Seksuele intimidatie op straat als gewicht-verlies van motivatie? ik denk het niet

Wordt lastiggevallen op straat heeft mij gemotiveerd om veel veranderingen in mijn gedrag. Hier is een korte, maar daarom niet limitatieve lijst van de dingen die ik gemotiveerd om door te worden lastig gevallen op straat:

  • Droeg baggier kleding, te beginnen toen ik ongeveer elf jaar oud en een vrachtwagen vol mannen floot naar me toen ik naar de middelbare.
  • Geluisterd naar een hoofdtelefoon, terwijl rond te wandelen of te hardlopen (en nu, tijdens het fietsen*), het idee is dat als ik kan het niet horen van de pesterijen, het gebeurt niet.
  • Gespiegeld uit een auto vol met tieners, dan nodigde hen uit tot daden van ontucht op zichzelf nadat ze vertelde me dat ze dat ook zou willen "neuk die kont." (Toen ik vertelde mijn ex-man over, hij berispte me voor "unladylike," die vertelt u alles wat u moet weten over zijn visie op de verhoudingen tussen de seksen.)
  • Staarde recht vooruit en deed alsof ik niet hoor de geluiden van de auto ‘ s die reden in het verleden.
  • Geleerd om het te spelen uit wanneer het gebeurt terwijl ik wandelen met de mannen in mijn leven (mijn nu-man, en zelfs een keer mijn vader).

Ik heb ook al gemotiveerd zijn om te ontwikkelen in de buurt van heldhaftige niveaus van zelf-controle. Onlangs, toen ik ging voor een run in het centrum van Miami en liep langs een groepje oudere mannen, van wie één gemaakt raar leering kissy geluiden om mij, ik moest me inhouden van het draaien rond, draaien terug, grijpen de handgrepen van zijn rolstoel, en gooit hem op de grond. Ik deed dit niet omdat, in tegenstelling tot de oude man in de rolstoel, ik ben niet een lul. Maar man, hoe ik het wilde.

Maar in mijn twee-plus decennia van het leven als een harassable persoon, ik moet zeggen dat het niet een keer heb ik ooit geïnspireerd:

  • Gewicht verliezen.

Maar volgens een recent artikel van de Daily Mail, met meer dan een kwart van de mensen is onderzocht in een recente poll over gewichtsverlies zei een "wolf whistle" zou genoeg zijn om ze op het spoor van hun dieet en lichaamsbeweging. Het artikel begint met deze zin:

We kunnen tut en glimlach en fluister obsceniteiten onder onze adem in als mannen wolf-fluiten in onze richting – maar stiekem houden we van.

Meer dan de helft van de vrouwen zeggen dat ze willen graag op het ontvangende einde van een, en dat bijna een derde van de vrouwelijke dieters zeggen wordt aangevuld in die meeste felle manieren is één van de grootste drijfveren om te verliezen van meer gewicht.

Waar kan ik alleen maar zeggen: Echt? Wie zijn deze vrouwen? De meeste van de vrouwen die ik ken zijn verstorven als willekeurige mensen op straat opmerkingen over hun lichaam en uiterlijk. Ik persoonlijk twijfelt tussen moorddadige woede en schaamte bij het overkomt mij. Het is niet een kwestie van het niet waarderen van complimenten, die de verdedigers van de wolf whistle zal proberen te zeggen. Integendeel – ik heb op het ontvangende einde van complimenten betaald door vreemden voor en ik enorm gewaardeerd. Het is het gevoel dat ik al aan herinnerd dat, ongeacht wat ik aan het doen ben op het moment, wat het belangrijkste is om de willekeurige jongens rond mij is dat ik beschouwd als seksueel aantrekkelijk te maken, en dat ik moet dankbaar zijn voor deze kennis.

