Snelle update over het leven, trainen, racen, etc.

Je zou denken dat gaat een tijdje stil zou erop kunnen wijzen dat ik niets gaande is in mijn leven en dus niets om over te schrijven, maar het omgekeerde is eigenlijk waar – ik heb eigenlijk wel een beetje aan de hand. Soms is het relevant om dit blog, zelfs! Dus heb ik besloten om deze zeldzame avond van stille tijd en het schrijven van een snelle post updaten van de lezers die bleef met me op via mijn ooit-het verminderen van post-frequentie over een paar belangrijke dingen die gebeuren.

En nee, er is geen baby op de weg, dus ik zal gewoon doorgaan en pop die spanning bel nu.

PERSOONLIJKE JUNK

De eerste grote verandering is dat ik heb besloten om mijn baan als digitale media-producent voor een 24/7 lokale TV-nieuws-station. De reden waarom is eenvoudig, en kan worden gevonden in de voorgaande zin: "24/7 lokale TV-nieuws." Ik heb op mijn huidige werk voor meer dan acht jaar, en ik kan niet eens beginnen om te beschrijven hoeveel ik heb geleerd in die tijd. Ik heb gekregen om te doen leuke dingen als dekking van de 2012 RNC en een space shuttle lancering, heb ik een betere schrijver en redacteur, en ik heb geleerd hoe ik te werk productief met alle soorten mensen.

Maar wat er ook gebeurd is, is dat ik heb het grootste deel van mijn wakkere uren ondergedompeld in wat in wezen zijn de ergste dagen van het leven van andere mensen. Ik bleef wachten op de dag dat ik eindelijk zou worden beïnvloed door de dingen die we op is, of als er geen last van hebben, op zijn minst in staat van compartimentering en het is nooit gebeurd. Ik zal onthouden van het delen van de bloederige details van mijn daadwerkelijke burn-out, maar ik zal gewoon zeggen dat het niet mooi geweest.

Ik heb een andere baan opgesteld, en ik ben er ontzettend enthousiast over. Vanaf 1 juni ga ik werkzaam als redacteur voor De Penny Potter, dat is een persoonlijke financiën site zijn hoofdkantoor in het centrum van St. Petersburg. Alles over de nieuwe baan klinkt prachtig, en ik ben zo blij om met hen te werken (ook al ben ik verdrietig om te vertrekken mijn collega ‘ s achter).

Wat hiermee verbonden is dat ik me als een guardian ad litem in een groot deel, want ik was zo moe van het schrijven en bewerken van verhalen over vreselijke dingen die gebeuren – in het bijzonder voor kinderen en tieners – en gevoel hulpeloos over. Ik begon dit te doen vrijwilligerswerk in januari 2015, en heb ik mijn eerste zaak vorige maand, met wat ik beschouw als een positieve uitkomst. Ik pakte mijn tweede geval vandaag en ik ben van plan om dit blijven doen zolang het uitvoerbaar is. (En als je ooit geïnteresseerd zijn in het worden een voogd ad litem of een door de rechtbank benoemd tot speciale pleitbezorger, voel je vrij om een reactie hieronder met eventuele vragen. Ik ben blij om te praten over het! Het is een moeilijke taak, maar het is ongelooflijk de moeite waard, dat is zo vaak het geval is, is het niet?

TRAINING & RACING

Ik gaf mezelf een volle week om te genieten en na te genieten van mijn Marathon van Boston ervaring, en het was geweldig. Ik at wat ik wilde, ik bleef in bed in de ochtend – het was geweldig. Maar het duurde niet lang voordat ik begon het gevoel soort van traag, dus ik begon te zwemmen weer en rijden op de binnen-trainer en doet aan yoga.

(Ik nam mijn fiets een keer, twee weken voor Boston, en had mijn eerste low-speed morsen in letterlijk twee jaar bij een SUV besloten te beginnen met het doorrollen na het stoppen voor mij, waardoor ik helemaal in paniek raken en te vallen aan de kant dat was niet geknipt. Ik was OK en was in staat om te voltooien van de rit, maar na dat ik besloten dat ik niet zou gaan nemen geen risico met onjuiste Suv ‘ s met een voorsprong van Boston. Dus, terug naar de trainer! En terug naar Gossip Girl, en dat was zo heerlijk verschrikkelijk en trashy als altijd.)

