Sneeuw biggie, gewoon lopen

Alle tijdschriften lees ik proberen te verkopen mij een intentieverklaring premium sportswear, dat is geweldig, maar soms wil ik niet besteden aan een arm en een been op een nieuwe opleiding te kijken. Met dat in gedachten, ik ben de liefde voor H&M ‘ s nieuwe sportieve assortiment op het moment!

In al de foto ‘ s hieronder draag ik een nieuw paar van H ‘sport van panty ‘s’, zoals zij ze noemen. Gedrukt patroon broek blijven een enorme trend dit voorjaar/zomer. Deze panty ‘ s zijn voorzien van een elastiek in de taille, ze zijn super comfortabel, functioneel, ademend en hebben een funky jungle print (!!). Het beste van alles, ze zijn slechts € 15 (!).

En ja, het is min 3 graden en sneeuw in Londen deze ochtend, maar dit jogger (me), tot haar verbazing niet het gevoel koud – eerder vernieuwd en zeer wakker!!! Hardlopen in de sneeuw is twee keer zo rustig, vooral op dit pittoreske op 4,5 kilometer lange route rondom de Maida vale grande – heerlijk! http://www.gmap-pedometer.com/?r=5795165

Zie alle foto ‘ s hier… Faya x