Runner ‘ s gezicht: wanneer de schoonheid cultuur krijgt stom

Als u volgen de trends in make-up helemaal niet, je weet dat de laatste tijd het grote ding is, het de contouren aangeven. De contouren aangeven waar je eigenlijk gebruik maken van make-up die zowel lichter en donkerder is dan je huidskleur te geven de illusie van meer gedefinieerd jukbeenderen en dingen zoals dat. De contouren aangeven van is geweest rond voor een tijdje, maar ik verwijt de Kardashians voor het gezicht dat we met rasse schreden Piek Contour.

Hoe dan ook, ik heb niet echt gekregen aan boord met de contouren aangeven van, want ik heb echt sterk, gedefinieerde functies en dus ik zie niet het punt in het maken van hen zelfs MEER gedefinieerd. Dit is vooral het geval in de paar jaar sinds ik pakte de intensiteit in mijn opleiding en ook een verbetering van de kwaliteit van mijn dieet. Ik zou niet zeggen dat ik het skelet, maar ik heb zeker leunde uit tot het punt dat mijn reeds uitgesproken bone is nu eigenlijk een gigantische set van de jukbeenderen deze dagen, zodat het de contouren aangeven lijkt vrij veel op de achtergrond.

Dus stel je voor mijn amusement als ik lees een artikel over het ontleden van de schoonheid gesel bekend als "runner’ s gezicht." Runner ‘ s gezicht is in feite de "graatmager, het skelet kijk je als je voor de lol of geschiktheid," een vreselijke aandoening die kan gemakkelijk worden behandeld door middel van injectables zoals "fillers met hyaluronzuur," die gelukkig voor diegenen van ons die met het besteedbaar inkomen kan worden verkregen bij uw vriendelijke lokale plastisch chirurg kantoor.

Om samen te vatten:

 • Vrouwen moeten oefeningen doen om mager;
 • Toen we krijgen skinny en dus gaan kijken "mager" we moeten injecteren shit in onze gezichten te mollig ze weer;
 • Dan moeten we mengsel bruin poeder op onze vers ingespoten gezichten zodat we terug kunnen gaan naar op zoek "mager".
 • Of, u zou gewoon net als mij en Tracy bij Fit is een Feministische Kwestie en niet give a fuck.

  Ik vind het het meest frustrerend over dit is hoe het illustreert duidelijk de dom, tegenstrijdige manieren waarop al deze schoonheid normen zich manifesteren. Als de normen kan zelfs niet consistent zijn in hun eisen. Het is eigenlijk gewoon "je zuigen, dus kopen onze shit en misschien kan je zuigen een beetje minder!"

  Kijk, ik geniet van schoonheid producten en ik denk dat make-up is leuk. Iedereen die vrienden met mij weet dit. Ik heb niet het bereiken van VIB status bij Sephora door een ongeval, oké? Maar ik weet ook dat het veel gaat op in de wereld van de schoonheid is in principe de promotie van een zeer specifieke soort van jeugdige, Eurocentrische, upper-class esthetiek die de meeste van ons niet kunnen bereiken zonder een investering van tijd, aandacht en geld. Wordt in beauty en make-up en huidverzorging kan leuk zijn, maar als je kritiekloos accepteren van ieder afzonderlijk bericht sloeg de weg, het kan ook echt fucking frustrerend.

  Ik heb ook een groot probleem met deze verwachting, dat het belangrijkste wat een vrouw kan doen, is het cultiveren van haar verschijning, zodat ze realiseert dat esthetische, zelfs als dat betekent dat het beknotten van haar deelname in de activiteiten die haar leven. Deze verwachting is er met de impliciete verstande dat die het belangrijkste is in het leven van een vrouw is niet de vrouw zelf, maar alle mensen die kijken naar haar. Damn straight, ik heb een probleem met dat.

  Ik heb niet echt de behoefte voelen om het geld dat ik heel hard werken om te verdienen en het naar een plastisch chirurg, zodat ze vullen mijn gezicht vol van god weet wat dat zal waarschijnlijk laat me gewoon op zoek vaag plasticine toch. Ik ben het zeker niet over te stoppen, dat is zeker.

  Ik heb eigenlijk net als mijn runner ‘ s gezicht. Ik heb runner ‘ s gezicht, want ik heb erg hard gewerkt om de beste atleet die ik eventueel kan worden. Ik ben gezond en ik ben sterk en ik ben snel. Wanneer ik, ik voel me als een goddamned cheetah. Een beetje afgrijselijk zwart gat in de wangen, zou ik u eraan herinneren, is ook wenselijk geacht, zoals blijkt uit alle fucking contouren kits nu beschikbaar – is een zeer, zeer kleine prijs om te betalen voor de diepe existentiële genoegens die ik krijg wanneer ik de lace-up van een paar schoenen en een pond mijl in de vroege ochtend uren voor werken.

  Voor wat het waard is, ik ben helemaal over het dragen van zonnebrandcrème en sunblock, dat zal ik toegeven, is gedeeltelijk uit ijdelheid en deels omdat ik probeer te doen wat ik kan om mijn limiet risico van kanker van de huid, dat is een zeer reële bezorgdheid zien alsof ik een endurance atleet die woont in één van de zon-iest staten in de Verenigde Staten. Maar alle shit over injectables en fillers en wat heb je? Ik zal het doorgeven, bedankt. Ik heb liever gebruik dat geld voor een nieuwe race-kit of een paar loopschoenen.

  Oke, rant gesloten.