Sindsdien heb ik verlicht mijn weg terug naar een volledige multi-sport-cyclus van de opleiding, dat is belangrijk, want ik heb me aangemeld vorig jaar te doen Ironman Louisville, dat zou mijn eerste ironman. Ik ben letterlijk over twee volle weken in mijn training plan en al ben ik doorweekt met zich voelt over het. Meestal zijn ze positief, maar ik ga niet liegen – ik ben een beetje bang ook. Dit is zeker een post van zijn eigen, dus hierover later meer. Hoewel, wie ben ik gek – training voor een eerste ironman is, zoals zes maanden van blog posts. Ik beloof dat ik zal schrijven over andere dingen wel. (Misschien. Ik zal het proberen.)

Naast het instellen van de Ironman van Louisville als een persoonlijk doel, heb ik ook een lange-termijn doel van het maken van USAT All-American als een age-group triatleet. Ik knip de vrouwen 35-39 ranglijst van de USAT magazine en stak ze op mijn koelkast als een herinnering van mijn doel, de manier waarop mijn "Recht op Hereford, Links op Boylston" magneet geserveerd als een visuele herinnering van mijn lange-termijn doel te draaien Boston.

New fridge #fitspo: the top 200 female U.S. triathletes in the 35-39 age group. #goals #triathlon #training' /2016/05/rankings.jpg?w=470 470w, /2016/05/rankings.jpg?w=940 940w, /2016/05/rankings.jpg?w=150 150w, /2016/05/rankings.jpg?w=300 300w, /2016/05/rankings.jpg?w=768 768w

Nieuwe koelkast #fitspo: de top 200 vrouwelijke AMERIKAANSE triatleten in de 35-39-jarigen. #doelen #triathlon #training

Ik heb nog niet gereden in de afgelopen paar maanden, want ik was zo gefocust op Boston. Ik liep een 5K in een lokaal park en werd vierde vrouw overall, die was erg netjes. Ik spectated op twee van de grote lokale triatlon van het jaar en voelde me een beetje teleurgesteld over, maar ik heb niet een lichaam dat aankan HET doen van ALLE RACES! dus ik zoog het op en herkende dat ik slimme beslissingen voor mezelf. Ik deed vrijwilligerswerk op de dag voor St. Anthony ‘ s Triatlon op de KLR koffie schip, het verstrekken van paddleboard ondersteuning voor de zwemmers, en in het proces dat ik heb om mijn foto met deze triatleet….oh, wat is haar naam….oh, dat klopt. Mirinda Carfrae!

My friend/teammate Lisa and I with Mirinda Carfrae!' /2016/05/rinny.jpg?w=470 470w, /2016/05/rinny.jpg?w=84 84w, /2016/05/rinny.jpg?w=169 169w, /2016/05/rinny.jpg 540w

Mijn vriend/collega Lisa en ik met Mirinda Carfrae!

Na het zitten op de zijlijn voor een tijdje kreeg ik eindelijk aan de race dit afgelopen zaterdag. Ik nam deel in de 2.4 km Orkaan Man Roughwater Swim. Het was erg goed. Ik daadwerkelijk begonnen met het schrijven van een mini-verslagje in deze post, maar dat werd vrij lang vrij snel, dus hopelijk kan ik schrijf een post over, want het was een prachtige, interessante ervaring voor mij.

Ik ben ook te doen de Chattanooga 70.3 twee zondagen van nu, dat is een hele ‘nother verhaal in en van zichzelf. In principe ben ik het peer-onder druk zette mezelf in het doen van die race, en ik ben zelfs niet goed getraind genoeg voor ze, ik ga met het doel van het hebben van plezier en proberen niet te raken een soort van keer. We zullen zien als ik de mentale discipline om door te volgen op. Waarschijnlijk niet, als ik eerlijk.

Dus, zoals ik zei, ik heb een heleboel dingen gaande op dit moment, dus ik waardeer je dat ik post over hen echt snel, en hopelijk binnenkort zal ik weer meer ingaan op enkele van de dingen die ik heb aangeraakt. Hoop dat je het allemaal goed en heb je een aantal coole shit gaat te.