Snel programmeren opmerking

Hey, even een kort briefje om u te laten weten dat ik nog niet verlaten deze blog. Ik heb net het super druk met de baan die betaalt mijn rekeningen, als ze stuurde me naar de dekking van de Republikeinse Nationale Conventie eerder deze week. Een reeks van 12 uur per dag, voorafgegaan door enkele dagen van tropische-storm dekking betekent dat ik niet alleen had geen tijd om te bloggen, maar ik had ook geen tijd om te gaan lopen, fietsen, zwemmen, gewichtheffen of doe een van de dingen die ik normaal gesproken graag doen.

Maar ik heb yoga doen op de Huffington Post Oase, dus die telt. Plus ik liep mijl per dag in sandalen in de krankzinnige warmte die kenmerkend is voor de Tampa weer in augustus, dus dat telt ook. (Oh, en ik heb ook enige tijd op de nu-mythische Vrouw Paviljoen – dat was een reis en een half. Maar ik heb niet om een Vrouw Up-Tini – geen drinken op de baan, helaas.)

Ik ga het weekend te herstellen en laat mijn voeten genezen en mijn zon-en-woede-geïnduceerde hoofdpijn verdwijnen, en dan ben ik er weer met iets nieuws begin volgende week.