Uiteindelijk, hoewel, ik vraag het idee dat mannen die het maken van willekeurige uitspraken naar vrouwen op straat over hun fuckability zijn per se te doen om te tonen waardering voor de vrouw en haar schoonheid. Check out deze reactie van de Daily Mail:

Als een vrouw draagt suggestief of anderszins provocerende kleding, ik vind het niet moeilijk om haar te laten weten dat ze stimulerend. Mijn suggestie: als een vrouw niet wil suggestieve voorschotten voor mannen kleden. Laat het niet allemaal hangen.

De reageerder niet schelen hoe je het maakt de vrouw voelen. Wat het belangrijkst is, dat zijn ongewenste bewogen een beetje en hij moest ervoor zorgen dat ze het wist, omdat de status van zijn rommel is de meest belangrijke ding in de hele wereld! (En ook dat hij legt de verantwoordelijkheid bij de vrouw voor zijn eigen gedrag. Manier om te laten zien uw vermogen als de zogenaamde sterkere geslacht zijn er, bro.)

Het idee van "seksuele intimidatie op straat als compliment" is een pervasieve één die eigenlijk niet opgaan in de werkelijkheid. Een volwassen man vertellen van een 11-jarige meisje dat ze heeft een mooie kont is geen compliment. Geen van beide is een groep van jongens die zich in homosocial binding door het vertellen van een vrouw op straat die ze willen haar in de kont. En wat te denken van diegenen van ons die hebben gereageerd met de woede van de zogenaamde "complimenten," alleen om te horen wat koude teven en sletten zijn wij? Of degenen van ons die niet eens de complimenten, maar die in plaats daarvan krijg lastiggevallen voor vet, voor visueel queer, voor het niet naleven van de juiste richtlijnen van vrouwelijkheid? Worden ze aangevuld te worden?

En wat te denken van het feit dat het moeilijk te onderscheiden wanneer een reactie is gewoon een reactie of wanneer het is eigenlijk een bedreiging? Hoe moeten we naar het plein van een cultuur, dat legt een enorme hoeveelheid van de verantwoordelijkheid voor het voorkomen van verkrachting en aanranding op onze schouders met het idee dat we worden verondersteld te zijn totaal naar beneden met een willekeurige man op straat aangeeft dat hij wil fuck ons? Als we reageren met woede, we zijn teven. Als we niets doen, moeten we het graag. En als de willekeurige mens aanvallen van ons, dan is het onze schuld niet weg te lopen.

En wat doet een van deze te maken hebben met het verlies van het gewicht? Als dit was echt het beste middel om succesvol dieet dat deze vrouwen voelde dat het zou zijn, zouden ze niet succesvol zijn om hun doelen te bereiken door nu? Ieder onderzoek heb ik gekeken naar het percentage van vrouwen die hebben gemeld te worden lastig gevallen op straat in tussen 80-99%. Zijn de vrouwen in het Verenigd Koninkrijk de uitschieters in dit verband, in het bijzonder de vrouwen in het Verenigd Koninkrijk die op dieet?

Of misschien – heel misschien – we moeten overwegen dat de afwikkeling van een gevoel van eigenwaarde op je waard als een fucktoy in de ogen van anderen is een beladen spel met alleen de meest efemere van beloningen, en dat men wellicht beter geschikt om te zoeken naar het gevoel van eigenwaarde op een manier die is gebaseerd op de inherente waarde als mens en niet op hun vermogen om te inspireren lompe gedrag van vreemden? Gewoon een gedachte.

Mannen die lastigvallen van vrouwen op straat niet tonen hun waardering voor een mooie vrouwelijke vorm. Wat ze doen is dat ons herinnert aan wat zij denken dat het als onze taak in het leven: als decoratie, als seksspeeltjes, zoals entertainment. Seksuele intimidatie is geen compliment, geen kwestie hoeveel van deze jongens zou aandringen het is. Het is intimidatie. Laten we niet vergeten dat.

*Bewerkt toe te voegen dat ik me bewust ben van de veiligheid van de problemen die daaruit kunnen voortvloeien, en ik houd het volume laag is (en gebruik ze niet terwijl ik op de drukke straten). Ik weet dat ik waarschijnlijk niet doen dit al.