar soms als ik op de cardio-apparaten op de sportschool, en ik zal niet liegen, cardio-apparaten kan worden BO-RING – ik heb iets nodig om me afleiden van mijn verveling. Iets glanzend, vol foto ‘ s…iets dat niet fiscale mijn hersenen te veel.

Voer voor de roddelbladen, de remedie voor alles wat scheelt het vervelen, bezwete dame op de hometrainer.

Maar ik kan alleen mezelf verliezen zo lang in de foto ‘ s van "Glee" sterren op de set in New York en Katie Holmes en haar Amerikaanse Pop…eh, ik bedoel, haar dochter, voordat ik over de visuele equivalent van een klap in het gezicht – die ellendige verhalen over lady beroemdheden en hun verschillende dieet en oefening routines. Het is net als met een "Being John Malkovich" ervaring, maar in plaats van te worden meegezogen in de heerlijk gestoorde brein van John Malkovich, de wind in het hoofd van iemand die worstelt met een eetstoornis.

En dan, omdat het niet genoeg om gewoon te praten over Jennifer Hudson ‘ s dieet of Sara Rue gewichtsverlies, soms is de tabloid-editors heap een dampende stapel van het oordeel op de top van deze vrouwen. Als je kijkt te mager, het is tijd voor een eetstoornis te kijken! Als je kijkt een beetje pudgy, de baby bump horloge! (Ik zag onlangs een kop in die Fergie van de Black Eyed Peas zei dat ze niet zwanger is, ze vond het gewoon leuk taco ‘ s. Allereerst HALLO ZIEL ZUSTER, en ten tweede, dat waardig is de ruimte in een krant? Tijdens een recessie en een oorlog en god weet wat nog meer? Serieus?) Dat soort onderzoek is al erg genoeg, maar dan vergroten door een miljoen, dat is ongeveer hoeveel supermarkt gangpaden en artsenpraktijken deze tijdschriften toon in, en het is een wonder dat iedereen wil beroemd worden. (En dan natuurlijk voel ik me klote over mezelf, voor deelname, zelfs met tangentiale, in dit ouroboros of fame-brandstof schepping en vernietiging.)

Maar soms zie ik de artikelen die op een of andere manier te onderscheiden boven de oceaan van banale idiotie over deze ster is het verlies van het gewicht of dat star ‘ s de minder-dan-perfecte bikini lichaam, verhalen die brengen dergelijke verwrongen ideeën van een goede gezondheid en fitness, die mijn hersenen praktisch kortsluiting bij de aanblik van hen. Zelfs als die verhalen bestaan van iets meer dan een drive-by-zorg-trollen, als ze ogenschijnlijk over het roepen van slechte praktijken, ze nog steeds niet de moeite om de lezer te voorzien van goede informatie om tegenwicht tegen alle onzin.

(Echt, ik zou verwachten dat meer van publicaties die regelmatig onderwerpt u zich aan de voorzijde van Tracy Anderson, die ik onderhoud is het ergste wat gebeuren aan het Amerikaanse fitness-industrie sinds Olestra? Of misschien omdat ooit?)

Bijvoorbeeld, ik lees een artikel over Leann Rimes, en hoe ze credits haar recente verlies van het gewicht uit te werken en uit twee keer per dag, zeven dagen per week. Ze ontkende dat ze had een soort van oefening stoornis, zeggen in plaats van ze hield van de manier oefening maakt haar voelen. Ik heb geen idee of ze heeft een oefening stoornis, omdat ik niet van haar huisarts of haar therapeut, maar ik weet wel dat, zo ontzagwekkend als oefening kan worden en zo veel als ik hou van deze oefening is waardeloos zonder rust.

Rust is een essentieel onderdeel van een fitness-routine, want het geeft je lichaam de kans om te herstellen en herbouwen. Bijvoorbeeld, wanneer u met gewichten, je bent in principe het toebrengen van kleine microtears op uw spieren. Ik weet het, dat klinkt freaky en slecht, maar het is eigenlijk wat geeft je lichaam de kans om te breien zelf terug samen, en deze keer sterker en beter dan voorheen. Maar als je de trein dezelfde delen van het lichaam elke dag, uw lichaam niet de kans krijgt om te genezen, en je vindt jezelf het nemen van de express trein naar Letsel-ville, bevolking.

Plus, als je nooit een pauze nemen en op te laden, je bent gewoon de vraag het universum om u te helpen bij het branden van een dergelijke kolossale schaal, dat zult u zelf ervaren op een laag niveau PTSS wanneer u zo veel als kijken naar een paar gymschoenen.

En dan deze ochtend zag ik nog een artikel over Heidi Montag, waarin ze opschepte dat had ze werkte vijftien uur per dag voor twee maanden voor te bereiden op een pool party. Afgezien van de mind-bendingly saaie karakter van deze verklaring, het moet gezegd worden dat niemand – zelfs niet een professioneel atleet – behoeften uit te werken vijftien uur per dag. De hel, als je niet een pro-atleet (of u niet in training voor een marathon of Ironman of iets) en u werkt niet meer dan een uur per dag meerdere keren per week, UR DOIN HET RONG. Kijk omhoog "high intensity interval training" en ga terugwinnen van uw leven buiten de sportschool.

Ik heb te geven props aan ten minste één persoon die het goed doet – Britney Spears’ trainer. Onlangs heeft hij legde haar training en dieet routine, die bestaat uit 30 minuten cardio en 30 minuten van het gewicht, in combinatie met meerdere kleine maaltijden die zwaar op groenten en mager vlees, en volkoren granen. Viel ik bijna van mijn fiets na te lezen, maar deze keer was omdat ik was geschokt, ik had eigenlijk iets gelezen verantwoord en gezond. Hoe triest dat dergelijke kwaliteit van de informatie is zo zeldzaam in tijdschriften die gelezen worden door zo veel vrouwen.